Whatsapp güncellemesi hakkında haberler

Sponsorlu Bağlantılar

Dtn

Üye
:ehe aynen benim de yeni geldi, gereksiz uygulama yüklemeyeceğim dedim ama duramadım yüklüyorum hala

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
:ehe aynen benim de yeni geldi, gereksiz uygulama yüklemeyeceğim dedim ama duramadım yüklüyorum hala
Ben yüklemiyorum valla şarjı deli gibi gider şimdi :D kağıtta kalibrasyonları yapıldı yazıyor.

- - - Eklendi - - -

Onay kodu gelmiyor olaya bakar mısınız :D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Evet temmuzun ilk haftası da geçti hala yok...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

tapatalk

tapatalk

Üye
Maşallah kardeşim güncelliyon hani

• Beğen
Tepkiler: nanotex
ÖEY

ÖEY

Üye
Gökhan nerelerdesin Gökhan :D:D 5 Temmuz'da bir İtalyan sitesin de aşağıya linkini verdiğim haber yayınlanmış. Güya whatsapp beta testırının söylediğine göre mağazadaki whatsapp beta uygulaması kaldırılmış. Birkaç gün içinde final sürümü yayınlanabilir deniyormuş. İtalyancası olan biri tercüme edebilir :D Sayfayı google translate'de çevirince bu söylediğim anlam çıkıyor ama google'a güven olmaz :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan nerelerdesin Gökhan :D:D 5 Temmuz'da bir İtalyan sitesin de aşağıya linkini verdiğim haber yayınlanmış. Güya whatsapp beta testırının söylediğine göre mağazadaki whatsapp beta uygulaması kaldırılmış. Birkaç gün içinde final sürümü yayınlanabilir deniyormuş. İtalyancası olan biri tercüme edebilir :D Sayfayı google translate'de çevirince bu söylediğim anlam çıkıyor ama google'a güven olmaz :D

Abi doğrudur ne diyeyim :D resmi açıklama yok hiçbir yerde. Adamların ne yaptığı belli değil, kullanıcılar çıldırmak üzere. Microsoft bu geliştiriciler yüzünden çok kullanıcı kaybediyor eminim. Üstlerine gitmeleri lazım biraz.

ÖEY

ÖEY

Üye

Abi doğrudur ne diyeyim :D resmi açıklama yok hiçbir yerde. Adamların ne yaptığı belli değil, kullanıcılar çıldırmak üzere. Microsoft bu geliştiriciler yüzünden çok kullanıcı kaybediyor eminim. Üstlerine gitmeleri lazım biraz.
Ben bugün telefonu sıfırlayıp hazırladım ve yarın sabah servise veriyorum bu arada 5800'ıma geri döndüm :D Meraktan whatsapp kurdum, gayet düzgün çalışıyor yahu :D Bildirim geldiğin de hem ses çıkartıyor hem titriyor telefon hem de ortadaki tuşun ışığı yanıp sönüyor. Çok güzel olmuş :D Yalnız klavye de mesaj yazmak ölüm :D:D Ben yıllarca bu cihazı nasıl kullanmışım yahu :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Ben bugün telefonu sıfırlayıp hazırladım ve yarın sabah servise veriyorum bu arada 5800'ıma geri döndüm :D Meraktan whatsapp kurdum, gayet düzgün çalışıyor yahu :D Bildirim geldiğin de hem ses çıkartıyor hem titriyor telefon hem de ortadaki tuşun ışığı yanıp sönüyor. Çok güzel olmuş :D Yalnız klavye de mesaj yazmak ölüm :D:D Ben yıllarca bu cihazı nasıl kullanmışım yahu :D
Aynen symbian da çok iyi çalışıyor her şey anlık.. keşke bizim sistemde de öyle olsa. Umarım güncellenir bugün yarın

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Sanmıyorum yani hepsi söylentiden ibaret yani inşallah utandırırlar beni. Ama çok gecikti.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

tapatalk

tapatalk

Üye
gerçekten çok ilginç ama sorun whatsappda olmayabilir. benim 3gs in push bildirimleri sorunluydu ve hala sorunlu microsoftun bi güncelleme yapması gerekebilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorun microsoftta degil. Oyle olsa bu uygulama wp7'de de sorunlu olurdu.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çok ilginç ama sorun whatsappda olmayabilir. benim 3gs in push bildirimleri sorunluydu ve hala sorunlu microsoftun bi güncelleme yapması gerekebilir.
Tüm kullanıcılar sorun yaşıyor bizde, ve diğer uygulamalarda sorun olmuyormuş bildirim (mesela viber). Bu bildirimler microsoft un sunucusuyla alakalıymış diye bişey okumuştum öyleyse de microsoft düzeltsin. Sorun kimdeyse o düzeltsin arkadaş kullanıcılar deli gibi isyanda girin bi yorumlara bakın yıldızları düştü uygulamanın

beslagics

beslagics

Üye
Uzun lafın kısası insanların yenilik beklediği büyük iki kelime Microsoft ve Whatsapp.Güncelleme kimle alakalıysa düzeltsin gitsin insanlar normal olarak tepki gösteriyor.Sonuçta büyük yenilik olarak gördükleri Windows Phone hayal kırıklığına dönüşmekte herkes sıkılmış durumda..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

smltrl

Üye
Bildirim sorunu kesinlikle Microsoft'dan kaynaklanıyor çünkü whatsapp bilrimleri gelmemeye başlayınca hangisini denersem deneyim bildirim gelmiyor (viber, line, wechat, voxer)

beslagics

beslagics

Üye
Kesinlikle katılıyorum ne zaman whatsapp tıkansa çoğu uygulama tıkanıp kalıyor.Telefona gelen güncelleme bildirim sorunlarını,whatsapp'e gelen güncelleme ise yenilik bağlamında video yollama background değişimini sağlar.Bu ikisinin gelme zamanı meçhul tabi...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
belki gdr2 ile Bi güzellik yaşarız

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşın S2 telefonu var daha bugün diyor ki üst üste 2 güncelleme daha geldi. Tövbe tövbeee...

luckysleven

luckysleven

Üye
evet bugün güncelleme geldi öyle boş güncellemeler de değil her seferinde yeni bir şey ekliyorlar : )

- - - Eklendi - - -

androidde güncelleme ile daha kötü olduğu söyleniyor bizde güncelleme gelmediği için isyan var : ) bence whatsapp beş para etmez de işte alternatifi yok o kötü adamlarda bunun farkında . wechat biraz daha yaygınlaşsa ben ozaman görürüm bu whatsapp ı .

Üst Alt