Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulentba

bulentba

Üye
sagol:ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
valla süper paylaşımm eline saglık

eren6523

eren6523

Üye
gerçekten çok güzel bir paylaşım.eline sağlık :oke:

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah

asfa

asfa

Üye
teşekkürler dostum baya emek harcamışsın

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş. elimden geldiğince birşeyler yapmaya calıştım. yararlı olduysak ne mutlu

stook

Üye
süper bir paylaşım teşekkürler

fatih_2022

Üye
telefonum n95 bağlantı kesildi diyor

EK039

EK039

Üye
ellerine saglik !!!

mucize61

Üye
arkadasım cok tesekkur ederım bence super bı konu acmıssın bence bu cok guzel bır paylasım ellerın dert gormesın

aragorn1234

aragorn1234

Üye
eline sağlık ..herseyi yaptım fakat en son asamada kanalı sectkten sonra real player çıkıyor ama baglanılamıyor diyor hocam yardım edersen sevinirim

husoow

Üye
Yani n82 Olur demi GPS var?

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık ..herseyi yaptım fakat en son asamada kanalı sectkten sonra real player çıkıyor ama baglanılamıyor diyor hocam yardım edersen sevinirim

arkadaşım n80 i telefonun sanıyorum wifi varmı bir bilgim yok ama varsa baglanması gerekmekte. yani ben n95 te denedim problem yok. ama malesef elimde bir n80 yok.

--------------- Ekleme ---------------

Yani n82 Olur demi GPS var?

sanıyorum gprs demek istedin arkadasım olur. ama tv yayını için program açıklamasında da belirttim tv izleme kopuk olabilir

eugunduz

eugunduz

Üye
tesekkur ederim paylaşımın için.suan indiriyorum deneyeceğim.sorun yasarsam veya yaşamazsam yazacagım.

--------------- Ekleme ---------------

program yuklenirken kullanıcı adını vs. girdim system check'e geldi ve hata verdi.internewt baglantımı veya güvenlik duvarını kontrol edip izin vermemi istedi.antivirusü kapattım duvarıda kapattım try againi tıkladım yine aynı.sorun nerede acaba ?

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
modemindeki firewall desteğinide kapatmayı bir dene modem engelleyebilir.

eugunduz

eugunduz

Üye
modemin firewallunuda disable yaptım yine aynı.deli olacagım ya sorun nerede olabilir.imkansız böyle birsey

passiv€ aggressiv€

Üye
hangi telefonlarda Wifi var keşke bilseydik neyse paylaşımın için teşekkürler

eugunduz

eugunduz

Üye
wifi bir çok N ve E serilerinde var.tabi N73'den sonra çıkan N'lerde.
aklıma gelen wifili modeller; N78,N79,N80,N81,N82,N85,N91,N92,N93,N95,N96,6110 NAV.,6220 NAV.,E61,E65,E66 modellerinde wifi mevcuttur.kimse benim tel. N70 wifi yukleyebilirmiyim demesin;wifi yani Wireless telefonun içinde entegrelerden oluşup yayın ağına bağlanabilen aygıttır.o yüzden yükleme veya takma gibi birşey söz konusu olamaz.

tugay__25

tugay__25

Üye
TŞK

the_dogfathere

Üye
tesekkürler hersey için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt