85 tlLumia 1520 telefonumun bataryası uzun bir süredir oldukça sıkıntılı. İnternette arattığımda batarya ömrünün bitmiş olduğunu anladım. Hani bazen şarj %80'lerdeyken falan kritik şarj uyarısı verip bir anda kapanıyordu. Neyse bataryayı değiştireceğim ancak bir tavsiye almak istedim, internette bazı batarya değişimleri sonrası telefonun %81-82'de kaldığını falan okudum. Lumia 1520 için batarya değişimi yapıp %100'ü gören bir arkadaş varsa, hangi siteden aldığını söyleyebilir mi acaba?
Birde Cortana ile alakalı bir şey soracağım Hey Cortana özelliği Lumia 1520'de çalışmıyor mu artık? Eskiden kullanıyordum da şimdilerde kullanamıyorum.
85 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Performansı nasıl acaba ? Siz alıp kullandınız mı ? Bende almayı düşünüyorum ...85 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende lumia 920 var şuanda xiaomi mi max 2 kullanıyorumPerformansı nasıl acaba ? Siz alıp kullandınız mı ? Bende almayı düşünüyorum ...
ben yedek olarak saklıyorum lumia 735 i, en son geçen aylarda açmıştım, sizde sıkıntı nedir?Selam arkadaşlar. Cihazı halen kullanan varmı. Yazılımsal bir sorunum var.
Lumia 1520 buldum birinden. Windows 8.1 vardı içinde. 10 a yükseltmeyi denedim. Biraz uğraştım sonra çöktü. Windows logosunda kalıyor reset atıyor. Döngüye girdi yani. Hard reset olmuyor. Windows device recovery tools cihazı görmüyor. Açılırken ses açma tusuna bastım. Şimşek ve dişli resmi geldi öyle kaldı. Sabitlendi şuan resetlemiyor ama buradan ileride gitmiyor. Ne yapılabilir buna? Başka kurtarma aracı varmı lumia larınben yedek olarak saklıyorum lumia 735 i, en son geçen aylarda açmıştım, sizde sıkıntı nedir?
bende de bi kere pil azken güncelleme yaptırınca öyle olmuştu, görünüşe göre senin de şarjın bitmiş şimşek işareti geldiğine göre, sabaha kadar şarjda kalsın kendi kendine sürekli açılıp kapanır o sırada, sonra recovery moda alıp yine Windows device recovery tools la yüklemeyi dene, bende düzelmişti bu şekilde, ya da şu linkteki reset atmayı da deneyebilirsin tuşlarlaLumia 1520 buldum birinden. Windows 8.1 vardı içinde. 10 a yükseltmeyi denedim. Biraz uğraştım sonra çöktü. Windows logosunda kalıyor reset atıyor. Döngüye girdi yani. Hard reset olmuyor. Windows device recovery tools cihazı görmüyor. Açılırken ses açma tusuna bastım. Şimşek ve dişli resmi geldi öyle kaldı. Sabitlendi şuan resetlemiyor ama buradan ileride gitmiyor. Ne yapılabilir buna? Başka kurtarma aracı varmı lumia ların
Kurtardım cihazı ama hala win 8.1 de 10 atamıyorum. Bilinen bir yöntem varmı şuan aktif?bende de bi kere pil azken güncelleme yaptırınca öyle olmuştu, görünüşe göre senin de şarjın bitmiş şimşek işareti geldiğine göre, sabaha kadar şarjda kalsın kendi kendine sürekli açılıp kapanır o sırada, sonra recovery moda alıp yine Windows device recovery tools la yüklemeyi dene, bende düzelmişti bu şekilde, ya da şu linkteki reset atmayı da deneyebilirsin tuşlarlaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende de bi kerepil azken güncelleme yaptırınca öyle olmuştu, görünüşe göre senin de şarjın bitmiş şimşek işareti geldiğine göre, sabaha kadar şarjda kalsın kendi kendine sürekli açılıp kapanır o sırada, sonra recovery moda alıp yine Windows device recovery tools la yüklemeyi dene, bende düzelmişti bu şekilde, şu linkteki reset atmayı da deneyebilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güncelleme ayarlarından windows insider a geçip atabiliyorsan bi öyle atmayı deneKurtardım cihazı ama hala win 8.1 de 10 atamıyorum. Bilinen bir yöntem varmı şuan aktif?
Mağaza dışı uygulama yükleyemiyorum ve 8.1 de mağaza kapalı. Yoksa yükseltme yardımcısı hala magazada var görünüyor siteden bakınca.windows insider a geçip atabiliyorsan bi öyle atmayı dene
Benim demek istediğim aslında ayalara girip güncellemenin seçeneklerinden windows insider güncellemesini açıp tekrar güncelleme almaya çalışırsan en son win 10 yüklenir, belki normal win 10 sürümü yüklenirken hata çıkıyordur diye düşünüyorumMağaza dışı uygulama yükleyemiyorum ve 8.1 de mağaza kapalı. Yoksa yükseltme yardımcısı hala magazada var görünüyor siteden bakınca.
Maalesef ayarlarda insider yok windows 8.1 de. Uygulama olarak vardı mağaza açık olsa yüklerdim onu.Benim demek istediğim aslında ayalara girip güncellemenin seçeneklerinden windows insider güncellemesini açıp tekrar güncelleme almaya çalışırsan en son win 10 yüklenir, belki normal win 10 sürümü yüklenirken hata çıkıyordur diye düşünüyorum