"Sing me a song" dediğinde internette mi aradı? Allah allah o nasıl oluyor? Bende bayağı bildiğin şarkı söyledi.
Ne desem internette arıyor anlamadım bende
Fritöz ile gönderildi.

"Sing a song" veya "sing me a song" dediğinde de internette arıyorsa bir sıkıntı var demektir![]()
konumu açtın değil mi onunda açık olması gerekiyorBikmiyorum herşey amrika olarak ayarlı. Olmadı boş zamanım da telefonu bir sıfırlayayım
Fritöz ile gönderildi.
Cortana yla aramızda garip bir bağ oluştu"Sing a song" veya "sing me a song" dediğinde de internette arıyorsa bir sıkıntı var demektir![]()
Sing me a song dediimde bana kısa kısa Şarkılar söylüyor... Valla baya sohbet ediyoz biz 
Cortana yla aramızda garip bir bağ oluştuSing me a song dediimde bana kısa kısa Şarkılar söylüyor... Valla baya sohbet ediyoz biz
![]()

/Dil/İngilizce seçeneğine basılı tutup yukarı taşı seçince yeniden başlat yapınca tamamdır.ben güncellemiyi yaptıktan sonra coratanayı aktif ettemek için dili bölgeyi falan yaptım yine bing geliyor neden ki ?
Dilden İngilizceyi seçtiniz mi ? Seçtiysen dilden imgilizceyi seçip Yukarı taşı deyip yeniden başlatın telefonu.Selamlar acaba Lumia 1020'de preview sürümünde yüklenemiyor olabilir mi, bir bilginiz var mı? Bende Cortana aktif olmuyor.

Dilden İngilizceyi seçtiniz mi ? Seçtiysen dilden imgilizceyi seçip Yukarı taşı deyip yeniden başlatın telefonu.
Resimdekini ayarlayın. Telefonu yeniden başlatın.
Az sonra diğer adımın resmini atarımMenü >Ayarlar > Dil
İngilizceyi basılı tutup yukarı taşı deyip telefonu yeniden başlatın
Programlardan Cortana ablamızı ekrana sabitleyelim
Cortanayı açalım Yada arama tuşuna basıp komut verelim. (play cortana
Bazen garipleşiyor çıkmıyor sıfırlama ya da yeniden yazılım yüklemeyle düzebilir ama geliştirici bunu göze alır mı bilemem.Açıklama için sağ olun ancak bunları yaptım, sistemsel bir problem sanırım.

Kesinlikle hayırBazen garipleşiyor çıkmıyor sıfırlama ya da yeniden yazılım yüklemeyle düzebilir ama geliştirici bunu göze alır mı bilemem.![]()

sirinin cevap verdiği çoğu şeye cevap veriyor bildiğim kadarı ile ancak tabiki uygun sorular sormanız gerekiyor yarın hava kaç derece diye sorarsanız size direk söyler veya yarın planlarımda neler var takvimde bir şeyler eklendi ise falan veya bir müzikten bir parça şöyleyin onu devamını söylüyor tabi bunların hepsi yabancı ve forumda söylenen herşeyi zamanında denemiştim hepsi olmuştu sorunsuz ama kafadan öylesine bir şey söylerseniz şuanlık cevap vermiye bilir bu arada cortana şuan hala beta unutmayalımcortana ilk aktif oldugu zamanlarda cok kez buralara yazmistim oyle insanlarin kafalarinda canlandirdigi gibi bir olay degil bu cortana. Sorduklarinizin yarisini nette ariyor onuda %100 ise yarar kaynakla aramiyor. Naber nasilsin vs bunlara cevap veriyor ama okadarda versin artik : ) Bir ara siriyi tahtindan eder deniyordu da o isi geciniz : )