Whatsapp güncellemesi ile gelecek geliştirmeler

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mustafa'dan haber var mı :kıskıs:, yahu tipe bakıpta whatsapp'a gelecek güncelleme'yi hayal bile edemiyorum :kop2:

Mustafa'yı tipten içeri almışlar 14 Mayıs'ta...
O yüzden güncellemeyi verememiş.
Çıkınca ilk fırsatta yayınlayacağını söylemiş :kop2:

serinaga

serinaga

Üye
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en son yaşadığım vaka dan sonra sabrım tükendi ve içimde ne varsa kustum uygulamanın yorum kısmına. 1-2 saat içinde yayınlanır yorum zaten baktığınızda anlarsınız benden olduğunu :D hadi eyvallah

• Beğen
Tepkiler: PureFood
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:blink: :sır:

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar en son yaşadığım vaka dan sonra sabrım tükendi ve içimde ne varsa kustum uygulamanın yorum kısmına. 1-2 saat içinde yayınlanır yorum zaten baktığınızda anlarsınız benden olduğunu :D hadi eyvallah
Gördüm az önce yazdıklarını. Biraz ağır olmuş sanki he:hmmm:naughty: Adamlar hak ediyor orası ayrı tabi de keşke biraz daha hafif yüklenseymişsin daha iyi olurmuş :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
evet baya baya içini dökmüşün ohh :D
yalnız o değil de "ama" kelimesini küfür zannedip *** koyan sistem bu küfürleri nasıl atlamış o da hayret doğrusu :D

smltrl

Üye

içimi okumuşsun kardeşim valla tebrik ediyorum o yazı için :D

PureFood

PureFood

Üye

Helal olsun az bile :D

IVI-Elia

Üye

Aynen abi sen beni de gaza getirdin ben de bastım eksiyi yardırdım.Okuyabilirsinin bir saat içinde gelir...

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler :D Döktürün siz de :D

Aynen abi sen beni de gaza getirdin ben de bastım eksiyi yardırdım.Okuyabilirsinin bir saat içinde gelir...

Haydi hep beraber :D
Yazın arkadaşlar içinizde kalmasın :D Ben de uyandığımda kontrol edeyim bakayım tepkileri diye. Bi baktım millet benden sonra gaza gelmiş :D Şimdi buraya gelince gördüm kahkaha attım :D Helal, devam.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

smltrl

Üye
Bunu haber yapıp internete yaysak ses getirir aslında türkler whatsappa ayaklandı diye :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
SON DAKİKA: Bir grup genç Windows Phone mağazasındaki WhatsApp uygulamasının hatalarla dolu olmasından ve buna rağmen 3 aydır güncellenmemesinden dolayı uygulama sayfasında birlik olarak ses getirdikten sonra şimdi de Taksim'de izinsiz gösteri yapmaya kalkıştı. Kalabalığı polis biber gazıyla dağıtmaya çalışırken 3 kişi hastanelik oldu! :(

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
SON DAKİKA: Bir grup genç Windows Phone mağazasındaki WhatsApp uygulamasının hatalarla dolu olmasından ve buna rağmen 3 aydır güncellenmemesinden dolayı uygulama sayfasında birlik olarak ses getirdikten sonra şimdi de Taksim'de izinsiz gösteri yapmaya kalkıştı. Kalabalığı polis biber gazıyla dağıtmaya çalışırken 3 kişi hastanelik oldu! :(
Biber gazı olayı iyiymiş :D Birazdan sohbet uyarısı gelir :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla sen öyle deyince birden haber başlığı geçti gözümün önünden. yoksa politik bişi değil her zaman haberlerde gördüğümüz bişi. art niyet yok :bilmm

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
valla sen öyle deyince birden haber başlığı geçti gözümün önünden. yoksa politik bişi değil her zaman haberlerde gördüğümüz bişi. art niyet yok :bilmm
Doğru diyorsun ondan demedim zaten :) konu dışına çıkılmasın diye. Bu arada haziran ın ilk haftası yayınlanacak diyordu güncelleme için.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
evet öyle deniyordu herkes gibi bekliyoruz bu haftayı bakalım nolcak :dry:

Üst Alt