Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
x50 serisinde çalışıyor olması lazım. Denemediniz mi ?
remzi33
Üye
Bu interop Tools 1.9 'u nasıl yükleyeceğiz. sd karta attım. .cer uzantılı sertifikayı yükledim. .appxbundle olan dosyaları da yükledim ama uygulamalar listesine gelmedi? L950XL kullanıyorm
remzi33
Üye
arkadaşlar biri anlatabilir mi bu interop tools'u L950XL'e nasıl yukleyeceğiz?
Ben en son 1.7 yi yükledim. Sanırım yeni versiyonda x50 serisine de unlock gelmiş. Bir deniyeyim belki bende de sorun çıkar.
Edit: ben de 1.9u yükleyemedim
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Son düzenleme:
Murat Alper
Moderator
lumia 920 için hangi romu yüklemem gerekir lumia 920 içinde hala geçerlimi
Ben en son 1.7 yi yükledim. Sanırım yeni versiyonda x50 serisine de unlock gelmiş. Bir deniyeyim belki bende de sorun çıkar.
Edit: ben de 1.9u yükleyemedim
Unlock yeni geldiği için bu sürümde yok malesef:/ kayıt defterinde bazı oynamalar yapabilirsin bir de içinde uygulama yükleyici var portaldan daha kullanışlı. İçindeki çoğu özellik yeni nesilde olup eski nesillerde olmayan şeyleri getirmek olduğu için 50 serisinde pek işe yaramıyor.
furyzer0
Üye
Hocam an itibari ile 1.9u yükledim once asıl program hariç 5 paketi tek tek yukleyin sonra 1.7 sürümünü kaldırıp 1.9u yükleyin ben kurdum şu an.
Hangi anahtarları değiştirdiniz?
Tweaks sayfasındaki parlaklık ayarı bende işe yaramıyor düşük orta yüksek yerine kaydırarak ayarlama geliyor ama parlaklığı ayarlamıyor.
Hangi anahtarları değiştirdiniz?
Tweaks sayfasındaki parlaklık ayarı bende işe yaramıyor düşük orta yüksek yerine kaydırarak ayarlama geliyor ama parlaklığı ayarlamıyor.