(((WiNDOWS 98 CEPTE)))((128 MB RAM TELEFON))((E51,5320xm, N79, N95, N96, N82, 5800, 6220c ...))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silverarrowx

silverarrowx

Üye
e72 ye kurmayı denedim ama install dosyasının içindekileri kurarken sdl.1.2.1.3 armv5 dosyasını kurarken süresi geçmiş sertifika hatası aldım sorun ne acaba?

Indiana Jones

Üye
    Konu Sahibi
e72 ye kurmayı denedim ama install dosyasının içindekileri kurarken sdl.1.2.1.3 armv5 dosyasını kurarken süresi geçmiş sertifika hatası aldım sorun ne acaba?
tarihi geri alıp dene 2007 2008 veya 2009 yap olucaktır.

884226

884226

Üye
( SDL-1.2.13-s60-2.3.4_armv5 ) buna önce süresi dolmuş mu geçmişmi bi sertifika dedi konuları okumuştum indirmeden önce aynı sorunla karşılaşan olmuş eklenti olarak verilmiş ordan indirdim bukez yükledi güvenlik hatası verdi ben devam dedim yüklenirken ( yüklenemeiyor sertifika kısıtladırılmş ) dedi ???? teleon n96

rapper07

rapper07

Üye
Süresi geçmiş sertifika derse Tarihi 2007-2008 veya 2009 yapmayı dene. :pc::cool:maxicep:

haylaz_onur

Üye
Büyük_iskender kardeş sana biraz komik gelcek ama xD bunu nokia 6600 yapabilme imkanımız varmı 10mb ram tek sorun dosbox sisx olduğu için açamam onu

exe1454

exe1454

Üye
telefonum e55 denedim çalışıyo teşekkürler

fmt01

fmt01

Üye
begnmessek gerı nasıl eskı halıne gtırcez

berkaydemir

berkaydemir

Üye
saol

fmt01

fmt01

Üye
yaptım da herseyı yukledım bklıyorum program kendını atıo

Alıntı Değildir.
1.verdiğim linkten dosyayı indirin.klasörü rar. dan çıkarın.
2.klasörün içindeki ınstall klasörünün içindekilerini hepsini telefona kurun.
3.Hafıza kartında cdos adlı bir klasör oluşturun onun içinede win98 adlı bir klasör oluşturun.şöyle olucak(e:/cdos/win98)
4.klasörün içindeki dosbox.conf ve mapper dosyalarını hafıza kartıdaki data klasörünün içine atın.(dosbox.conf dosyasını kendim düzenledim)
5.klasördeki W98.img yi hafıza kartında oluşturduğunuz cdos/win98 klasörüne atın.
6.klasörün içindeki dosbox.sisx progrmını telefona kurun ve çalıştırın. windows 98 açılış ekranı gelicek daha sonra mavi bir ekran gelicek sonra siyah ekran gelicek biraz bekledikten sonra açılacak.(En fazla 7 dk da açılır.)
LinK:
Not:Fareyi hareket ettirebilmek için arama (Yeşil)tuşa basınız.
Programda çıkmak için arama sonlandırma (Kırmızı) tuşa basınız.

Eğer dosboxu çalıştırdığınızda açılmıyorsa Telefonu kapatıp açın ve deneyin.

Görüntüler kendi telefonumdandır.(Nokia E51)

Teşekkür Butonuna Basmayı Unutmayın:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

Not:Ram ı düşük olan telefonlar klasördeki dosbox.sisx programı yerine eklentideki dosbox.slim programını kursun.

buzdolabım

Üye
Sel arkadaşlar hafıza kartımda data yazan bölümü göremiyorum yardımcı olabilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

Slm arkadaşlar telefonum e51.windows u kurmak istiyorum ama hafıza kartımda data yazan kılasörü göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

banucann

Üye
şunu bir başarırsam çok güzel olacak...bu nokıa e-50 telefonuma çok güveniyorum..ya allah ya bismillah...

Indiana Jones

Üye
    Konu Sahibi
Sel arkadaşlar hafıza kartımda data yazan bölümü göremiyorum yardımcı olabilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

Slm arkadaşlar telefonum e51.windows u kurmak istiyorum ama hafıza kartımda data yazan kılasörü göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
data klasörünü kendin oluştur

OğuzcanAbi

Üye
kardeş bu işletim sistemimi

quest2

Üye
sertifika geçmiş diyor sisx uzantılılarda... sertifika gününü buldum 1 gün önceye alıyorum sertifika başlamamış diyor diğer güne alıyorum sertifika süresi geçmiş... saatine kadar uraştım 1 dk da bile aynı şeyler oluyor kuramadım

USAForever

USAForever

Üye
adamım dosyaya .rar yazmayı unutmuşsun :P yada bir bildiğin mi var ne :D

hseyn1995

Üye
sertifika sorunu varmı acaba ?

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler güzelmiş

3215

Üye
n73 için geçerlimidr kardeşim bu program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt