İpucu Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video)

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güncelleme kaç mb ?

İman Gücü ile gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
"Sing a song" veya "sing me a song" dediğinde de internette arıyorsa bir sıkıntı var demektir :hmmm

Bikmiyorum herşey amrika olarak ayarlı. Olmadı boş zamanım da telefonu bir sıfırlayayım

Fritöz ile gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
"Sing a song" veya "sing me a song" dediğinde de internette arıyorsa bir sıkıntı var demektir :hmmm
Cortana yla aramızda garip bir bağ oluştu :D Sing me a song dediimde bana kısa kısa Şarkılar söylüyor... Valla baya sohbet ediyoz biz :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ben pek kullanışlı bulmadım cortanayı.

batuhandere

Üye
ben güncellemiyi yaptıktan sonra coratanayı aktif ettemek için dili bölgeyi falan yaptım yine bing geliyor neden ki ?

beats

beats

Üye
Ayarlar
ben güncellemiyi yaptıktan sonra coratanayı aktif ettemek için dili bölgeyi falan yaptım yine bing geliyor neden ki ?
/Dil/İngilizce seçeneğine basılı tutup yukarı taşı seçince yeniden başlat yapınca tamamdır.

teAtalay

teAtalay

Üye
Selamlar acaba Lumia 1020'de preview sürümünde yüklenemiyor olabilir mi, bir bilginiz var mı? Bende Cortana aktif olmuyor.

skynet

Üye
Bende cyan+gdr1 kurulu cortana sorunsuz çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Selamlar acaba Lumia 1020'de preview sürümünde yüklenemiyor olabilir mi, bir bilginiz var mı? Bende Cortana aktif olmuyor.
Dilden İngilizceyi seçtiniz mi ? Seçtiysen dilden imgilizceyi seçip Yukarı taşı deyip yeniden başlatın telefonu.
Resimdekini ayarlayın. Telefonu yeniden başlatın.
Az sonra diğer adımın resmini atarımMenü >Ayarlar > Dil
İngilizceyi basılı tutup yukarı taşı deyip telefonu yeniden başlatın

Programlardan Cortana ablamızı ekrana sabitleyelim :)

Cortanayı açalım Yada arama tuşuna basıp komut verelim. (play cortana :)

teAtalay

teAtalay

Üye
Dilden İngilizceyi seçtiniz mi ? Seçtiysen dilden imgilizceyi seçip Yukarı taşı deyip yeniden başlatın telefonu.
Resimdekini ayarlayın. Telefonu yeniden başlatın.
Az sonra diğer adımın resmini atarımMenü >Ayarlar > Dil
İngilizceyi basılı tutup yukarı taşı deyip telefonu yeniden başlatın

Programlardan Cortana ablamızı ekrana sabitleyelim :)

Cortanayı açalım Yada arama tuşuna basıp komut verelim. (play cortana :)

Açıklama için sağ olun ancak bunları yaptım, sistemsel bir problem sanırım.

skynet

Üye
Bu cortana sorununu forumda bir kaç arkadaş daha söylüyordu :hmmm

luckysleven

luckysleven

Üye
cortana ilk aktif oldugu zamanlarda cok kez buralara yazmistim oyle insanlarin kafalarinda canlandirdigi gibi bir olay degil bu cortana. Sorduklarinizin yarisini nette ariyor onuda %100 ise yarar kaynakla aramiyor. Naber nasilsin vs bunlara cevap veriyor ama okadarda versin artik : ) Bir ara siriyi tahtindan eder deniyordu da o isi geciniz : )

ErenMSC

Üye
Bir türkçe dil vermediler ya

beats

beats

Üye
Açıklama için sağ olun ancak bunları yaptım, sistemsel bir problem sanırım.
Bazen garipleşiyor çıkmıyor sıfırlama ya da yeniden yazılım yüklemeyle düzebilir ama geliştirici bunu göze alır mı bilemem. :)

teAtalay

teAtalay

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kartal-78 ve beats
4MaGuS

4MaGuS

Üye
cortana ilk aktif oldugu zamanlarda cok kez buralara yazmistim oyle insanlarin kafalarinda canlandirdigi gibi bir olay degil bu cortana. Sorduklarinizin yarisini nette ariyor onuda %100 ise yarar kaynakla aramiyor. Naber nasilsin vs bunlara cevap veriyor ama okadarda versin artik : ) Bir ara siriyi tahtindan eder deniyordu da o isi geciniz : )
sirinin cevap verdiği çoğu şeye cevap veriyor bildiğim kadarı ile ancak tabiki uygun sorular sormanız gerekiyor yarın hava kaç derece diye sorarsanız size direk söyler veya yarın planlarımda neler var takvimde bir şeyler eklendi ise falan veya bir müzikten bir parça şöyleyin onu devamını söylüyor tabi bunların hepsi yabancı ve forumda söylenen herşeyi zamanında denemiştim hepsi olmuştu sorunsuz ama kafadan öylesine bir şey söylerseniz şuanlık cevap vermiye bilir bu arada cortana şuan hala beta unutmayalım