Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Utk4n* v52 5800 Hata Yok ~ Kasma Yok ~ Çok HızLı ~ 21 Ocak 2011.
öyLe yaparSam diğer yaptıgım fw den biR faRkı kaLmaz.
ahmet meço
Üye
4*4 dü ne zaman yayınlarsın
--------------- Ekleme ---------------
yükleyen varmı akadaşlar
alper0642
Üye
pardon, c6 olmayan orjinal v52'nin hacklenmiş hali bu sanırım, v52'nin kendi orjinal hackli fw.sinde 4x4 menü nasıl yapılacak? sonucu merak ediyorum, c6 olmadan menü 4x4 yapılabiliyormu?
pardon, c6 olmayan orjinal v52'nin hacklenmiş hali bu sanırım, v52'nin kendi orjinal hackli fw.sinde 4x4 menü nasıl yapılacak? sonucu merak ediyorum, c6 olmadan meni 4x4 yapılabiliyormu?
Fw yüklemek çok karışık bi o kadar riskli zor gibi gözüküyor senin için biliyorum..Aynılarını ben de yaşadım hatta sunrise la telefonumu çökerttim, konu açtım.Saolsun Utkan akşama cfw sini koydu üzerine kurdum ve şuanda eskisinden daha güzel..Adım adım yaparsan gerçekten çok kolay.Anlatımı arkadaşın ilk fwsinde var(Aşağıda mesajlarında) http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...n-menu-kasma-yok-hata-yok-21-446212.html:oke:
simaros
Üye
deniyecem yarın
bide bi sorum var acaba orjınal 5800 fw ya n97 widget ev ekranı koymak mümkün mü?