Yani ufak bi yer değil . Avea bayiiliği yapıyo aynı zamanda . Dediğim gibi sıfır telefondu . Hatta bende kıllandım imesini girdim netten ve ithalat yoluyla kayıtlı ibaresini görünce içim rahat etti
2 sene genpa garantili . Genpa bakıyo yada bakmıyo onu bilmiyorum ama bu telefonlara kvk da bakıyo diye biliyorum ve önemli olanda faturadaki aldığım tarih . sonuçta bozulmalarda aldığım yer sorumlu olucak 
Yani avea bayiliği ve telefonculuk gibi düşün . 2. el telefon alınıyo satılıyo vs . Dediğim gibi telefonu inceledim iyice ve cidden sakat bi durum göremedim . Ali Kemal sen 900 le devam mı?

Aldığım yer Kadıköy Çarşı İletişim

Lumia'dan Lumia'ya geçiş olmıyacak gerçi konuda biraz farklı olacak Lumia'nın bel kemiği olarak sana danışmak istedim Kemal abi bilgini eksik etmezsen sevinirim.
N8 sonrası Lumia fazlasıyla gözümü boyadı.Türkiye fiyatı az çok elimi yakıyor bir nevi cebim o kadar dolu değil.Almanya ve Avustralya'dan akrabalarım aracılığıyla getirttirmeyi düşünüyorum.Pasaport veya herhangi sorunlarla karşılaşmadan gelmesi mümkün.Yalnız fiyat konusunda tam bir rakama ulaşamadım.Onun dışında eksileri olacak mı onuda düşünmüyor değilim.Bu konuda bir kaç sözün ya dur yerinde yada git Lumia'ya demen için yeterli olacakdır
Bu arada hayırlı olsun Faruk.Güle güle kullan elinde eskisin![]()
Almanya'daki fiyatı 600€=1430tl+100tl pasaport kaydı sana 1550tl'ye gelir. Avustralyada stoklar tükendi şu anda sadece onsipariş alıyorlar.

Çünkü kontrat yok . Ama kötü haberi veriyim . Sahibindende ilanı kaldırdılar . Dediğim gibi biz ben bir nevi hatalarından yada bi döneme ait indirimlerinden yararlandım . Bugünden itibaren daha fazla söyleyebilirler telefon fiyatı için .
Çok kaliteli ve ikinci el alırken satarken çok dikkatliler
sen bayadır uğramıyorsun anlaşılan
B]aldığın sağlam bir firma![]()
bir ayı geçkin süredir uğrayamadım cihazım olmadığı için baya Bi kaybım var farkındayım
yakında bir de lumis620 gelicek.
lumia900 devam ediyor ondan vazgeçmem o arada lumis920 ve şimdi de lumis820 ile devam ediyorumyakında bir de lumis620 gelicek.

lumia900 devam ediyor ondan vazgeçmem o arada lumis920 ve şimdi de lumis820 ile devam ediyorumyakında bir de lumis620 gelicek.

tsk ler hatırlatma için onu unutmustum![]()

Valla bu kadarını beklemiyodum dostlar . Ekran kalitesi ve akıcılığı muazzam . Çift çekirdekli androidleride kullandım onların hemen hemen 2 katı akıcılıktaGörünüşüde çok konsept ..