İpucu Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video)

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Bölgeyi abd yapınca cortana gözüküyor , ama açtığında türkçe olarak maalesef senin dilinde konuşmaya hazır değilim diyor..
Ama normal english yaptıpğında oluyor bu arada konum açık olması lazım...

q0nzalez

q0nzalez

Üye
bende her şeyi yapmama rağmen cortana açılmıyor önceden ilk sürümünde geliyordu fakat şimdi bölgeleri değiştirmeme rağmen cortana menüde dahi gözükmüyor. neden olabilir fikri olan varmı ??

teAtalay

teAtalay

Üye
Bölgeyi abd yapınca cortana gözüküyor , ama açtığında türkçe olarak maalesef senin dilinde konuşmaya hazır değilim diyor..
Ama normal english yaptıpğında oluyor bu arada konum açık olması lazım...

Sistemsel hata olduğunu düşünüyorum, bahsettiğiniz her şeyi yapmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Cortana'yı açabildim, tanıştık kendisiyle. Biraz çenesiz gibi ama çok da kötü değil her soruya bir cevabı var maşallah çok iyi, hoşuma gitti. Oturduk az konuştuk dertleştik, bakalım kendi dilimizde görüşmek dileğiyle deyip yolcu ettim.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, Aybin.Kilic, skynet ve 1 kişi daha
oysu

oysu

Üye
Arkadaşlar cortanayı aktif edemedim tüm sayfaları okudum benim sorunum gibi sorun var .Gözden kaçırdığım ne anlamadım dil sadece ingilizce bölge united state ama hala aktif değil bing var ama cortana yok.İnternette arama yapıyor sürüm güncel yardım edebilecek var mı ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar cortanayı aktif edemedim tüm sayfaları okudum benim sorunum gibi sorun var .Gözden kaçırdığım ne anlamadım dil sadece ingilizce bölge united state ama hala aktif değil bing var ama cortana yok.İnternette arama yapıyor sürüm güncel yardım edebilecek var mı ?
Aynı durum şuan bendede var,daha önceleri sadece bölgeyi abd yapınca çıkan cortana şimdi dili eşleştirde yapsam gelmiyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

konumu açın ve arama tuşuna bir defa basmanız yeterli yazı için konuşma için uzun basın

oysu

oysu

Üye
konumu açın ve arama tuşuna bir defa basmanız yeterli yazı için konuşma için uzun basın
Naptıysam olmadı bende telefonu sıfırladım ondan sonra düzeldi.Biraz programlar felan gitti ama yapacak bir şey yok yavaş yavaş yüklerim artık