TurboCall
Üye
şeyi denesene benim şarjım bitti dili türkçe yap konuşmadan ingilizceyi seçsene.Mecburen
şeyi denesene benim şarjım bitti dili türkçe yap konuşmadan ingilizceyi seçsene.Mecburen

dediğimi denedinmi...bi cortana için ingilizce yapamam. zaten ingilizcem pek iyi değil
ney?dediğimi denedinmi...
dili türkçe yap konuşma ayarından ingilizce dilini seç bi bakalım olcakmı.
onu yaptım gene olmuyor mecbur ingilizce olacak telefondili türkçe yap konuşma ayarından ingilizce dilini seç bi bakalım olcakmı.
oooo uğraşamam ingilizcem var ama salla yaonu yaptım gene olmuyor mecbur ingilizce olacak telefon
Sadece bölge ve dil ayarlarını değiştirin yeterli.tum talimatları uyguladım yine de cortana gelmedi . Farklı bi yöntemi var mı?
tum talimatları uyguladım yine de cortana gelmedi . Farklı bi yöntemi var mı?
Bölge ayarını değiştir -> Teli yeniden başlat.
Tel açılınca;
Bu defa dil ayarını değiştir -> Teli yeniden başlat.
Açıldığında uygulamalarda göreceksin.
Sözün özü; Cortana'ya kavuşmak için teli 2 kez yeniden başlatmanız gerekiyor.
Ayarlar/Dil/English (US) 'a basılı tutup yukarı taşı yaptın mı ?Ben 10 kereden fazla yeniden başlattım hala gelmedi. Ne yaparsam yapayım bölge ve dil ayarları değişmiyor. Çinceyi de seçtim fransızcayı da ama hala Türkçe telefon.
Hatırlamıyorum, onu yapmadım sanırım. Şarjı bitti, takmaya vaktim olmadı. Telefon açılınca denerim onudaAyarlar/Dil/English (US) 'a basılı tutup yukarı taşı yaptın mı ?
Ben 10 kereden fazla yeniden başlattım hala gelmedi. Ne yaparsam yapayım bölge ve dil ayarları değişmiyor. Çinceyi de seçtim fransızcayı da ama hala Türkçe telefon.
@papakudioflu
@bulutsuzgece beyler cortanayı açtım merhaba diyorum internette arıyor nasılsın diyorum internette arıyor tanıtımda böyle değildi
Fritöz ile gönderildi.

"Hi (Hay)" de bakalım bir cevap verecek mi?
Daha sonrasında da "How are you (Hav ar you)" diye sor
Söylediğin şeyi algılayamadığı yada yanlış algıladığı için de internette arıyor olabilir.
"Sing me a song (Sing mi e song)" de, sana bildiği şarkılardan bir tane söylesin![]()

Tamam ben yanlış desem anlatım da ingilizce öğretmeni kardeşim de diyor gene internette arıyor
Fritöz ile gönderildi.