Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOZO11

BOZO11

Üye
vay vay bune paylaşım bu ne detay emeğine salık kardeş valla rasladım ama bu kadarına deyil
teşekkürler süpersin

7682n

Üye
tesekkurler

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaslar.

arven_005

arven_005

Üye
çok güzel anlatmışın emeğine sağlık

emkan09

Üye
Kardeşim seni taktir ve tebrik ederim.. Kralsın. ellerine sağlık.. Bravo.. süpersin.. ellerin dert görmesin.. daha ne diyim...

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim

Asabibozuk

Üye
Süper bir paylaşım, emeğine sağlık, bende E51 var, realPlayer de bir türlü görüntü alamadım, bağlanamıyorum, acaba telefonda bir ayar yapmam gerekirmi, saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

Bilgisayardaki dosyaları görüyorum. ama TV yi açamıyorum.

E51 de Bilgisayardaki dosyaları görüyorum. ama TV yi açamıyorum.

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
Süper bir paylaşım, emeğine sağlık, bende E51 var, realPlayer de bir türlü görüntü alamadım, bağlanamıyorum, acaba telefonda bir ayar yapmam gerekirmi, saygılar.

Bilgisayardaki dosyaları görüyorum. ama TV yi açamıyorum.

E51 de Bilgisayardaki dosyaları görüyorum. ama TV yi açamıyorum.

real player in güncel versiyonunu yukleyim birde o sekilde dene arkadasm

Bora

Bora

Üye
Gerçekten emek vererek yazılmış bir paylaşım tek kelimeyle helal olsun diyorum i550w için deneyeceğim şimdi indiriyorum yazaraım çalışırsa çok saol gerçekten

yaw dostum denedim ve resimler müzikler çalışıyor hatta şuanda telfonumdan pcm deki müzikleri dinliom hemde kablosuz super bişi bu inanılmaz ancak samanyolu tv yi açmaya çalıştığımda bant genişliği yetersiz diyor webcam içinde aynı yardım lutfen

real playerı nasıl guncelliycez onuda yazsan

benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar aşağıdaki new speed test e basarlarsa gayet güzel çalışıyor tüm sorunlarda ortadan kalkıyor

mackamcm

Üye
bağlanamıyor

mikdat12

Üye
güzel paylaşım da benim 5800 XM im var kanalları pc den kaydetip cepten girmeye çalışıorm sadece real player yazısı gelior ve yukarda bağlanıyor dior uzun bir süre bağlanmadı.

hamza271970

hamza271970

Üye
1 haftadır çözemedim bu proyu[ Mobile_TV _Recorder] sana yönlendim linki yapıştırmayıda yapamadım neşterin varsa bi bağırsaklarını dök sofraya bıre eeee hemen çoktandır aklı başında bi pro yimemişik çabalaman için teşekürler

mehmet2112

mehmet2112

Üye
eyvallah

hamza271970

hamza271970

Üye
1 haftadır çözemedim bu proyu[ Mobile_TV _Recorder] sana yönlendim linki yapıştırmayıda yapamadım neşterin varsa bi bağırsaklarını dök sofraya bıre eeee hemen çoktandır aklı başında bi pro yimemişik çabalaman için teşekürler santorsawyer kardeşim:(

sercangoksu

Üye
arkadaşlarr benmii yanlış yapıyormm acabaa

skyfireden bütün kanalların web sitesine giriyorum ordan canlı olarak izlenebiliyo

en basiti bu program flnda gerekmioo

ayasercan

ayasercan

Üye
paylaşımın için çok sağ ol arkadaşım

eray28

eray28

Üye
harbi süpersin santorsawyer emeğine sağlık :oke:

savass07

Üye
slm,nbr,nasilsiniz ? size bir sorum olacak,da yardiminiza ihtiyacim var diyeyim,benim N85 telefonum var.sizin paylasima sundugunuz(http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...ayara-baglanma-vs-detayli-anlatim-187875.html ) bu linkdeki program ilgimi cekti,boyle bir seyede ihtiyacim vardi.hemen kurmaya basladim ama,bir yere gelince ilerleyemedim,cunku orada aciklama yapmadan resimlerle anlatmsiniz ve bende olmadi,kullanamadim yani.sizdn ricam o fotolu((((Burası Önemli Eger Program Bilgisayarınızda çalışmazsa baglantı saglanmaz ve izleyemezsiniz. pc niz açık kaldıgı ve program çalıştıgı sürece dilediğiniz dünyanın herhangi bi yerinden wifi ile tv nizi izleyebilirsiniz.

Devam Edelim.​

Telefondan yada iphone dan vs. baglantımızı görelim. Ben Buradaki Anlatımda n95-2 Yi Örnek Alıyorum)) yeri aciklamaniz(parantesin icindeki anlatimda en son geldigim yer,bu yazinin altindaki resimlerden bisi anlamadim),birde n85 e uyum saglarmi ? cvp yazarsaniz sevinirim,kolay gelsin

ömeri

Üye
telefondan bilgisayara nasıl bağlanılıyor teşekkürler

jackalxxxx4

Üye
arkadaşım playşım güzel ellerine sağlık güzel bir program kullanışlıda.

arkadaşlar programı denedim çok başarılı.bilgisayardaki resim video hatta indirdiğim divxleri bile birebir izledim müzik leri dahi telefonum n82

excel word dökümanlarını dahi açtı bağlantı hızı çok iyi

bence fring ten sonraki en yararlı program bu olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt