Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wonderful_35

wonderful_35

Üye
Link nerde ya link gözükmüyor sadece yorumlar gözüküyor yardım e65 in var bende tv izlemek istiyorum linki yaZIN

melikgard

Üye
teşekkürler

yadolu

yadolu

Üye
Arkadaşım bu degerli anlatımların için çok teşekkür ederim, orbit in yeni versiyonu cıkmıs daha güzel ve N97 den ors kontrol paneline gitmek için bu adresi kullanın (web cam, bütün dosyalarımı cepten bakabiliyorum):aha::oke:

SERKAN ZÜRAFA

Üye
dostum biryere kadar indirdim ama sonra açmıyor

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

djkeles

djkeles

Üye
guzel paylasım

ceppy

Üye
teşekkürler çok güzel paylaşım bilgisayarın web camınıde kullanabiliyorsun çok hoş

Indiana Jones

Üye
Nokia e51 de denedim çalıştı.çok teşekkürler.

oktay2617

Üye
anlatım 10 numara,paylaşım 10 numara,bazıları gibi konu açıp cevap vermemezlik yok,her soruya yanıt vermişsin,ellerin dert görmesin,gönülden teşekkürler.... bu arada 5800 ile denedim sorunsuz bağlandım cine5'e... umarım diğer kanallarıda en kısa zamanda ekleyebiliriz,özellikle kanal d,atv,star ve müzik kanallarımızı!!!

myxing

Üye
arkadaşlar benim tel 6630 acaba 6630 larda wifi varmı ben senin sölediklerinin hepsini yaptım fakat real player bağlanıyor diyor bekliyorum sonra bağlanamıyor diyor

r0ket

r0ket

Üye
Sağolasın kardeş baya emek harcamışsın

hyoid

hyoid

Üye
süper anlatım gerçekten emeğine sağlık:D

SlashGun

SlashGun

Üye
Bravo :) Çok etkili bir çalışma olmuş. Ayrıca gecenin 1 yarısı benim Tarz gibi aynen :) Bende çalışmalarımı gece yaparım Soft halde. Relax oluyorum o Saatler :)

muratx045x

Üye
elerine sağlık çok güzel anlatmışsın ama bir sorun var hepsini yaptım tlden girdim ama hesabım açılmıyor eni aydınlatırsan çok sevinirim

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Hakikaten çok karışık bir pkurulum aşaması var. Ama anlatım ve resimler o kadar açık ve zahmetli olmuş ki:) Allah razı olsun sizden. Bu kadar paylaşmak uğruna çabalamışsınız... Teşekkürler...

d_mavi

d_mavi

Üye
Emeğine sağlık kardeşim, gayet güzel çalışıyor teşekkürler..

aypay_16

aypay_16

Üye
tesekkler

owafemi

owafemi

Üye
çok teşekkürlerr....
çalışmalarınızda sizlere kolay gelsin....
takipçiniz....

olcaykaraman

Üye
merhaba arkadaşlar ben 5800 ı pcye bağlayıp maç izlemek istiyorum mümkünmü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt