Whatsapp güncellemesi hakkında haberler

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
konusu buradayken buradan sorayım. son zamanlarda whatsappta inanılmaz bi yavaşlama ve bildirim alamama sorunu baş göstermeye başladı. öyle ki biri bana yazdıktan 25~30dk sonra bildirim geliyor. hatta bazen ben whatsapp'a girmesem bildirimin geleceğide yok. bu konuda yalnız mıyım yoksa genel bi problem mi. eğer sıkıntı benden kaynaklı ise bi çözüm önerisinde bulunabilecek biri var mı aramızda?

ÖEY

ÖEY

Üye
Genel hepimizde var o :D Ayrıca bugün fark ettim Viber'de whatsapp'ı kıskanmış ve aynı onun gibi bildirimleri popup yapmamaya başladı. Arkadaşım sabah 8'de yazmış ben akşam 8'de öylesine bakınmak için girmesem daha görmeyeceğim neyse arkadaşımla 15 dakika kadar yazışıp telefonum soba haline geldikten sonra uygulamadan çıktım ve hemen birkaç dakika sonra arkadaşımın sabah attığı mesaj popup oldu iyi mi :D Sanırım uygulama geliştiricilerin güzelce bir kulağının çekilmesi lazım. Viber bile sapıttı yahu!!

• Beğen
Tepkiler: kaltintop
kaltintop

kaltintop

Üye
Genel hepimizde var o :D Ayrıca bugün fark ettim Viber'de whatsapp'ı kıskanmış ve aynı onun gibi bildirimleri popup yapmamaya başladı. Arkadaşım sabah 8'de yazmış ben akşam 8'de öylesine bakınmak için girmesem daha görmeyeceğim neyse arkadaşımla 15 dakika kadar yazışıp telefonum soba haline geldikten sonra uygulamadan çıktım ve hemen birkaç dakika sonra arkadaşımın sabah attığı mesaj popup oldu iyi mi :D Sanırım uygulama geliştiricilerin güzelce bir kulağının çekilmesi lazım. Viber bile sapıttı yahu!!

bu sıkıntı skype'ta da var sanırım bişeyleri eksik yapıyoruz gibi geliyo bana. yoksa toptan böyle bir hata olması imkansız gibi. aynı şekilde facebook da kafasına göre bildirim göstermeye başladı. keza twitterda öyle.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben pek facebook ve twitter kullanmıyorum ama söylediğin doğru bugün ben de fark ettim, her iki uygulamada bildirim yapmıyor veya arada kafasına göre takılıyor. Bunu aslında MS'e falan da bildirmek lazım yani ne bileyim belki sistemsel bir sorun vardır. Uygulama geliştiricilerin farkında olmadığı falan.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende bildirimler hiç bir sorun yoktu. Son bir haftadır bana çaktırmadan gelmemeye başladılar. Dun mail geldi microsofttan. Bildirimlerinizle ilgili sorun tespit ettik. Microsoft hesabınızla giriş yapıp uygulamalarınız için oturum açın dedi. Yaptım düzeldi.

acoustic

acoustic

Üye
bende bildirimler hiç bir sorun yoktu. Son bir haftadır bana çaktırmadan gelmemeye başladılar. Dun mail geldi microsofttan. Bildirimlerinizle ilgili sorun tespit ettik. Microsoft hesabınızla giriş yapıp uygulamalarınız için oturum açın dedi. Yaptım düzeldi.

Biraz daha açar mısın nasıl ve nereye giriş yapacağız

ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu MS neden bize de öyle mailler atmıyor ki!! Sinir oldum şimdi iyi mi:hih: Nereye giriyoruz ne yapıyoruz üstad biraz açalım :D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar dediğiniz gibi bildirimlerde bir aksama yaşanıyor. Telefonu şarja koyduğunda da sürekli gelmeye başlıyorlar. Benim tesbitime göre telefon tasarruf modundaysa oluyor bunlar. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar acaba şu batarya simgesinin üstünde kalp olanlar mı ? :)

acoustic

acoustic

Üye
Arkadaşlar dediğiniz gibi bildirimlerde bir aksama yaşanıyor. Telefonu şarja koyduğunda da sürekli gelmeye başlıyorlar. Benim tesbitime göre telefon tasarruf modundaysa oluyor bunlar. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar acaba şu batarya simgesinin üstünde kalp olanlar mı ? :)

ben de böyle bir şey seçili değil o yüzden tasarruf modunu kullanmıyorum

PureFood

PureFood

Üye
Bende aylardır bildirim sorunu yok çatır çutur geliyor :D

kaltintop

kaltintop

Üye

yok batarya 100% iken bile bu şekilde şuan yabancı forumları araştırmaya başladım facebook ile alakalı bi makale buldum onun üzeride çalışıyorum whatsapp içinde bi çözüm bulabilirsem burdan bildiririm

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben giderek sorunun uygulamalardan değil de wp8 sisteminden kaynaklandığını düşünmeye başlıyorum:hmmm

kaltintop

kaltintop

Üye
şöyle bir sonuca ulaştım bildirim sisteminin nasıl çalıştığından bahsetmişler. yabancı forumlarda da son network+ güncellemesinden sonra genelde bu problemler baş göstermiş sanırım microsoftun sunucularında bir problem var. ali kemal abi o yolu pm ile bir tarif edebilirsen sevinirim.

ayrıca xbox oyun bildirimlerinde de göstermeme sorunu varmış. sanırım microsoftun serverı baya sıkıntıda

ÖEY

ÖEY

Üye
O verdiğin linkde MS'in bildirim merkezi eşzamanlı değildir gibisinden bir ibare var yanlış görmediysem. Yani uygulama doğru optimize edilse bile anlık bildirim alamaz anlamına mı geliyor bu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya maili sildim. Pcye geçince bulup linki paylaşırım. Uygulama izni veriyorsunuz. Aslinda Microsoft hesabınıza girerek uygulama ayarlarından yapabilirsiniz. İlk önce hepsini kaldırıp sonra tekrar tanımlayıp izin verin.

smltrl

Üye
ya maili sildim. Pcye geçince bulup linki paylaşırım. Uygulama izni veriyorsunuz. Aslinda Microsoft hesabınıza girerek uygulama ayarlarından yapabilirsiniz. İlk önce hepsini kaldırıp sonra tekrar tanımlayıp izin verin.

Abi onu bi ayrıntılı anlatır mısın

Lumia820

Lumia820

Üye
her an gelebilir beklemede kalın :hehe:

- - - Eklendi - - -

since 12:55:00 12.06.2013

pirenuri

pirenuri

Üye
Siz hala whatsapp güncellemesi mi bekliyorsunuz ? :d:

Üst Alt