Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video)
Sponsorlu Bağlantılar
Serhan
Üye
Bölgeyi abd yapınca cortana gözüküyor , ama açtığında türkçe olarak maalesef senin dilinde konuşmaya hazır değilim diyor..
Ama normal english yaptıpğında oluyor bu arada konum açık olması lazım...
q0nzalez
Üye
bende her şeyi yapmama rağmen cortana açılmıyor önceden ilk sürümünde geliyordu fakat şimdi bölgeleri değiştirmeme rağmen cortana menüde dahi gözükmüyor. neden olabilir fikri olan varmı ??
Bölgeyi abd yapınca cortana gözüküyor , ama açtığında türkçe olarak maalesef senin dilinde konuşmaya hazır değilim diyor..
Ama normal english yaptıpğında oluyor bu arada konum açık olması lazım...
Cortana'yı açabildim, tanıştık kendisiyle. Biraz çenesiz gibi ama çok da kötü değil her soruya bir cevabı var maşallah çok iyi, hoşuma gitti. Oturduk az konuştuk dertleştik, bakalım kendi dilimizde görüşmek dileğiyle deyip yolcu ettim.
oysu
Üye
Arkadaşlar cortanayı aktif edemedim tüm sayfaları okudum benim sorunum gibi sorun var .Gözden kaçırdığım ne anlamadım dil sadece ingilizce bölge united state ama hala aktif değil bing var ama cortana yok.İnternette arama yapıyor sürüm güncel yardım edebilecek var mı ?
Arkadaşlar cortanayı aktif edemedim tüm sayfaları okudum benim sorunum gibi sorun var .Gözden kaçırdığım ne anlamadım dil sadece ingilizce bölge united state ama hala aktif değil bing var ama cortana yok.İnternette arama yapıyor sürüm güncel yardım edebilecek var mı ?