İpucu Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video)

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Haber için teşekkür ancak ayarlardan turkiyeye döndüğümüzde kullanılmıyorsa ne anlamı varkı sadece denemiş oluruz

bende şunu merak ediyorum telefon dili Türkçe bölge ayar abd yapsak kullanılır olması lazım

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

41 dakika sonra aktif olacak. :zzz:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, alasulumurat ve m542tf
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haber için teşekkür ancak ayarlardan turkiyeye döndüğümüzde kullanılmıyorsa ne anlamı varkı sadece denemiş oluruz

bende şunu merak ediyorum telefon dili Türkçe bölge ayar abd yapsak kullanılır olması lazım
Telefon diliyle alakası yok. Yani bu işlemi yaparak değişen tek şey bölgenin ve tarayıcı dili.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
serverfun912

serverfun912

Üye
O kadar dedik erkenden isteklerimizi söyleyelim biraz baskı olsaydı bize de gelirdi belki.

remzi33

remzi33

Üye
Sdk emulatorde denedim. Telefon dilinin de cortananın desteklediği bir dil olması gerekiyor. Telefon dilini Türkçe yapınca cortana deaktif oldu. Ancak iyi haber şu. bizde şuan deaktif olan bing arama Türkçe dilinde çalışıyor emulatorde

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kursat99 ve skynet
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bizi 2015 e kadar bekletmesinler ne olur..

Rainesto

Rainesto

Üye
Bizi 2015 e kadar bekletmesinler ne olur..

bence 2015 de alamayız almanca-portekizce-cince vb. Daha çok kullanılan dil varken Türkçeyi vermelerini beklemeyin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
site uçtu :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Türkçe Olsaymış

Kajmer-aN

Kajmer-aN

Üye
Hayırlısı ile bi yayınlansaydı..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İmza filan toplasak?

siyahsancak

siyahsancak

Üye
valla gökten bugün NUHUN gemiside gelse bu cortana gelmez

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Benim bing arama kısmı sanırsam sorunlu.Bingi ayarlıyorum birşey aratmak istiyince başka ekran gelip bing başlatılıyor gibisinden birşey geliyor geri arama kısmına atıyor bu sorun cortanayı kullanmamda olumsuz etki yapar mı ki?

TurboCall

TurboCall

Üye
Benim bing arama kısmı sanırsam sorunlu.Bingi ayarlıyorum birşey aratmak istiyince başka ekran gelip bing başlatılıyor gibisinden birşey geliyor geri arama kısmına atıyor bu sorun cortanayı kullanmamda olumsuz etki yapar mı ki?
türkiyede kullanılmıyor nedense.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Sona kalıyoruz her zaman ki gibi biz milletce buna alıştık.Ama tepkiye gelince bir elin beş parmağı etmiyoruz.Belkide Sömürü ülkesi olmadığımızdan bu başımıza gelenler.Yoksa kimin haddine böyle saygısızlık yapmak Apple'mi, Google'mi yürek ister.Ortada kaldık ki vuran vurana.Yok Portekizce,Yok Fransızca benim bildiğim tek bir mevzu Nokia'nın da burada nankörlük etmesi.Yıllardır kale oldu bu ülke bu markaya.Baskı yapması zormuydu.Benim şah damarım bir ara Türkiye'ydi diyemezmiydi.Eminim ki bildirim çubuğu bir noktada hikaye ve diğerleri.Ne kadar foruma girdiysem insanların tek derdi Cortana oldu.Yani Türkiye'de Wp8 platformunun tek arzuladığı yenilik Cortana oldu.Bunun mutlaka farkındalar ama benimde farkında olduğum 2 yılda Microsoft'a cortana için şans tanıyamam.Değere bazen değeriyle değer vermek gerek.Telefonun beyni konumundaki bir sistemi oyalamak,diğer bölgelerle kıyaslayıp Türkiye'yi yerin dibine sokmak hafif bir geçiştirme değil.Apple Siri ilede bunu yaptı.Ama gördüm ki bizler beklemeye meyilliyiz.Tokat yemeye alışığız.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY, suyunsesi, Rainesto ve 1 kişi daha
TurboCall

TurboCall

Üye
Sona kalıyoruz her zaman ki gibi biz milletce buna alıştık.Ama tepkiye gelince bir elin beş parmağı etmiyoruz.Belkide Sömürü ülkesi olmadığımızdan bu başımıza gelenler.Yoksa kimin haddine böyle saygısızlık yapmak Apple'mi, Google'mi yürek ister.Ortada kaldık ki vuran vurana.Yok Portekizce,Yok Fransızca benim bildiğim tek bir mevzu Nokia'nın da burada nankörlük etmesi.Yıllardır kale oldu bu ülke bu markaya.Baskı yapması zormuydu.Benim şah damarım bir ara Türkiye'ydi diyemezmiydi.Eminim ki bildirim çubuğu bir noktada hikaye ve diğerleri.Ne kadar foruma girdiysem insanların tek derdi Cortana oldu.Yani Türkiye'de Wp8 platformunun tek arzuladığı yenilik Cortana oldu.Bunun mutlaka farkındalar ama benimde farkında olduğum 2 yılda Microsoft'a cortana için şans tanıyamam.Değere bazen değeriyle değer vermek gerek.Telefonun beyni konumundaki bir sistemi oyalamak,diğer bölgelerle kıyaslayıp Türkiye'yi yerin dibine sokmak hafif bir geçiştirme değil.Apple Siri ilede bunu yaptı.Ama gördüm ki bizler beklemeye meyilliyiz.Tokat yemeye alışığız.
Google kişisel özgürlük hakları ihlalinden bugün 1 milyar euro ceza yedi microsoftta kandırmaktan yesin yeminle

Yönetici tarafından düzenlendi:
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Google kişisel özgürlük hakları ihlalinden bugün 1 milyar euro ceza yedi microsoftta kandırmaktan yesin yeminle

Google,Apple,Microsoft diye de bakmamak lazım aslında olaya.Mesele Amerika-Türkiye'den ibaret.Ceza dedinde asgari ücrete tabi gelir mi o paralar bu büyük lobilere.Tesiri olacak mı ki bu kendimizi kandırmaktır.Yedisi neyse yetmişde odur bu firmalar vaad eder ama süründürür.
Microsoft'un ceza yemesi ki şu durumda mümkün değil.Türkiye' yada türk vatandaşı olarak Amerika'da hak mı arıyacağız.Avrupa'da kendi markanla zirveye oturmadan sözün tozdan öteye gidemez.Söylersin ve o an uçar gider.