6 aydır aylıkcepnet abonesiyim fakat bana "AYLIK CEPNET'in NISAN 2012 de sonlandırılmasi ile ilgili herhangi bir mesaj gelmedi".Aksine aylıkcepneti iptal etmediğiniz sürece aboneliğiniz yenilenecektir diye bilgi mesajı geliyor her ay.
Aynen bana da mesaj geliyor her ay. Valla vodafone bu aylık cepneti iptal etmezse ölene kadar kullanırım. Hatta yaşlanınca falan huzurevinde iyi gider.
7,99TL LIK AYLIK CEPNETINIZ 02.04.2012 23:59 TARIHINDE YINELENECEKTIR. IPTAL ETMEDIGINIZDE YINELENMEYE DEVAM EDECEKTIR.IPTAL AY YAZIP 3636 YA GORDEREBILIRSINIZ. [ Hani Nisanda Kapanıyordu Cepnet ] ??????
7,99TL LIK AYLIK CEPNETINIZ 02.04.2012 23:59 TARIHINDE YINELENECEKTIR. IPTAL ETMEDIGINIZDE YINELENMEYE DEVAM EDECEKTIR.IPTAL AY YAZIP 3636 YA GORDEREBILIRSINIZ. [ Hani Nisanda Kapanıyordu Cepnet ] ??????
Bence bu Vodafone'nun hatası bakınız Avea yeni nesil tarifeleri abonelerine sundu paket içeriğinde sınırsız internet var ama tarifeler 30 nisana kadar yeni abone alımına açık.Keşke Vodafone'da başta böyle yapsaydı şimdi bitti bitecek kaygısı yaşamazdı kimse.
7,99 TL KARSILIGI AYLIK CEPNET PAKETINIZ YINELENMIS OLUP, 01.05.2012 TARIHINE KADAR KULLANABILIRSINIZ. IPTAL ISLEMI YAPILMADIKCA HER DONEM YINELENECEKTIR
nisanda kapanacak diyen arkadaşlara kapak olsun ...
Bence bu Vodafone'nun hatası bakınız Avea yeni nesil tarifeleri abonelerine sundu paket içeriğinde sınırsız internet var ama tarifeler 30 nisana kadar yeni abone alımına açık.Keşke Vodafone'da başta böyle yapsaydı şimdi bitti bitecek kaygısı yaşamazdı kimse.
vodafone büyük bir yanlış yaptı. madem bir tarife çıkarıyorsunuz isteyen herkes bundan istifade etmeli. aboneler arasında böyle bir ayirim yapmak doğru değil. çeşitli nedenlerle cepneti iptal edenler mağdur durumda. sırf bu cepnet için vodafone ye gelen 50 kişi biliyorum. veya yeniden bir şans verilmelidir. mesela hattini vodafone ye taşıyanlara cepnet aboneliği kimse avea da durmaz o zaman.