İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
basınca kapanıyor telefon. açıncca yine aynısı. valla ağlıcam sinirden ya. keşke yapmsaydım güncellemeyi
Tuşları kullanarak sıfırlama olayı vardı onu bir yap derim youtube falan yaz bi video var oradakini yap belki olur olmazsa Nokia software recovery tool ellerinden öperBende bir şey sormak isityorum yedeklemeyi elle yapmak istediğimde sorun çıkıyor yğzde95 lerde kalıyor bekliyor bekliyor bir hata oluştu yedekleme yapılamadı diyor. Sırf bu yüzden telefonu flashlayamıcam sanırım @bulutsuzgece

versino2

versino2

Üye
Bugün alıcam Migros dan ama nasıl yukleyeceğim.Cuzdana giriyorum + işarete basıyorum ama değişik değişik program isimleri filan çıkıyor ?

beats

beats

Üye
Bugün alıcam Migros dan ama nasıl yukleyeceğim.Cuzdana giriyorum + işarete basıyorum ama değişik değişik program isimleri filan çıkıyor ?
Cihazdan eklenmiyorsa:

Adresinden eklenebilir.

mzcoools

Üye
Ziraat banka kartım var ekleyemiyorum bende verilen sitede de bölge Türkiye yok

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mzcoools

Üye

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

banka kartları ülkemizde kullanılmıyor, sadece kredi kartları

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
dakamon

dakamon

Üye
Yedekleme yaparken sorun oluyor yüzde 95 te kalıyor hata oluştuğu için yedekleme yapılmadı deniyor bu konuda bilgisi olan varmı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar,benim L920 de bluetooth da bağlantı sorunu var,bazan blue.hiç açılmıyor taaki cihazı tekrar kapatıp açana kadar,açıldıktan sonra da diğer cihazlar benim cihazı görmüyor,bu akşam resmen rezil oldum ya.

kartal-78

Üye
Merhaba arkadaşlar l920 kullanıyorum wp 8.1 güncelleme si yaptıktan sonra tel sim kart hatası vermeye başladı bunun nedeni nedir aca ve çozumu varmı teşekkurler

Serhan

Serhan

Üye
Çok ilginçtir ki : P.tasarrufu açıkken biliyorsunuz cyan da kalkan simgesi ile değiştirildi falat göz atma ekranında kalp simgesi var pilin üstünde nasıl oluyor bu buga bak :ehe

...decode...

...decode...

Üye
Çok ilginçtir ki : P.tasarrufu açıkken biliyorsunuz cyan da kalkan simgesi ile değiştirildi falat göz atma ekranında kalp simgesi var pilin üstünde nasıl oluyor bu buga bak :ehe
Bende o simge de yok göz atma ekranında, Cyan güncellemesiyle kaldırdılar diye düşünüyordum ama kaldırmamışlar herhalde. İşin ilginci bu sorun baş gösterdiğinden beri kaç kez soft reset attım yine çözülmedi.göz atma ekranında batarya %5 seviyesine gelince şöyle bir simge çıkıyor bende, pil tasarrufu simgesi gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

skynet

Üye
Bende o simge de yok göz atma ekranında, Cyan güncellemesiyle kaldırdılar diye düşünüyordum ama kaldırmamışlar herhalde. İşin ilginci bu sorun baş gösterdiğinden beri kaç kez soft reset attım yine çözülmedi.göz atma ekranında batarya %5 seviyesine gelince şöyle bir simge çıkıyor bende, pil tasarrufu simgesi gözükmüyor.

Sende yine simge çıkıyor bende hiç bir şey çıkmıyor :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar,benim L920 de bluetooth da bağlantı sorunu var,bazan blue.hiç açılmıyor taaki cihazı tekrar kapatıp açana kadar,açıldıktan sonra da diğer cihazlar benim cihazı görmüyor,bu akşam resmen rezil oldum ya.
bu telefonlarda kullanılan bluetooth farklı biraz şöyle yazayım kısaca ilk önce karşı taraf daha sonra siz açtığınızda ilk olarak siz o telefona bağlanmaya çalışın ve eşleşştirme yapın daha sonra o veya siz istediğiniz dosyayı yolluyabilirsiniz ancak ilk önce eşleştirme ister onu yapmazsanız karşı taraf sizi göremiyebilir

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar bir arkadaşımda lumia 1320 var.Telefon kendi kendine whatsapp'a giriyor yada mesajlara girince hani sol tarafa tıklayınca kutucuklar çıkar ya silmek için filan orayı kendisi açıyor.Bazenleri ise kiliti açtığında 4 kelime 1 resim oyununa girmiş oluyor(sağ tarafa çekildiğinde en başta o olduğu için) Telefonda bir sorun olduğu belli ama ne yapılabilir?Garantiye gönderilse garanti dışı mı bulunur?Bilgisi olan var mı?

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar bir arkadaşımda lumia 1320 var.Telefon kendi kendine whatsapp'a giriyor yada mesajlara girince hani sol tarafa tıklayınca kutucuklar çıkar ya silmek için filan orayı kendisi açıyor.Bazenleri ise kiliti açtığında 4 kelime 1 resim oyununa girmiş oluyor(sağ tarafa çekildiğinde en başta o olduğu için) Telefonda bir sorun olduğu belli ama ne yapılabilir?Garantiye gönderilse garanti dışı mı bulunur?Bilgisi olan var mı?
Ekranda jelatin varsa ve kalitesizse sıcaktan sapıtıp kendi kendine dokunabiliyor. Yoksa bir fikrim yok ama en basitinden flash atmayı deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ekranda jelatin varsa ve kalitesizse sıcaktan sapıtıp kendi kendine dokunabiliyor. Yoksa bir fikrim yok ama en basitinden flash atmayı deneyebilirsiniz.
Jelatin olduğunu bilmiyorum bugün bakıp geri dönerim teşekkür ederim umarım sorun jelatindendir :)

• Beğen
Tepkiler: narnia16
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar önceki mesajımdaki sorunun videosunu çektim ama buraya kolayca nasıl koyabilirim.Arkadaşın ekranında jelatinde yok.Videoyu sizlere gösterirsem daha doğrusu sorunu belki daha iyi yardımcı olabiliriz arkadaşıma fakat nasıl yüklüyoruz?Telefondan buraya atmak istiyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim telefonda arka cebimde bazan bir yerlere giriyor. :D Ama sebebi süper hassas dokunmatik ekranı. O yüzden arka cebime illa koyacaksam, camını dışarı doğru verip koyuyorum :P hehehe

• Beğen
Tepkiler: emz
YkPkY

YkPkY

Üye
Harbiden bu live lock ne oldu.ses seda yok

Üst Alt