Cep Telefonunuza Windows 98 Kurun, çok basit bir kaç adımda

Sponsorlu Bağlantılar

quest2

Üye
sertifika süresi geçmiş diyor 9/07/08 de sertifika olmamış 10/07/08 de sertifika süresi geçmiş...

Nikolayco

Nikolayco

Üye
pc de bıktık driver aramaya telefonada mı drişver arıycaz... poff

kuafemre

kuafemre

Üye
helal olsun ya calisma budur aslinda. gelecegin teknolojik adimi bence :oke:
kardes birsey sorucam sana avatarindaki turk bayragi resmi neden ters duruyor bir amacinmi var ? cevaplarsan iyi olur

^^Positive^^

Üye
teşekkürler emeğine sağlık;)

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye
5800 kurdum calışıyor fakat grüntüde yazılar anlaşılmıyor ve mausu düzgün kullanamıyorum bu sorunu nasıl cozebilirm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yav şimdi bu kullanışlı bişey değil zaten arkadaş. Geliştirilirmi bilmem ama şuan bu kadarıyla yetinmek durumundayız. Ekranızmızın küçük olmasından dolayı yazılar okunmuyor. Telefonununu lcdye bağlama kablon varsa eğer daha net bir görüntü elde edebilirsin

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye
hmm yapacak bişey yok eyvallah kardeş

7610ncu

7610ncu

Üye
slm arkadaslar:ben windows 98 i yükledim ama 5800 da kasıyor.yardımcı olabilirmisiniz.birde maus u doğru düzgün kontrol edemi,yorum.şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olacak olan arkadaşlara.

aynen hem cok kasıyor hemde kasması bir yana fare dogru düzgün hareket etmiyor.bunu nasıl helledecez

ungood20

ungood20

Üye
emeğine sağlık

^^efsane_24^^

Üye
kimse kurmasın çalışmıyor hiç bir program denedim süresi geçmiş sertifika uyasısı veriyor boşu bosuna zamanımızı aldı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonun hacksizse yapamazsın tabi

geneluye

geneluye

Üye
çok güzel ama bayağı bir kasıyor yanılmıyorsam bu proram bir n900 de kasmıyor n900 ünüz varsa muhteşem bir program emeğine sağlık xD

scriptr

Üye
teşekkürler. Yakında win2000 nt me xp 7 felanda çıkarırız ha gayret :D

ahmedinyeri

Üye
kadeş en yeniler senden saolasın

Owermars28

Üye
link ölü linki yenilermisiniz

src_34

src_34

Üye