Whatsapp güncellemesi hakkında haberler

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
Ben satın almıştım 2014 son kullanımdı. Telefonu değiştirince 1 yıl daha eklendi nasıl olduysa :D
Yav bende de tuhaflıklar oldu. 5800 kullanırken biliyordum 15 şubat 2013'te dolacağını, 920'de kurdum baktım aynı. sonra kaldırdım niyeyse, tekrar kurayım dedim mağazada yoktu, gelince hemen yükledim tabi. Bu sefer 15 şubat 2014 olmuş :D

normalde ücretsiz sistemin 1 yıl kullanım hakkı var. geçenlerde 1er yıl daha eklendi bundandır 2014 son kullanım oluşu.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Peygamber sabrı olan bir arkadaşımız..

[video=youtube;b9f3PksMHhI]http://www.youtube.com/watch?v=b9f3PksMHhI[/video]

PureFood

PureFood

Üye
Yarıda kapattım yav

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Şu telefonu aldığım güne dolu dolu sövmek için koskoca bi neden daha video haline gelmiş :)

dedereis123

dedereis123

Üye
Telefon aslında iyide sistem güncelleme biraz sıkıntılı , zaman tanımak lazım ama insanlarında sabrı bir yere kadar . Rakipleri ilerlerken yerinde sayıp sadece , şu güncelleme gelecek , bu modeli çıkacak , şu sistem e yükselcek diye haberleri bekleyip duruyoruz anca . Ama şunu da unutmamak gerekir eğer gereken ilgi , yatırım fln yapılırsa bu sisteminde kolay kolay tutamazlar . Çoğumuzun pcde şuan win 7 win 8 kullanması gibi .
L920

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve osmanmert99
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Peygamber sabrı olan bir arkadaşımız..

[video=youtube;b9f3PksMHhI]http://www.youtube.com/watch?v=b9f3PksMHhI[/video]
aynısı geçen başıma geldi bi bu kadar uğraştım ha açıldı ha açılacak falan filan baktım tık yok ben de teli kapattım açtım :D

luckysleven

luckysleven

Üye
benimde ara sıra başıma geliyor bu sorun ama ben telefonu kapatıp açsam da düzelmiyor uygulamayı kaldırıp tekrar yüklüyorum : ) haha

geçen gün de whatsapp kutusunun üzerinde 1 mesaj var uyarısı takıldı kaldı sinir oldum yine silip tekrar kurdum : )

Denibo

Üye
gelsin artık şu güncelleme banada oluyor video daki gibi kapatıp açınca düzeliyor çok sinir bozucu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
galiba Bi bende hiç sorun yok

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar daha önce de söyledim Whatsapp'ın güncellemesini yayınlamak için GDR2'nin çıkmasını bekliyorlar.

GDR2 çıktıktan kısa bir süre sonra, Whatsapp'ın güncellemesi verilecektir muhtemelen.

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar daha önce de söyledim Whatsapp'ın güncellemesini yayınlamak için GDR2'nin çıkmasını bekliyorlar.

GDR2 çıktıktan kısa bir süre sonra, Whatsapp'ın güncellemesi verilecektir muhtemelen.

Peki Özgür Abi bunun sebebi WP nin Whatsapp da oluşan Multitasking sorunları mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bildirimlerde yaşanan sorunların da etkisi var. Aslında güncelleme hazır bildiğim kadarıyla ancak GDR2'den sonra tekrar herhangi bir sorun olup olmayacağından emin olmak adına GDR2 üzerinde test edip öyle yayınlayacaklar bence.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Beta tester temmuz un ilk haftası büyük ihtimalle yazmış. O zaman GDR2 de bu hafta yayınlanır? Benim telefonum serviste şu an belki de GDR2 yüklü gelir :D o zaman bi pasta keseriz

- - - Eklendi - - -

Android uygulamasına bakayım dedim de daha dün güncellenmiş :kop: şaka gibi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beta tester temmuz un ilk haftası büyük ihtimalle yazmış. O zaman GDR2 de bu hafta yayınlanır? Benim telefonum serviste şu an belki de GDR2 yüklü gelir :D o zaman bi pasta keseriz

- - - Eklendi - - -

Android uygulamasına bakayım dedim de daha dün güncellenmiş :kop: şaka gibi

Beta Tester da büyük ihtimal GDR2'nin bu hafta geleceğini düşündüğü için öyle yazmıştır :D

luckysleven

luckysleven

Üye
kafayı kırmak üzereyim sabah gelen mesajlar bu saatte tekrar tekrar geliyor . : )

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sevinmeyin bi yoklayayım dedim sizi :D yarın öbürgün gelmesi lazım artık güncellemenin ilk hafta doluyor :D

Dtn

Üye
Benim önceden sorunsuz gibiydi whatsappım, çok nadir sıkıntı çıkarıyordu, formatlanıp tekrar yükleyince hemen her mesajı ikişer kere göndermeye başladı :( nasıl mutluyduk eski haliyle :(

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Benim önceden sorunsuz gibiydi whatsappım, çok nadir sıkıntı çıkarıyordu, formatlanıp tekrar yükleyince hemen her mesajı ikişer kere göndermeye başladı :( nasıl mutluyduk eski haliyle :(
Benim telefon servisten yeni geldi. Bebek gibi. Şimdi yüklemek istemiyorum wassap ı. Güncelleme çıksın yüklerim :D

Üst Alt