İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
telefonu açıp kapadığımda kendine geliyor yinede vermelimiyim
ama sorun tekrar ediyor diyosun,tekrar ediyosa eğer servise ver,yazılımsal olsa format attığında düzelmesi gerekirdi

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar çok acil yardımcı olabilirmisiniz telefon numaralarını sim karta kopyalamam lazım nasıl yapacağım sim kartı başka telefonda kullanmam lazım
yönetici arkadaşlar yokmu bi çözümü yardımcı olursanız çok memnun olurum numaraları tek tek yazmak mı zorundayım çok zor durumdayım bi yardım lütfen

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadaşlar acaba işletim sisteminin kameraya artısı varmı msl htc one m8 androıd ve wp fotoları mevcutmu yoksa bu kalıte markadanmı kaynaklanıor bnm 920 s3 ve gmd den kotu çekıor mp aynı olmasına rağmen

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Ayna ayna :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi bi sorum olacaktı şimdi bnde cyan yuklu GDR 1 yuklemek istiyorum pereviev for developers Microsoft hesaba girdım orda yazılım guncellemesine yazılım geldi yükledim ama GDr1 yuklenmemişti aynı gene Chan yukluydu bunun başka yolu warmı acaba ..

beats

beats

Üye
Abi bi sorum olacaktı şimdi bnde cyan yuklu GDR 1 yuklemek istiyorum pereviev for developers Microsoft hesaba girdım orda yazılım guncellemesine yazılım geldi yükledim ama GDr1 yuklenmemişti aynı gene Chan yukluydu bunun başka yolu warmı acaba ..
Sadece cihaz üzerinden ön izleme sürümü yükleyebiliyoruz, güncelleme ekranında üç ayrı sürüm olması gerek GDR1 yüklenmesi için.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar çok acil yardımcı olabilirmisiniz telefon numaralarını sim karta kopyalamam lazım nasıl yapacağım sim kartı başka telefonda kullanmam lazım
yönetici arkadaşlar yokmu bi çözümü yardımcı olursanız çok memnun olurum numaraları tek tek yazmak mı zorundayım çok zor durumdayım bi yardım lütfen
Arkadaşım diğer telefonda Windowsphone ise herhangi bir kopyalama yapman gerekmiyor. Tüm rehberin microsoft hesabına kayıtlı oluyor. Yani diğer telefonda da yine kendi microsoft hesabınla giriş yaptığında aynı rehberi karşında bulacaksın. Ama telefon başka bir sisteme sahipse telefonun tüm uygulamalar kısmında Verilerimi Aktar diye bi uygulama olması gerekiyor, onu kullanmayı dene. Ben daha önce kullanmadığım için nasıl kullanılacağına hiç bakmamıştım. Ama bir dene derim.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşım diğer telefonda Windowsphone ise herhangi bir kopyalama yapman gerekmiyor. Tüm rehberin microsoft hesabına kayıtlı oluyor. Yani diğer telefonda da yine kendi microsoft hesabınla giriş yaptığında aynı rehberi karşında bulacaksın. Ama telefon başka bir sisteme sahipse telefonun tüm uygulamalar kısmında Verilerimi Aktar diye bi uygulama olması gerekiyor, onu kullanmayı dene. Ben daha önce kullanmadığım için nasıl kullanılacağına hiç bakmamıştım. Ama bir dene derim.

Abi teşekkür ederim cevap verdiğin için simi takacağım telefon wp değil nokianın eski telefonlarından e71 e takacağım simkartta hiç numara yok dediğiniz programı biliyorum verilerimi aktar diğer telefonlardan wp telefona bilgileri aktarmak için şimdilik birşey bulamadım ne olacak bilmiyorum

dakamon

dakamon

Üye
Cihazım dehşet bir şekilde kasıyor. Öyle böyle değil. Ana menüde gezinirken takılıyor sürekli uygulama açılırken geç açılmalar aklınıza ne gelirse video çekiyorum kaydederken kendinden geçiyor falan. Uygulama yüklüyorum yine kendinden geçiyor. 500 tl lik android telefonlar gibi oldu.
Cihaz 8.1 yüklü update1 yüklü. CYAN yok.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Cihazım dehşet bir şekilde kasıyor. Öyle böyle değil. Ana menüde gezinirken takılıyor sürekli uygulama açılırken geç açılmalar aklınıza ne gelirse video çekiyorum kaydederken kendinden geçiyor falan. Uygulama yüklüyorum yine kendinden geçiyor. 500 tl lik android telefonlar gibi oldu.
tavsiye dinamik kilit ekranı varsa kaldırın ana ekranda resim varsa kaldırın birde soft reset atın tekrar deneyin sorun büyük ihtimal çözülür ben böyle yapınca çözülüyorkafama takılan bir şey var ms nokia alınca bu gün gelen bir sürü güncellemeden sonra nokia yazısı silinmiş çogunda acaba bundan sonra bu uygulamalar tüm wp lere açık mı olucak nokia camera uygulamasını htc lerde kurabilecek mi acaba şuan olan güncellenen bazı uygulamalar var acaba onları bir deneler mi kurulabiliyorlar mı htc sahipleri

skynet

Üye
Hocam sende inat etme kur temiz 8.1+cyanı rahatla :)

dakamon

dakamon

Üye
tavsiye dinamik kilit ekranı varsa kaldırın ana ekranda resim varsa kaldırın birde soft reset atın tekrar deneyin sorun büyük ihtimal çözülür ben böyle yapınca çözülüyorkafama takılan bir şey var ms nokia alınca bu gün gelen bir sürü güncellemeden sonra nokia yazısı silinmiş çogunda acaba bundan sonra bu uygulamalar tüm wp lere açık mı olucak nokia camera uygulamasını htc lerde kurabilecek mi acaba şuan olan güncellenen bazı uygulamalar var acaba onları bir deneler mi kurulabiliyorlar mı htc sahipleri
Kullanmıyorum live lockscreen uygulamasını. Ama yüklü. Dursun diye yükledim. Arka planda foto olmasa ne anladım 8.1 den. Herhalde telefon da cyan olmamasından kaynaklanıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Kullanmıyorum live lockscreen uygulamasını. Ama yüklü. Dursun diye yükledim. Arka planda foto olmasa ne anladım 8.1 den. Herhalde telefon da cyan olmamasından kaynaklanıyor.
bunları bir sefer yapıp sonra eski haline dönüştürün onu yazmayı unuttum galiba

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 8.1 den black e dönebiliyormuyuz,denedim ncs.sürekli hata veriyor,olmadı yani.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Benim cihazda 8.1-Cyan yüklü tek bir bug dışında hiç bir sorun yok,sende biliyosun ön izleme yüklü olduğu için bu sorunlar normal

og1907

og1907

Üye
İnternetle ilgili garip bir durum oldu bende internet ayarlarını Avea internet yapınca sayfa görüntülenmeme dns hatası çok fazla oluyor ancak bağlantıyı avea Wap yapınca internete sorunsuz girebiliyorum ancak bu seferde WhatsApp uygulaması çalışmıyor.

jepaq

Üye
arkadaşlar 8.1 ile biraz yavaşlama hissettiğim için telefonu sıfırladım..uygulamaları sd karta yüklemiştim.

kurulumda yine kendi hesabımı tanıttım diğer yedeklerimde sorun yok (mesaj-rehber) ama akıllı depolamada sd kart bölümünde uygulama+oyunlar 0 görünürken diğer bölümü 4 gb görünüyor. bir uygulamayı sd kart'a taşımak istediğimde

'bu sd kartta yüklü başka bir telefona ait uygulamalar var. taşımak için diğer telefonun uygulamaları silinmelidir' diyor.

bu normal mi? sd kartı biçimlendirmek mi gerekiyor?

bir de 8.1 ile ekran+dokunma bölümünde çift uyandırma ve tuşları titretme özelliği var mıydı tam hatırlayamadım..lumia pusher'dan dokun'u yükledim öyle kapattım titremeyi.

carew89

carew89

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin. cyan yazılımını indirdikten sonra ilk güncelleme geldi ve yüklerken böyle bir sorun oldu. telefonum açılmıyor. ERROR : unable to find a bootable option. press any key to shut down yazısı geliyor ve telefon açıılmıyor ne yapmam gerekiyor , arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: og1907
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar acaba işletim sisteminin kameraya artısı varmı msl htc one m8 androıd ve wp fotoları mevcutmu yoksa bu kalıte markadanmı kaynaklanıor bnm 920 s3 ve gmd den kotu çekıor mp aynı olmasına rağmen

işletim sistemi ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Zaten megapixel e de takılmamak gerekir. Çünkü megapixel aslında yanlış anlaşılmış gibi bir durumda her neyse önemli olan telefon da kullanılan lenslerdir. Lenslerin kalitesine göre kamera daha iyi olur megapixel yüksekiliğine göre de daha büyük ekranlı bir cihazda daha düzgün görüntülenir. İşletim sistemi değil ama telefonda kullanılan kamera yazılımı da bu konuda bir etken olabilir. Kaldı ki Bence 920 nin gmd den daha iyi çekmesi gerekir s3 ü bilmiyorum ama şu son güncellemelerde Nokia biraz kamerayı kurcaladı bi sararma olayı var onu düzeltirlerse daha iyi olur
arkadaşlar lütfen yardım edin. cyan yazılımını indirdikten sonra ilk güncelleme geldi ve yüklerken böyle bir sorun oldu. telefonum açılmıyor. ERROR : unable to find a bootable option. press any key to shut down yazısı geliyor ve telefon açıılmıyor ne yapmam gerekiyor , arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
herhangi bir tuşa basın

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
carew89

carew89

Üye
işletim sistemi ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Zaten megapixel e de takılmamak gerekir. Çünkü megapixel aslında yanlış anlaşılmış gibi bir durumda her neyse önemli olan telefon da kullanılan lenslerdir. Lenslerin kalitesine göre kamera daha iyi olur megapixel yüksekiliğine göre de daha büyük ekranlı bir cihazda daha düzgün görüntülenir. İşletim sistemi değil ama telefonda kullanılan kamera yazılımı da bu konuda bir etken olabilir. Kaldı ki Bence 920 nin gmd den daha iyi çekmesi gerekir s3 ü bilmiyorum ama şu son güncellemelerde Nokia biraz kamerayı kurcaladı bi sararma olayı var onu düzeltirlerse daha iyi olur
herhangi bir tuşa basın
basınca kapanıyor telefon. açıncca yine aynısı. valla ağlıcam sinirden ya. keşke yapmsaydım güncellemeyi

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Vala ben kameradan yana çok şikayetciyim bazen öyle bi çekıorkı şok oluyorum güneşli havalarda hele müthiş ama geneli kamerada gösterdiği gibi çekmiyor soluklaştırıor hafif sarartıyor diğer sistemler fotoyu duzeltirken bizimkı bozuyor çekince lens dedin ama lumıadakı lensler piyassda iyi bir yerde sanırım

Üst Alt