Whatsapp güncellemesi hakkında haberler

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp güncellemesi hakkında haberler
http://www.maxicep.com/windows-phon...llemesi-ile-gelecek-gelistirmeler-788397.html

Arkadaşlar buradaki konumuz aşırı sohbetten dolayı kilitlenmişti, ali kemal abi den açması için rica ettim ancak cevap gelmedi neyse :) Burada muhabbet döndürmeyelim lütfen :D

WPCentral da okuduğum bir başlığa göre güncellemenin dün gelmesi gerekiyordu. Ancak gecikti sanırsam bugün yarın gelir diye düşünüyorum.
İlgili tweet:

Dediğine göre en sağlam güncelleme olacak ve 3.0 versiyonuna ulaşacak. Bir resim daha var, desteklenen yeni diller yazıyor.

Bu adamın kim olduğunu çözemedim ama sanırsam whatsapp geliştiricilerinden biri olabilir. Güncellemeyi sabırsızlıkla beklediğinizi biliyorum, çok sorunumuz var, canımıza tak etti. Birşey olacağı yok ama insan bekliyor işte :ehe

• Beğen
Tepkiler: bahtiyad ve PureFood

katil_197

katil_197

Üye
hadi ayırlısı bea

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

• Beğen
Tepkiler: bahtiyad, pirenuri, serinaga ve 3 diğerleri
alical33

alical33

Üye

abi nerden buluyon böyle şeyleri ya :kop2:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mustafa'mı o :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Hahah :D iyisin özgür abi :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben de facebook'ta Nokia Lumia Türkiye sayfasının başlattığı mağazada eksik gördüğünüz uygulamalar sorusuna whatsapp'ın güncellenmesi gerek yazmıştım onlar da sıkıntı nedir diye dönmüşler ben de yazdım aklıma gelenleri. nokia whatsapp ekibinden dönüş alırsa müjdeyi sayfadan da duyurabilirler her an o zaman :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
ben de facebook'ta Nokia Lumia Türkiye sayfasının başlattığı mağazada eksik gördüğünüz uygulamalar sorusuna whatsapp'ın güncellenmesi gerek yazmıştım onlar da sıkıntı nedir diye dönmüşler ben de yazdım aklıma gelenleri. nokia whatsapp ekibinden dönüş alırsa müjdeyi sayfadan da duyurabilirler her an o zaman :)
O sayfayı buldum sanırsam. 271 kişi beğenmiş ve resmi değil dostum :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
olsun insan bi ümit bekliyor işte :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla kusura bakmayın arkadaşlar ama bu whatsapp olayını çok büyüttünüz. Ben de sinir oldum, uyuz oldum whatsapp geliştiricilerine ama uygulama ite kakada olsa bir şekilde hala çalışıyor. Ha bu haliyle ben kullanmam arkadaş diyorsanız viber kullanacaksınız. Viber'de telefon fazla ısınabiliyor ama yapacak bir şey yok maalesef. Hiç darılmaca gücenmece olmasın ama gerçekten artık ben forumda whatsappla ilgili bir başlık görünce direk kapatasım geliyor sayfayı. Bazı arkadaşlar gençliklerinin vermiş olduğu heyecanla abartılı ifadelerde bulunabiliyorlar, bu da can sıkıcı bir durum bence. O yüzden biraz daha sakin olursak herkesin ruhsal sağlığı açısından daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Whatsapp uygulaması hayatlarımızdaki en büyük problem değil. Bu kadar da uygulama bağımlısı fanatiği olmayalım lütfen.:oke: Bırakın whatsapp'ı ne halleri varsa görsünler işte boşverin kafanıza takmayın bu kadar:oke:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar haber alabilen var mı? Nerede bu güncelleme?

alical33

alical33

Üye

Sayfaya bir göz attım. Admin bayağı bi ilgili ve bilgi sahibi.
sayfaya bende baktımda biri 920 de karşıya giden seste sorun var demiş teli satıp i5 aşmanızı öneririm demiş bu nasıl bş mantık çözemedim :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Geleceği yok ama insan bekliyor işte ...

hironakamura

hironakamura

Üye
her zamanki gibi heyecan yaptım geldi sandım :)

Üst Alt