Windows Phone 8.1 ile Duvarkağıdı ve Canlı Arkaplan Özelliği Mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Şuan ki normal düzende güzel olacağını düşünmüyorum lakin şöyle bir şey geldi aklıma.
Şeffaf Live Tile ler olursa Arkplan plan ozaman güzel durabilir. Hatta Şeffaf Live Tileler bildirim geldiğinde Normal hale gelir diğer Şeffaf Live Tileler arasında belirgin halde durabilir gibi gibi :)

PureFood

PureFood

Üye
Çok iyi olur :D Konseptteki ikinci resim muazzam, bir de bunun şimşek - yağmur efektli olanı tadından yenmez Özgür abinin dediği gibi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

luckysleven

luckysleven

Üye
hem canlı kutular hem canlı duvar kağıdı , arkada çalışan uygulamalar , hadi biraz da ekran parlaklığını açalım bunları kaldıracak batarya ve ram şuanda ben bilmiyorum : ) gün içerisinde ki kullanımı eklemedim bile .

bence gereksiz bir özellik zaten şu anda canlı kutular ile wp başlı başına farklı bir konsepte sahip . bakınız apple çizgisinden şaşmıyor böyle caf caflı özellikleri sunmuyor kullanıcısına ve her zaman farklı .

narnia16

narnia16

Üye
hem canlı kutular hem canlı duvar kağıdı , arkada çalışan uygulamalar , hadi biraz da ekran parlaklığını açalım bunları kaldıracak batarya ve ram şuanda ben bilmiyorum : ) gün içerisinde ki kullanımı eklemedim bile .

bence gereksiz bir özellik zaten şu anda canlı kutular ile wp başlı başına farklı bir konsepte sahip . bakınız apple çizgisinden şaşmıyor böyle caf caflı özellikleri sunmuyor kullanıcısına ve her zaman farklı .

Ram konusunda pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama batarya konusunda çok haklısınız.

Web Designer

Web Designer

Üye
Teşekkürler Abi bence güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
yeminli06

yeminli06

Üye
Bende bunu diyordum tam olarak gelmeli bence çok ilgi çekici olur biraz görsellik katılsın çok sade bıraktılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Windows 8 deki gibi olabilir live tile lerin arka planına istediğin renkte istediğin desende arka planlar getirmek(Ayrı olarak)....

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Evet canlı kareler için geliştiricilere saydamlaştırma api'si sağlanırsa, uygulamaların live tile ayarlarına "şeffaf" seçeneği de eklenebilir.
Böylece arkaya konulan duvar kağıdı daha iyi görülür.

Kilit ekranına da canlı görüntü yani gif ve swf desteği gelirse tadından yenmez.
Weather Flow'un arayüzündeki hareket eden bulut animasyonunu hatırlarsınız çoğunuz, onun kilit ekranında olduğunu düşünün bir :aha:

Süper olur tek kelimeyle:oke: Tabii pil çabuk bitirir orası ayrı:naughty:

Ben bataryaya da dokunacağını sanmıyorum. Sonuçta kilit ekranını sadece bir kaç saniye görüyoruz sonra geçiyoruz gidiyor. Açma kapama düğmesini açıpta kilit ekranıyla uzun uzun bakıştığımı hatırlamıyorum. Hareketli görüntünün Ana ekranda ve uygulamalar ekranında olması bataryayı yer onunda orada olacağını sanmıyorum. Üstte bir ton simge var iken altındaki hareketli resmin görüntülenmesi çok karmaşık olur bunuda bence yapmazlar. Ama kilit ekranı başka bir olay. Sonuç: Gelsin. Ben bu düşünceleri çok beğendim.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Hadi bakalım hayırlısı.. WP şaşırt bizi artık.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gelsin tabi, bu sayede işletim sistemi daha cazip bir hale gelir :eller:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yine hangi konuda hatıtlamıyorum ama live title de yapboz gibi resmi dönderiyordu oda güzel bence