Neyse ya zaten benim her geçen gün whatsapp kullanımım azalıyor. Artık Viber kullanmaya başladım size de tavsiye ederim.
Geçenlerde Avrupa Parlamentosu MS'in yaptığı başvuruyu kabul etmişti. Ne miydi başvuru? MS, Google'ın uygulama geliştiriciler üzerinde baskı ve zorlama yoluyla WP sistemine uygulama çıkarmalarını engelleme veya geciktirme suçlarını işlediğini iddia etti. AP'da suçlamaları kabul etti. Sanırım yakın bir zamanda dava başlar. Bunu neden yazdın dersen, tüm bu olanlardan sonra whatsapp'ın güncelleme göndermemesinin sebebi bu olabilir bence. Direkt olarak aklıma bu geldi şimdi.Neyse ya zaten benim her geçen gün whatsapp kullanımım azalıyor. Artık Viber kullanmaya başladım size de tavsiye ederim.
![]()
Sana mantıksız gelen şeyi AP soruşturmak üzere mantıklı bulup kabul etti amaGoogle böyle bir şeyi iOs dururken kullanım oranı yüzde 2 etmeyen WP için niye yapsın bana mantıksız geldi.
Eğer doğru çıkarsa ne denecek çok merak ediyorum
Ayrıca %2'den fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam pazar payı WP8'in
EKLEME: Pazar payı 4.1.Arkadaşlar hayırlı olsun, şu an uygulama mağazada indirilemiyor
- - - Eklendi - - -
Yanlış alarm, benim hesapta sorun varmış![]()

Düzeldi şimdi, heyecan yapmıştım

No comments
Düzeldi şimdi, heyecan yapmıştım![]()

Telefonu servise göndereyim uzun süre gelmesin güncelleme gelmiş olur, hem ön kameradaki tozlar temizlenirYa bu adamlar bizi küfürbaz etti ha..

La bu program devlet meselesi oldu çıktı. Yakında bunun yüzünden 3. Dünya Savaşı çıkarsa şaşırmam hani.![]()