iOS'da kapalı bir işletim sistemi.Nokia Lumia telefonları kapalı işletim sistemine sahip olduklarından, telefonlara herhangi bir virüs bulaşma durumu söz konusu değildir. Bu nedenle, Mağaza'da herhangi bir virüs programı bulunmamaktadır.
Onu Apple'e Sor Virüs'lü Uygulama Varmı Yokmu En İyi Sahibi Bilir.iOS'da kapalı bir işletim sistemi.
wp magazasindan pek anlamadim arama yaparken hic iyi sonuc elde edemiyor. hatta twitter yazdim sonuc cikmadi onerilerde twitter inc vardi onu secince anca cikti
Steve Jobs mezarında takla attı be qamqi xDOnu Apple'e Sor Virüs'lü Uygulama Varmı Yokmu En İyi Sahibi Bilir.
virüslü uygulama android'de de yok.
çöp neye göre kime göre karar verilmiş?
ayrıca bu 1 milyar uygulama masalını geçin. hem appstore'da hem de google play'de uygulamaların büyük çoğu zombi. yani nerdeyse hiç indirilmeyen milyonlarca uygulama var.
mashable.com/2014/07/10/zombie-apps-ios/
appstore'daki uygulamaların %80'i zombiymiş.
Ben de tam "Hala android de virüs olmadığını savunan var mı ya ?" Yazacaktım
Çöp nedir örneğin adam retrica yazar indirirsin açarsın uygulamayı uygulamanın amacı googleye yönlendirmektirvirüslü uygulama android'de de yok.
çöp neye göre kime göre karar verilmiş?
ayrıca bu 1 milyar uygulama masalını geçin. hem appstore'da hem de google play'de uygulamaların büyük çoğu zombi. yani nerdeyse hiç indirilmeyen milyonlarca uygulama var.
mashable.com/2014/07/10/zombie-apps-ios/
appstore'daki uygulamaların %80'i zombiymiş.
aynenÇöp nedir örneğin adam retrica yazar indirirsin açarsın uygulamayı uygulamanın amacı googleye yönlendirmektir

Ya geçin şunları, bu resmen wp fanlarının yaptığı bir şey. Bunu iOS'ta kullanan bilir Android'de boşuna laf kalabalığı yapmayın.
YavYa geçin şunları, bu resmen wp fanlarının yaptığı bir şey. Bunu iOS'ta kullanan bilir Android'de boşuna laf kalabalığı yapmayın.

Al işte Nokia fanları geldi, Microsoft'un malı olduğunu kabul edemeyenler demek daha doğru olur
Siz hala Nokia'nın geri geleceğini sanın
Mutlu olursun tabi sen eski Nokia kullanıcısı değilsinBenim öyle birşey sandığım yok hatta ben Microsofta satıldığı için mutluyum nasıl Google'nin telefonları güncelleme konusunda avantajlıysa Microsoftunda wp bölümünde böyle bir başarısı olacak.