Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

voldemort1923

Üye
harika bir şey webcam den odayı izledim. süper olmuş. acaba tv izleme olayı için de bilgisayarın açık olması şart mı

The_İllusionist

The_İllusionist

Üye
Arkadaşlar bana pm atarak veya buraya cevap yazarak bildiğiniz kanalların adreslerinizi gösterirseniz sevinirim.

fenomen5756

fenomen5756

Üye
BENİMDE N79'U ALDIĞIMDA YANINDA BİLGİSAYARA KURULDU. BEN DE NE OLDUĞUNU MERAK EDİYORDUM BU "Orb" un
DENİYECEM ! TEŞEKKÜRLER !

yavuz00001

Üye
tesekkurler eline saglik

macman

macman

Üye
thx

cyberboogey

cyberboogey

Üye
çok güzel bir paylaşım teşekkürler emeğine sağlık

frestasta

frestasta

Üye
kardeş program süpermişde benim Pc de dijital tv kartı var kablolu yayın bağlı onuda kurabilme yetenği varmı acep? olsa ne süper olur

cartonpier

cartonpier

Üye
walla nediyeceğimi bilemedim çok sper bi paylaşım çok teşekkür ederim umarım n79 dada sıkıntısız çalışır.. ((((:

yildizkiran

Üye
cok saol arkadas super bi paylasim denedim super calsiiyo emegin icin cok tesekkurler.........

evren3461

evren3461

Üye
Ellerine sağlık kardeş çok uğraşmışsın emeğine sağlık çok saol ;)

h.polat44

h.polat44

Üye
helal sana.büyük emek vrmişsin.saol

madalimert

madalimert

Üye
bu programı kullanmak için wireless modemimin olmasımı gerekir yoksa kablolu modemlede olur mu anlayamadım

kademxx

kademxx

Üye
çok harika
N79 da denedim sorunsuz çalışıyor.
ellerine sağlık

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah cümleten

--------------- Ekleme ---------------

bu programı kullanmak için wireless modemimin olmasımı gerekir yoksa kablolu modemlede olur mu anlayamadım

wirelles modem. dilersen 3 g den baglanırsın ama baya tuzlu olur.

SINSISEYTAN

Üye
Emeğine sağlık dostum ne desek az valla
çok teşekkürler

berknet

berknet

Üye
teşekkürler

kemalcanesme

Üye
Siteniz virus dolu ve ayrıca programlar calısmıyo

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
Siteniz virus dolu ve ayrıca programlar calısmıyo

bunun benim konumla ne alakası var anlayamadım. ayrıca bu konuda her hangi bir program yükleme söz konusu değil. ve sitemizi beğenmiyorsan bunu forumda istek öneri veya şikayet bölümlerine yazmalısın. konu başlıkları altında bu tür karalama hoş değil. konumu tekrar gözden geçirmenizi öneririm.

eyvallahbaba

Üye
:op:SANTORSAWYER arkadaş ellerine sağlık hakikaten orjinal bir paylaşım yapmışsın sayende fransız kalmadık teşekkürler.

burhanaga

Üye
hocam ellerine sağlık uraşmıssın bu kadar heleal valla eyvallah tekrar devamınıda bekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt