Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoKiA-FaN

Üye
cok iyi anlatmisin ama cok uzun ya :D

m-mineyli

Üye
arkadaslar ben yaptım ama tv izlenilmiyo indirmei baslat yazısı gelıyo o da silinik yanı tıklan mıyor yardimlarınızı beklıyorum

puyenugre

Üye
çok guzel anlatmişsın çalışıyor
bilgisayar yannız açık olması lazım nedense anlamış degilim cep telefonda çalışmakta bılgınıze
:)

aeroersen

Üye
tesekkürler

mkbiksi

mkbiksi

Üye
arkadaşlar bu çok teklikeli bir program,
örneğin site sahibi (yetkilileri) pcnize isltedikleri an dalabilir
kesinlikle siteden pcnize bağlatmayın programı
yapamıyorsanız

HEMEN SİLİN !!!!!
CEP TEN TV UĞRUNA PCNİZDEN VE ÖZEL BİLGİLRİNİZDEN OLMAYIN DEĞMEZ

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Wifili telefon alırsan denerim ...

aswerth

aswerth

Üye
bu kadarına gerek yok bence sadece kanalın linkiyle real player da izlenebilmesi lazım..ama yinede bu yolla sonradan uğraşmamıza gerek kalmayacak...bayağı uğraşmıssın emeğine sağlık...:oke:

mcniso

Üye
Sağolasın Çok İyi paylaşımm..Yaptım hepsi oluyo Wap Camde biraz sorun var ama olsun :) hallederiz Artık ;)

iOS Developer

iOS Developer

Üye
okumadım ama helal olsun :) alıntı değildirdir diyede yazmışsın :)

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
teşekürler şimdi denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim saol.

frestasta

frestasta

Üye
iimiş

t3n3k33

Üye
S.a bşy soracam programı kendi pc me yüklesem evden uzakta bi yerde de tv izleyebilir mym yksa sadece kendi pcmden mi izleyebiliyom

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
S.a bşy soracam programı kendi pc me yüklesem evden uzakta bi yerde de tv izleyebilir mym yksa sadece kendi pcmden mi izleyebiliyom

evden uzakta istersen endenozyada ol istersen kenya wifi buldugun herhangi biyerden izlersin. ama konuyu dikkalice okursan ayrıntıları ile anlattım pc acık olmalı. + pc deki dosyalara erişebilirsin evindeki web cam in görüntüsünü alabilirsin. istersen bunu kapatırsın webcamdan görüntü vermezsin. sana kalmış

Ozan

Ozan

Admin
Anlatım süper teşekkürler ;)

oneplayerone

Üye
program tek kelimeyle harika
hem kameralı güvenlik sistemlerini cep telefonundan takip hem de bilgisayardaki dosyalarınıza dünyanın her yerinden ulaşabilme imkanı sağlıyor. faydalı bir çok özelliği daha var....
kullanıcı adı ve şifre kullanıldığından güvenli sayılabilecek bir sistem.
komplo teorileri geliştirmek isteyen arkadaşlar gördüm bu konuda, onlar lütfen biraz daha araştırsın o teoriler için bu program ve benzer programlara ihtiyaç yok:))

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
program tek kelimeyle harika
hem kameralı güvenlik sistemlerini cep telefonundan takip hem de bilgisayardaki dosyalarınıza dünyanın her yerinden ulaşabilme imkanı sağlıyor. faydalı bir çok özelliği daha var....
kullanıcı adı ve şifre kullanıldığından güvenli sayılabilecek bir sistem.
komplo teorileri geliştirmek isteyen arkadaşlar gördüm bu konuda, onlar lütfen biraz daha araştırsın o teoriler için bu program ve benzer programlara ihtiyaç yok:))

eyvallah.

kamotropi

Üye
bir uygulama hariç diğerlerini çalıştırdım telefonum n82 fakat bilgisayarıma bağlı olan webcamı nereden izlicem onu bulamadım birkaç arkadaş bağlandığını yazmış nasıl yapmışlar anlatırlarsa memnun oluruz.

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
bir uygulama hariç diğerlerini çalıştırdım telefonum n82 fakat bilgisayarıma bağlı olan webcamı nereden izlicem onu bulamadım birkaç arkadaş bağlandığını yazmış nasıl yapmışlar anlatırlarsa memnun oluruz.

Telefon üzerinden siteye baglanınca

bu resimdeki yere tıkla orada eger pc nde web cam varsa görürsün.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt