Whatsapp güncellemesi hakkında haberler

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ya arkadaşlar şuanki haliyle bana yeterli gelen Whatsupp için bende heyecanla güncelleme bekliyorum. Güncelleme beklemek bağımlılığı mı oluştu nedir.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Gelin birlik olalım benim mesajımdan sonra Takii güncelleme gelene kadar bu konuya yazmayalım :)
#direnwpkullanıcıları

• Beğen
Tepkiler: sameet33
suyunsesi

suyunsesi

Üye
şey, azaltarak bıraksak :karisti:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Konu güncelleme çıkana kadar kapatılmıştır! :locked2:

(yersen)

• Beğen
Tepkiler: sameet33, ÖEY ve OttomaN TigeR
Lumia820

Lumia820

Üye
oh my gosh

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar beta tester'dan açıklama geldi. Büyük olasılıkla temmuz un ilk haftası demiş.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Kaynak twitter @_aka_P :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman :D Ben de uygulamayı silmek için birkaç gün daha bekleyeyim madem :D:D

PureFood

PureFood

Üye
Geleceği yok ama, insan bekliyor işte... Abi ne Temmuz'u zaten konuyu her gördüğümde fıttırıyorum başlık bile adamı sinir etmeye yeter; her an gelebilir. Hangi her andan bahsediyoruz biz anlamadım bir türlü. :birak:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benimki alışkanlık :D sırf meraktan bekliyorum :D hehehe yoksa benim için fazla da fark yok. Üstelik kullanıyorum da whatsupp ı. Hani bırakın güncellemeyi benim için sadece ücretli olursa sizin kadar tepki veririm.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Ben satın almıştım 2014 son kullanımdı. Telefonu değiştirince 1 yıl daha eklendi nasıl olduysa :D

PureFood

PureFood

Üye
Ben satın almıştım 2014 son kullanımdı. Telefonu değiştirince 1 yıl daha eklendi nasıl olduysa :D

Yav bende de tuhaflıklar oldu. 5800 kullanırken biliyordum 15 şubat 2013'te dolacağını, 920'de kurdum baktım aynı. sonra kaldırdım niyeyse, tekrar kurayım dedim mağazada yoktu, gelince hemen yükledim tabi. Bu sefer 15 şubat 2014 olmuş :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi

Yav bende de tuhaflıklar oldu. 5800 kullanırken biliyordum 15 şubat 2013'te dolacağını, 920'de kurdum baktım aynı. sonra kaldırdım niyeyse, tekrar kurayım dedim mağazada yoktu, gelince hemen yükledim tabi. Bu sefer 15 şubat 2014 olmuş :D
Çok zarar ediyorlar bu açık yüzünden eminim :D

Bay H

Bay H

Üye
Gdr2 güncellemesi ile gelmesi bekleniyordu zaten ancak beta testerı temmuzun ilk haftası gelecek diyor.İnşallah gelir :ehe

Üst Alt