İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler bir sorum olacaktı 1520 yi kılıfında çıkartıp tozundan temizleyim dedim temizledim sndanyenin üzerine koydum ayağa kalktım elime alayım dedim düşürdüm öyle kılıfsız tam beyaz ekran değil de beyazımsı bişi oluştu baktım sağlam ama 2 gün sonra telfonu kapadım geri açtıktan sonra sol üst köşede kırmızımsı bir cizgiler oluyor ama dikkatki bakmak lazım ekranın bazı kısımlarında da dikkatl bakıldığında cizgiler geliyo ama sürekli gelmiyor telefonu düşürdükten sonrabişi olmaz diyerek kullamaya başladım sonrasında göz atma ekranı görünmemeye başladı saat yani bütün ayarlar yapılı olduğundan telefou açıp kapatıığımda esk halini alıyor bazı günler tekrarlıyor saatin görünmemesi sence ne yapmalıyım...
telefon içerisinde bazı kablolarda sorun olmuş olabilir belki ama eğer öyleysede devmalı olması gerkeiyor size önerim insider uygulamasını kuurp içerisinde ekran dokunma titreşim tarzında bir sürü test var hepsini sırayla yapın şuan sorun varmı yokmu kontrol edin eğer şuanlık sorun yoksa arasıra geliyor dediğiniz kırmızılık veya glance gözükmemesi durumunda tekrar aynı testi yapın tümünü bir fark olacak mı acaba, eğer yine bir fark olmazsa yazılımda bir ihtimal diyicem bir format atın derim hatta tüm herşeyi silin yedek falan oluşturmadan, yine 1 hafta gözlemleyin aynı şeyler tekrar oluyorsa servise götürün, benim düşüncem bu bilemiyorum etkili olur mu ama sorunu tam olarak anlamak lazım neyden kaynaklandığını

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
telefon içerisinde bazı kablolarda sorun olmuş olabilir belki ama eğer öyleysede devmalı olması gerkeiyor size önerim insider uygulamasını kuurp içerisinde ekran dokunma titreşim tarzında bir sürü test var hepsini sırayla yapın şuan sorun varmı yokmu kontrol edin eğer şuanlık sorun yoksa arasıra geliyor dediğiniz kırmızılık veya glance gözükmemesi durumunda tekrar aynı testi yapın tümünü bir fark olacak mı acaba, eğer yine bir fark olmazsa yazılımda bir ihtimal diyicem bir format atın derim hatta tüm herşeyi silin yedek falan oluşturmadan, yine 1 hafta gözlemleyin aynı şeyler tekrar oluyorsa servise götürün, benim düşüncem bu bilemiyorum etkili olur mu ama sorunu tam olarak anlamak lazım neyden kaynaklandığını

telefonu açıp kapadığımda devamlı solüst köşede çizgi var hep.. yazılımı NSU ile tekrar yükledim aynı değişiklil yok dediğinizi yapcam bakalım işe yarar bii olmazsa servise veririm

beats

beats

Üye
Ayna ayna :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

og1907

og1907

Üye
bu sorun bendede var sürekli sayfayı yenilemekten veri bağlantısını açıp kapatmaktan bir hal olduk.acaba sorun cihazlardamı yoksa gsm operatörü.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çok ufak bir sorun ama çok sinir oldum. Whatsappda çevrim içi olmadığım halde farklı telefonlarda çevrim içi gözüküyorum. Sürekli trip atıyorlar sinirlerim bozuldu ya :D Herkeste böyledir büyük ihtimal umarım guncellemeyle düzelir.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Çok ufak bir sorun ama çok sinir oldum. Whatsappda çevrim içi olmadığım halde farklı telefonlarda çevrim içi gözüküyorum. Sürekli trip atıyorlar sinirlerim bozuldu ya :D Herkeste böyledir büyük ihtimal umarım guncellemeyle düzelir.

o "farklı telefonların" ortak bi özelliği var mı?

dawid

dawid

Üye
arkadaşlar bi kardeşimiz acaba pil tasarrufu bolumunde arka planda çalışan uygulamalar kısmını ekran goruntusu alıp buraya ekleyebilirmi bende bi sorun olduğunu düşünüyorum örneğin benim mağaza izin verildi yada verilmedi yazmıyor lütfen bi yardım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar bi kardeşimiz acaba pil tasarrufu bolumunde arka planda çalışan uygulamalar kısmını ekran goruntusu alıp buraya ekleyebilirmi bende bi sorun olduğunu düşünüyorum örneğin benim mağaza izin verildi yada verilmedi yazmıyor lütfen bi yardım

Ekli dosyalar

dawid

dawid

Üye
teşekkürler kardeşim demek benimkinde bi arıza var napıcaç bilmiyorum sağolasın

tugay563

Üye
Swarmda atma sorununun çözümü varmı ?

Atam izindeyiz...

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar çok acil yardımcı olabilirmisiniz telefon numaralarını sim karta kopyalamam lazım nasıl yapacağım sim kartı başka telefonda kullanmam lazım
Acilllllllllll yokmu bilen arkadaşlar admin arkadaşlar rica ediyorum ilgilenir misiniz

Son düzenleme:
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
teşekkürler kardeşim demek benimkinde bi arıza var napıcaç bilmiyorum sağolasın
Rica ederim, sende sağol. Umarım daha tecrübeli arkadaşlardan bu konuda iyi bir yardım alabilirsin.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar bir sorundan bahsetmiştim bi baksanız rica etsem

emz

emz

Üye
S3, discovery, S4

İos sürümünden baktır birde. Belki sorun androidde ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
beyler dün sorunumu yukarı msjda dile getirmiştim şimdi baktığım da ekranı yukarı aşağı oynaratak renklernde oynadığıını görmediğim beyazımsız bişi çıkyıor nedir sorunu..

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İos sürümünden baktır birde. Belki sorun androidde ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Az önce baktırdım, çevrim içi gözüküyor. Demekki sorun wp de

ArMaGeDdOn_87

Üye
beyler dün sorunumu yukarı msjda dile getirmiştim şimdi baktığım da ekranı yukarı aşağı oynaratak renklernde oynadığıını görmediğim beyazımsız bişi çıkyıor nedir sorunu..
sorun donanımsal,servise verin

Üst Alt