Utk4n* v52 5800 Hata Yok ~ Kasma Yok ~ Çok HızLı ~ 21 Ocak 2011.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet meço

ahmet meço

Üye
4*4 dü ne zaman yayınlarsın :aha:

--------------- Ekleme ---------------

yükleyen varmı akadaşlar
:hmmm

alper0642

Üye
pardon, c6 olmayan orjinal v52'nin hacklenmiş hali bu sanırım, v52'nin kendi orjinal hackli fw.sinde 4x4 menü nasıl yapılacak? sonucu merak ediyorum, c6 olmadan menü 4x4 yapılabiliyormu?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
pardon, c6 olmayan orjinal v52'nin hacklenmiş hali bu sanırım, v52'nin kendi orjinal hackli fw.sinde 4x4 menü nasıl yapılacak? sonucu merak ediyorum, c6 olmadan meni 4x4 yapılabiliyormu?

hakLısın denedim oLmuyoR. diğer fwLer gibi oLuyoR.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Fw yüklemeyi bilmiyorum, belki konuyla alakası yok ama bir şey gördüm doğru olup olmadığı hakkında bilgi almak istiyorum ...

Dokunmatik hassaslaştırıldı diye okudum bu doğru mu, doğruysa fw kurmadan bunu yapmak mümkün müdür ? Bilgi verirseniz sevinirim .

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Dostum telefonu formatlamaktan yoruldum..Diğeriyle çok fark var mı 20 ocaktakiyle?

--------------- Ekleme ---------------

Fw yüklemeyi bilmiyorum, belki konuyla alakası yok ama bir şey gördüm doğru olup olmadığı hakkında bilgi almak istiyorum ...

Dokunmatik hassaslaştırıldı diye okudum bu doğru mu, doğruysa fw kurmadan bunu yapmak mümkün müdür ? Bilgi verirseniz sevinirim .

Fw yüklemek çok karışık bi o kadar riskli zor gibi gözüküyor senin için biliyorum..Aynılarını ben de yaşadım hatta sunrise la telefonumu çökerttim, konu açtım.Saolsun Utkan akşama cfw sini koydu üzerine kurdum ve şuanda eskisinden daha güzel..Adım adım yaparsan gerçekten çok kolay.Anlatımı arkadaşın ilk fwsinde var(Aşağıda mesajlarında)
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...n-menu-kasma-yok-hata-yok-21-446212.html:oke:

simaros

simaros

Üye
deniyecem yarın
bide bi sorum var acaba orjınal 5800 fw ya n97 widget ev ekranı koymak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt