Haber Whatsapp aşırı sarj yiyor.(test yaptım)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Şarj konusunda bir sıkıntım yokta arka planda kapalı olmasına rağmen bildirimler anında geliyor bu normal mi ? :)

csH

csH

Üye
Şarj konusunda bir sıkıntım yokta arka planda kapalı olmasına rağmen bildirimler anında geliyor bu normal mi ? :)
ben bi ara maçkolik yüklemiştim arka planda kapadım bana da bildirimler gelmeye devam ediyordu:)

dakamon

dakamon

Üye
Aynısı bana da geliyordu ama işte bazen gelmediği durumlar oluyor arka planda gelme ihtimali çok daha yükseliyor diyebilirim :D820 sahipleri şöyle bir link göndereyim size bizim telefonlar için batarya satılıyor ve orjinale göre yüzde 15 daha performanslı oluyormuş alan olur belki aranızda eğer alırsa yorumlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Aynısı bana da geliyordu ama işte bazen gelmediği durumlar oluyor arka planda gelme ihtimali çok daha yükseliyor diyebilirim :D820 sahipleri şöyle bir link göndereyim size bizim telefonlar için batarya satılıyor ve orjinale göre yüzde 15 daha performanslı oluyormuş alan olur belki aranızda eğer alırsa yorumlarınızı bekliyorum
satıcı baya iddialı tanıtmış bataryayı :)

heathrow

heathrow

Üye
Whatsapp fazla kullanmıyorum. Kaldırdım uygulamayı. Bakalım fark edecek mi şarj? Android cihaz var bende de.

dakamon

dakamon

Üye
satıcı baya iddialı tanıtmış bataryayı :)

aynen baya iddalı yazmış yani her an alabilirim pek yeterli,gelmiyor 820 nin pili

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aynen baya iddalı yazmış yani her an alabilirim pek yeterli,gelmiyor 820 nin pili

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ama işte o üstündeki çince yazılar yok muuu beni soğutuyor yahu :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
güzel gibi duruyor ancak çin malı..uzak durmak gerek..

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Aynen çok fazla kullanmıyorum ama kullandığımda çok yiyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp'a mail attım otomatik cevap veriyorlar hep

mucahit4680

mucahit4680

Üye
Arka plan görevlerini kapatmak bence yeterli

Üst Alt