Veee Bende Lumia Ailesine Katıldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Veee Bende Lumia Ailesine Katıldım
Arkadaşlar malum telefon alıcaktım bugün . Ve Beyaz Lumia 920 aldım :)

Gittim kadıköyde telefoncuya aklımda 2 model vardı . Htc one x ve lumia 920 . Uzun uzun inceledim . Bendede yurtdışı geçici dandik kayıtlı Xperia S vardı . 500 e saydılar . 900 de ben ekledim ve 1400 liraya sıfır Lumia 920 aldım .

Aslına bakarsanız sistem oturmasıyla ve zengin ortamıyla android bi tel bana daha cazipti ama oyun , uygulama vs çok fazla önem vermediğimden dolayı ve daha önemliside windows un farklı yapısıyla lumianın sağlam konsepti , şık duruşu yüzünden aldım lumiayı . Umarım verdiğim paraya değer diyorum çünkü beklentilerim yüksek :) Yani bu seferde güncelleme desteği ve eksikleri giderilmezse aldığım son lumia olur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun güzel günlerde kullan. :)

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
hayırlı olsun :) , 1400e nasıl buldun ? nokia shop ve turcell dışında satılmıyor sanıyordum oralarda da 1650

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WP Ailesine Hoş Geldin.
İyi günlerde ve keyifle kullanman dileğiyle :oke:

komando04

komando04

Üye
hayırlı olsun kardeşim ama 1400e nasıl aldın

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Valla bilmiyorum orasını ama 1400 dü :) Aslında ilk 1650 dediler bana ve diğer bi müşteriye ama müşteri ve ben ilandaki ilanı söyledik . 1400 yazılmış dedik . Sonra indiler . Şüphelendim acaba kayıtsız kaçakmı diye ama bildiğin gen pa garantili telefon . faturasını falanda aldım :) Mekan söylenebiliyosa söylerim

IVI-Elia

Üye
Hoş geldin de nasıl 1400 onu anlamadım? Bu fiyatarı kampanyayı her bayi kendisine göre değiştiremezki :hmmm

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Bende bilmiyorum orası :) Hatta şüphelendim acaba az kullanılmış bişeymi vercekler sıfır diye ama jelatininde telefon geldi . Kutusunun jelatinini gözümün önünde açtılar . Keza telefonuda . Bildiğin genpa garantili sıfır telefon . :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Lumia 800 umu yaptıramadıgım için bende 920 aldım dün

Enes

Enes

Üye
Bende bilmiyorum orası :) Hatta şüphelendim acaba az kullanılmış bişeymi vercekler sıfır diye ama jelatininde telefon geldi . Kutusunun jelatinini gözümün önünde açtılar . Keza telefonuda . Bildiğin genpa garantili sıfır telefon . :)
sakata gelme de hayırlı olsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bütün eski lumiacılar lumia920 alıyor:kop:

ka_za

ka_za

Üye
Xperia s e 500 cok az deil mi?

saynesim

saynesim

Üye
en iyisini yaptın hayırlı olsun Htc one x beş para etmez ben aldım 4 gün kulandım ve bu gün sattım kardeşim bildiğim kadarıyla genpa artık nokia telefonlara bakmıyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ali Kemal sen 900 le devam mı?

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
bütün eski lumiacılar lumia920 alıyor:kop:

Lumia'dan Lumia'ya geçiş olmıyacak gerçi konuda biraz farklı olacak Lumia'nın bel kemiği olarak sana danışmak istedim Kemal abi bilgini eksik etmezsen sevinirim.

N8 sonrası Lumia fazlasıyla gözümü boyadı.Türkiye fiyatı az çok elimi yakıyor bir nevi cebim o kadar dolu değil.Almanya ve Avustralya'dan akrabalarım aracılığıyla getirttirmeyi düşünüyorum.Pasaport veya herhangi sorunlarla karşılaşmadan gelmesi mümkün.Yalnız fiyat konusunda tam bir rakama ulaşamadım.Onun dışında eksileri olacak mı onuda düşünmüyor değilim.Bu konuda bir kaç sözün ya dur yerinde yada git Lumia'ya demen için yeterli olacakdır :)

Bu arada hayırlı olsun Faruk.Güle güle kullan elinde eskisin :)

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...