Whatsapp güncellemesi hakkında haberler

Sponsorlu Bağlantılar

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Adamlar kafalarina göre salliyorlar komik

ÖEY

ÖEY

Üye
Geçenlerde Avrupa Parlamentosu MS'in yaptığı başvuruyu kabul etmişti. Ne miydi başvuru? MS, Google'ın uygulama geliştiriciler üzerinde baskı ve zorlama yoluyla WP sistemine uygulama çıkarmalarını engelleme veya geciktirme suçlarını işlediğini iddia etti. AP'da suçlamaları kabul etti. Sanırım yakın bir zamanda dava başlar. Bunu neden yazdın dersen, tüm bu olanlardan sonra whatsapp'ın güncelleme göndermemesinin sebebi bu olabilir bence. Direkt olarak aklıma bu geldi şimdi.:hmmm Neyse ya zaten benim her geçen gün whatsapp kullanımım azalıyor. Artık Viber kullanmaya başladım size de tavsiye ederim.:oke:

Lenneth

Üye
Geçenlerde Avrupa Parlamentosu MS'in yaptığı başvuruyu kabul etmişti. Ne miydi başvuru? MS, Google'ın uygulama geliştiriciler üzerinde baskı ve zorlama yoluyla WP sistemine uygulama çıkarmalarını engelleme veya geciktirme suçlarını işlediğini iddia etti. AP'da suçlamaları kabul etti. Sanırım yakın bir zamanda dava başlar. Bunu neden yazdın dersen, tüm bu olanlardan sonra whatsapp'ın güncelleme göndermemesinin sebebi bu olabilir bence. Direkt olarak aklıma bu geldi şimdi.:hmmm Neyse ya zaten benim her geçen gün whatsapp kullanımım azalıyor. Artık Viber kullanmaya başladım size de tavsiye ederim.:oke:

Google böyle bir şeyi iOs dururken kullanım oranı yüzde 2 etmeyen WP için niye yapsın bana mantıksız geldi.

ÖEY

ÖEY

Üye
Google böyle bir şeyi iOs dururken kullanım oranı yüzde 2 etmeyen WP için niye yapsın bana mantıksız geldi.
Sana mantıksız gelen şeyi AP soruşturmak üzere mantıklı bulup kabul etti ama:hmmm Eğer doğru çıkarsa ne denecek çok merak ediyorum:) Ayrıca %2'den fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam pazar payı WP8'in:hmmm EKLEME: Pazar payı 4.1.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
oturmuş bir sistemi engellemek zorken, kendisine büyük bir rakip olabilecek potansiyeli yüksek ve sürekli gelişen (izin verirlerse tabi) yeni bir sistemi engellemek daha basit. işte bu yüzden WP ile uğraşıyorlar, çünkü korkuyorlar!!

kursat99

kursat99

Üye
Ayrıca Android e rakip olabilecek tek sistem WP. Çünkü iOS u sadece Apple kullanıyor. WP ise herkes tarafından kullanılıyor. Bir firmanın gelişmesini önlemek yerine bir sistemi engelleyip bir sürü firmanın gelişmesini önlüyorlar.

partyhard

Üye
şu davanın bi linki filan yok mu? sürekli takip ederim ama microsoftun uygulama geliştiricilerini zorladığı için dava açtığını duymadım

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hayırlı olsun, şu an uygulama mağazada indirilemiyor :ehe

- - - Eklendi - - -

Yanlış alarm, benim hesapta sorun varmış :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WhatsApp güncellemesi muhtemelen Microsoft'un Temmuz ortalarındaki GDR2 güncellemesinden sonra gelecek.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp beta tester ı olan _aka_P, twitter üzerinden tweet attı. Whatsapp yazısını görünce heyecanlandım ancak güncelleme symbian içinmiş :kop:
Birazdan babamdan 5800 ı alıp deneyeceğim

- - - Eklendi - - -

Millet WP8 diye çıldırıyor.

PureFood

PureFood

Üye
Ya bu adamlar bizi küfürbaz etti ha..

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: bahtiyad ve PureFood
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
La bu program devlet meselesi oldu çıktı. Yakında bunun yüzünden 3. Dünya Savaşı çıkarsa şaşırmam hani. :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
luckysleven

luckysleven

Üye
bari şu bildirime el atsalar çok sıkıntı olmaya başladı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar hep birlikte bu gece içimizden şunu tekrarlayalım. "whatsupp güncellemesini derhal yayınlayın. Evet whatsup güncellemesi bu hafta kesin geliyor". Hehehe pozitif düşünce gücü ile yüklenelim. :P

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve ÖEY
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu mübarek berat kandilinde güncelleme için dualarınızı eksik etmeyin!!! :d:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt