İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Mağazadaki Bing uygulamaları Hava Durumu, Spor, Finans, vs. uygulamalar MSN markası altında isim değiştirip (örneğin MSN Hava Durumu gibi) diğer platformlara da açılacağı Microsoft'un plan detaylarında geçiyormuş.Jawbone sağlık takip cihazına:

Jawbone, UP uygulamasının geleceğini ve Android Wear ile Windows Phone API desteği sağlayacağını belirtmiş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dogukan-

skynet

Üye
Uygulama,oyunlar sd karta çok geç yükleniyor.Acaba sd kart gidici midir ?
Sandisk 32Gb class 10 kartım var ve ilk zamanlar hızı baya iyiydi ama artık baya yavaş özellikle de uygulama yüklemelerinde baya bekletiyor :alsana:

mzcoools

Üye
Beyler facebookta resimler yana çektiğimde neden gelmiyor önceden geçiyordu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

gurmer21

Üye
Merhaba arkadaşlar

Bazı sorularım olacak.Yardımcı olursanız memnun olurum.Tşkler

1)L920 kullanıyorum.Cihaza bugün format attım ve nsrt ile 8.1 cyan yükledim.Ayarlardan hesap eklemeye girip Facebook hesabımı ekledim.Kişiler hub ına Facebook bildirimleri düzenli olarak geliyor.Ama Facebook uygulamasından girince bildirimleri sağlıklı olarak alamıyorum.Şimdi baktığımda ise ayarlardan hesap eklemede hesap ekle
çıkmıyor.Ayrıca eklenen hesaplar içinde de yok.Daha önce
Cyan üstüne gdr1 yukluydu ve sorun yoktu.Problem ne olabilir?

2)Ayrıca buyutec tuşuna basınca çıkan bing arama motoru ekranda çok küçük görülüyor.google ve yandexte sorun yok.

3)Ayarlar kısmında uygulamalara girip tekrar sistem tabına dönerken ekran geçişinde ana başlıkların altındaki yazılar sağa doğru kayıyor.Doğrusu bu daha önce var mıydı hiç dikkat etmemiştim.
lütfen bunu denermisiniz?

Son düzenleme:
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar, telefonumda nokiamail hesabı artık bağlanmıyor. Gerek nokiamail gerekse başka hesap bölümünden açmaya çalıştım her şeyi doğru girmeme rağmen ilgilenmeniz gerekiyor deyip duruyor, senkronize edemiyor. Ama gmail ve outlook hesaplarında aynı sorunu yaratmıyor. Problem nedir? Nokiamail kullanan arkadaşlar varsa sizde de bu sorun var mı? Yardımlarınızı bekliyorum...

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Şimdi de bilgiler yanlış diyor. Web'ten aynı bilgilerle girdiğim hesaba e posta kutusu yanlış diyor. Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.

serinaga

serinaga

Üye
Ben de kullanıyorum Nokia mail, her hangi bir sorun yok, belki o an server'a erişememiş olabilir, daha önce olmuştu bende, bir süre sonra düzeliyor ...

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 525 telefon aldım kliksadan wp8.1 güncellemesini yaptım fakat Nokia haritalar yüklenmiyor harita kitaplığına ulaşamıyoruz diye başlayan bi hata veriyor bi çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Lumia 525 telefon aldım kliksadan wp8.1 güncellemesini yaptım fakat Nokia haritalar yüklenmiyor harita kitaplığına ulaşamıyoruz diye başlayan bi hata veriyor bi çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim

Bende sipariş verdim geldi ama tatilde olduğum için alamadım daha. Bakalım hayırlısı.
Konuya gelirsek eğer soft reset at olmazsa kapat bir daha aç. Yine olmazsa başka internet dene. Yada server çökmüştür. Arada oluyor ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bende sipariş verdim geldi ama tatilde olduğum için alamadım daha. Bakalım hayırlısı.
Konuya gelirsek eğer soft reset at olmazsa kapat bir daha aç. Yine olmazsa başka internet dene. Yada server çökmüştür. Arada oluyor ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Sağol kardeşim dediklerini yaptım olmadı ama telefon sim kart takılı olmadığı için sistem saati ve tarihi geriydi onu ayarlayınca düzeldi şimdi indiriyorum

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bazen çok kızıyorum kendime Windows Phone aldığım için bu simkarta rehberi kopyalama işini nasıl hallederim yokmu bi çözümü Microsoft hesabını android telefona girsem ordan alabilir miyim sim karta bilen yokmu

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bazen çok kızıyorum kendime Windows Phone aldığım için bu simkarta rehberi kopyalama işini nasıl hallederim yokmu bi çözümü Microsoft hesabını android telefona girsem ordan alabilir miyim sim karta bilen yokmu
sanırım Andorid telefona Outlook uygulamasını yükleyip hesabınızla giriş yaptığınızda kişileri de senkronize ayarı vardı sanırım. o şekilde kişileri Android telefonunuzun rehberine kaydetmiş olur ardından da SİMe kopyalarsınız diye tahmin ediyorum

kamil5028347

kamil5028347

Üye
sanırım Andorid telefona Outlook uygulamasını yükleyip hesabınızla giriş yaptığınızda kişileri de senkronize ayarı vardı sanırım. o şekilde kişileri Android telefonunuzun rehberine kaydetmiş olur ardından da SİMe kopyalarsınız diye tahmin ediyorum

Rehberi dışarı aktarıp ordan gmaile aktardım sonrada simi android telefona takıp kopyaladım bizi böyle şeylerle uğraştırıyorlar adam gibi bi uygulama ile halletseler bari

eRdaL.

eRdaL.

Üye

Hesap ekle kısmına windows phone de ki kullandıgınız hesabı girin sonra rehber ayarlarında gösterilecek hesabı onu secerseniz direk geliyor

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Sizin de lumianız internet paketinizi sömürüyor mu?

PureFood

PureFood

Üye
Whatsapp bildirimleri iki gündür kafayı yedi, ben de kafayı yedim. Yapılabilecek her şeyi yaptım duzeltemiyorum bildirim sorununu gelmiyor ya da çok geç geliyor bildirimler of..

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Whatsapp bildirimleri iki gündür kafayı yedi, ben de kafayı yedim. Yapılabilecek her şeyi yaptım duzeltemiyorum bildirim sorununu gelmiyor ya da çok geç geliyor bildirimler of..

Bende de programı açmadan mesaj gelmiyor birkaç gündür. Anlamadım gitti.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
beats

beats

Üye
Tayland WP Mağazasında 512 MB RAM destekli şöyle:

oyun varmış ilgilenenlere duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt