PureFood
Üye
bu mübarek berat kandilinde güncelleme için dualarınızı eksik etmeyin!!!![]()
Kahkaha attım hahahahahhhaha çok iyi ya

bu mübarek berat kandilinde güncelleme için dualarınızı eksik etmeyin!!!![]()

Ayrıca bugün fark ettim Viber'de whatsapp'ı kıskanmış ve aynı onun gibi bildirimleri popup yapmamaya başladı. Arkadaşım sabah 8'de yazmış ben akşam 8'de öylesine bakınmak için girmesem daha görmeyeceğim neyse arkadaşımla 15 dakika kadar yazışıp telefonum soba haline geldikten sonra uygulamadan çıktım ve hemen birkaç dakika sonra arkadaşımın sabah attığı mesaj popup oldu iyi mi
Sanırım uygulama geliştiricilerin güzelce bir kulağının çekilmesi lazım. Viber bile sapıttı yahu!!Genel hepimizde var oAyrıca bugün fark ettim Viber'de whatsapp'ı kıskanmış ve aynı onun gibi bildirimleri popup yapmamaya başladı. Arkadaşım sabah 8'de yazmış ben akşam 8'de öylesine bakınmak için girmesem daha görmeyeceğim neyse arkadaşımla 15 dakika kadar yazışıp telefonum soba haline geldikten sonra uygulamadan çıktım ve hemen birkaç dakika sonra arkadaşımın sabah attığı mesaj popup oldu iyi mi
Sanırım uygulama geliştiricilerin güzelce bir kulağının çekilmesi lazım. Viber bile sapıttı yahu!!
bende bildirimler hiç bir sorun yoktu. Son bir haftadır bana çaktırmadan gelmemeye başladılar. Dun mail geldi microsofttan. Bildirimlerinizle ilgili sorun tespit ettik. Microsoft hesabınızla giriş yapıp uygulamalarınız için oturum açın dedi. Yaptım düzeldi.
Arkadaşlar dediğiniz gibi bildirimlerde bir aksama yaşanıyor. Telefonu şarja koyduğunda da sürekli gelmeye başlıyorlar. Benim tesbitime göre telefon tasarruf modundaysa oluyor bunlar. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar acaba şu batarya simgesinin üstünde kalp olanlar mı ?![]()
Arkadaşlar dediğiniz gibi bildirimlerde bir aksama yaşanıyor. Telefonu şarja koyduğunda da sürekli gelmeye başlıyorlar. Benim tesbitime göre telefon tasarruf modundaysa oluyor bunlar. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar acaba şu batarya simgesinin üstünde kalp olanlar mı ?![]()
ya maili sildim. Pcye geçince bulup linki paylaşırım. Uygulama izni veriyorsunuz. Aslinda Microsoft hesabınıza girerek uygulama ayarlarından yapabilirsiniz. İlk önce hepsini kaldırıp sonra tekrar tanımlayıp izin verin.
Ben 5800 a geçtim gayet akıyor bildirimlerSiz hala whatsapp güncellemesi mi bekliyorsunuz ?![]()