Merhabalar,
WP 8.1 ön izleme sürümünü kurduğumdan beri telefon zaman zaman kendini resetliyor. Bu sorunun güncellemeden sonra olduğuna eminim acaba sizde de oluyor mu??
açıkça söylemek gerekirse bu saatten sonra microsoft'un bu telefonları adam edebileceğini düşünmüyorum..stabil çalışan uygulamasını bozan ve o haliyle yazılıma dahil eden bir şirketten söz ediyoruz (müzik ve video uygulaması) umarım beni yanıltırlar..
Flash Player,Dosya yöneticisi,kontrol seçenekleri(ses,hareket ve işaret ile komut),Bluetooth çoklu alım veya gönderme+Bt ayarları,daha fazla tema ve tasarım değiştirebilme,Sahip tanıma(yüz) ve göz izleme,Android uygulamaları açabilme Ve daha birçok şey.
bildirim bölümünde müzik çalarken müzik çalar tuşları görünmeli yine aynı şekilde bildirim bölümünün çok gelişmesi lazım. hala bir takım uygulama esikleri varken 8.1 ile bölgsel sorunlar ortaya çıkmaya başladı (Bknz: Video). Live Tile özellikleri gelişmeli vsvsvsvsvs uzar gider eksikler
açıkça söylemek gerekirse bu saatten sonra microsoft'un bu telefonları adam edebileceğini düşünmüyorum..stabil çalışan uygulamasını bozan ve o haliyle yazılıma dahil eden bir şirketten söz ediyoruz (müzik ve video uygulaması) umarım beni yanıltırlar..
şuan bütün programlarda sorun var mix radio,klasörler gibi bunu bir çok sayıya çıakrta bilirsiniz beta sürüm olduğu için sorun çıkıyor, eğer böyle olmasını istemiyorsanuz beta yüklemeyin derim bir daha beta sürümde olması çok normal, gelecek tam sürümde olacagını sanmıyorum
Bunu anlayan nadir üyelerdesin.Şuan sistem nekadar beta olsada son yapılan o testler ALLAH aşkına neden yapıldı boşuna ka aydır kullanıcılar bekletiliyor ve sistemin şuan ki uygulama ve stabillik hız durumu kesinlikle yerlerde, tamam kardeşim yapıyorsun sen bu deneme sürümü diyorsunda neden bu sürüm aylardır test edilmesine rağmen bu durumda ? diye soran çıkmıyor galba karşılarına, bill gates anladı şirketin yanlış yola saptığını hisseleri satmaya başladı, akıllı adammış bravo valla, yalnız bu ay sonu yeni sistem güncelleştirmesi geleceği resmi olarak açıklandı bakalım onda ne olucak ? ben tahmin ediyim sistem bu sefer mavi ekran hatası verir sürekli
Bunu anlayan nadir üyelerdesin.Şuan sistem nekadar beta olsada son yapılan o testler ALLAH aşkına neden yapıldı boşuna ka aydır kullanıcılar bekletiliyor ve sistemin şuan ki uygulama ve stabillik hız durumu kesinlikle yerlerde, tamam kardeşim yapıyorsun sen bu deneme sürümü diyorsunda neden bu sürüm aylardır test edilmesine rağmen bu durumda ? diye soran çıkmıyor galba karşılarına, bill gates anladı şirketin yanlış yola saptığını hisseleri satmaya başladı, akıllı adammış bravo valla, yalnız bu ay sonu yeni sistem güncelleştirmesi geleceği resmi olarak açıklandı bakalım onda ne olucak ? ben tahmin ediyim sistem bu sefer mavi ekran hatası verir sürekli
Yine de gerçek sürümü bekleyip göreceğiz reel anlamda sorunlar varmı göreceğiz eğer tam sürümde hata olmazsa iyi olursa kendileri için kötü herkes ne yaparsa kendine yapar sözü doğru bir anlamda