Biraz zor. Performans çok düşük oluyorBu windowslara exe uygulama kurulumunu nasıl yapcaz??
Doğrudan kurma yöntemini araştıralimWindows XP Kurdum çalışıyor ama kaplumbağadan daha yavaş D:

Çok akıllıca , denemek lazım...Hocam windows phone yapabiliyor muyuz?
Elimde wp iso var..
bİR de android silip wp kursak olmaz mı??
çok teşekkurler maksat zaman geçirmek işte 
herşeyi yaptıö fakat telde girince programa sol ustte bişey gelip gelip gidiyo ekran gelmiyo galiba telden yoksa güzel paylaşım çalıştıran arkadaşalr var .D
Tamam acildi dediklerini yaptim bochs dosyasini actim sora kapanti pc tele bagladim ama "SDL" diye bir klasor olusmadi bende kendim olursurdum icinede txt olusturup orda ki kodlari yazdim megs 344 ama bu ekran gelio bochs acinca
Krdes ben sorunu cozdum arkadasin verdigi boch.txt dosyasi eksik onu duzelttim calistirdimarkadaş sağol eline emeğine parmağına sağlık.şimdi windows xp format kısmındayım becericem galibaçok teşekkurler maksat zaman geçirmek işte
kardeşherşeyi yaptıö fakat telde girince programa sol ustte bişey gelip gelip gidiyo ekran gelmiyo galiba telden yoksa güzel paylaşım çalıştıran arkadaşalr var .D
aynı bndede boyle

ne yazdın kiKrdes ben sorunu cozdum arkadasin verdigi boch.txt dosyasi eksik onu duzelttim calistirdim![]()
Bunla ilgili bi konu daha var ordaki .txt dosyasiyla yaptim oldu.ne yazdın ki
tamam araştırim buraya koyarım sen o olup olmadığını soyleBunla ilgili bi konu daha var ordaki .txt dosyasiyla yaptim oldu.
Oldu dedimyatamam araştırim buraya koyarım sen o olup olmadığını soyle