4MaGuS
Üye
telefon içerisinde bazı kablolarda sorun olmuş olabilir belki ama eğer öyleysede devmalı olması gerkeiyor size önerim insider uygulamasını kuurp içerisinde ekran dokunma titreşim tarzında bir sürü test var hepsini sırayla yapın şuan sorun varmı yokmu kontrol edin eğer şuanlık sorun yoksa arasıra geliyor dediğiniz kırmızılık veya glance gözükmemesi durumunda tekrar aynı testi yapın tümünü bir fark olacak mı acaba, eğer yine bir fark olmazsa yazılımda bir ihtimal diyicem bir format atın derim hatta tüm herşeyi silin yedek falan oluşturmadan, yine 1 hafta gözlemleyin aynı şeyler tekrar oluyorsa servise götürün, benim düşüncem bu bilemiyorum etkili olur mu ama sorunu tam olarak anlamak lazım neyden kaynaklandığınıbeyler bir sorum olacaktı 1520 yi kılıfında çıkartıp tozundan temizleyim dedim temizledim sndanyenin üzerine koydum ayağa kalktım elime alayım dedim düşürdüm öyle kılıfsız tam beyaz ekran değil de beyazımsı bişi oluştu baktım sağlam ama 2 gün sonra telfonu kapadım geri açtıktan sonra sol üst köşede kırmızımsı bir cizgiler oluyor ama dikkatki bakmak lazım ekranın bazı kısımlarında da dikkatl bakıldığında cizgiler geliyo ama sürekli gelmiyor telefonu düşürdükten sonrabişi olmaz diyerek kullamaya başladım sonrasında göz atma ekranı görünmemeye başladı saat yani bütün ayarlar yapılı olduğundan telefou açıp kapatıığımda esk halini alıyor bazı günler tekrarlıyor saatin görünmemesi sence ne yapmalıyım...

Herkeste böyledir büyük ihtimal umarım guncellemeyle düzelir.