["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
utkan ne yaptıysam olmuyor pc suit i yükledim telefonu kasanın arkasından taktım telefonu tanıttım ama yinede olmuyor. en sonunda 1 defa basıp çekiyoruz. yeni donanım bulundu diyor ondan sonra hemen gidiyor. bi yardımcı oluverirmisin ?

pc suite kurduysan jafı tekrar kur driver yükleme uyarısı çıkarsa "yinede yükle" de.tel kapalıykende bi kere pcy bağla kısaca açma tuşuna bas.sonra kuruluma tekrar geç

bertek

Üye
hocam bu mail işini bi haledemedim güncelleme yapma diyorum ben kendim elle e postalarımı kontrol etmek istiyorum fakat ne yaptıysam olmadı otomatik yapıyor hatta bağlantı için izin istiyor hayır bağlanma diyorum yinede bağlantı kuruyor ve tahminim her 15 dk da bir posta kutusuna benim isteğim olmadan bağlanıyor ve şarj sıkıntısı ortaya çıkıyor.
senden talebim birdahaki fw de posta kutusu işini 5800 daki e mail ayarlarını koysan ben şimdi bu fw yi kaldırıyorum şimdiye kadar 2 fw kurdum ikiside senin fw lerdi inşallah yine senin fw ni kurarız kolay gelsin takipçinim herzaman

PriZm

PriZm

Üye
upupup:D:ehe

Ali Emre Çirik

Üye
ya 1. ve 2 .klasörleri birleştiriyoruz derken ne dmk istedin anlayamadım.

none111

Üye
Çok teşekkür ederim güzel bir çalışma olmuş.

benim 2 sorum var

Bazı sis dosyalarını kurarken sis dosylarını desteklemiyor diyor.

Bir de ilk sayfada model=5800hack yazıyor bende ise c6-00 yükledeğim cfw hack limidir ve hackliyse nasıl sertifikalı imzalı programları nasıl yükleyebilirim.

murat_ilbars

Üye
utkan kardes bu fwde special white teması ve ekrandaki mavi tema yok bi zahmet ekleyebilirmisin

masumgenc

Üye
1 nolu link çalışmıyor, "invalid link" diyor..(içinde rofs hariç geçen linkten bahsediyorum)...düzeltirseniz iyi olour, teşekkürker...

verter

Üye
arkadaşım cok cfw yükledim ama bu süper olmuş ellerin dert görmesin

receph

receph

Üye
Arkadaşım evvela ellerine sağlık diyorum güzel bi cfw olmuşa benziyor ama upload ı hotfile den yapmışsın bu yüzden sürekli 'zaten bir indirme yapıyorsunuz' uyarısı alıyorum başka siteden upload imkanın varmı... teşekkürler şimdiden

hackkoss

Üye
Hocam linkler çalışmıyor

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
rofs2 yi nerden indircem dostum

none111

Üye
Utk4n 'a ait olan indirdiğim rof2 dosyayı hotfile yükledim.

Buyurun arkadaşlar

alki58

alki58

Üye
utkan inşallah çalışmaların içindesindir beklioruz

none111

Üye
Çok teşekkür ederim güzel bir çalışma olmuş.

benim 2 sorum var

Bazı sis dosyalarını kurarken sis dosylarını desteklemiyor diyor.

Bir de ilk sayfada model=5800hack yazıyor bende ise c6-00 yükledeğim cfw hack limidir ve hackliyse nasıl sertifikalı imzalı programları nasıl yükleyebilirim.

Cevaplayacak Kimse Yok MU?

candyman

Üye
Problemsiz kurdum, eline sağlık. Bir sorum olacak?
Hafıza kartında gizli klasör var mı? Real player gibi oynatıcılar video ları görmesin.
Yeğenler telefonumu karıştırıyorlar bazen, malum dosyaları görmesinler:naughty: Veya nasıl bir çözüm olabilir.
Tekrar teşekkürler..

makina06

Üye
Az önce kurdum, utk4n'a teşekkürler. Daha önce forumda bulunan başka bir C6 fw'ini kurmuştum ama gelen aramaları cevaplamada sorun çıkarıyordu, başka keyif kaçıran sorunlar oluyordu zaman zaman... Kısaca, bu sorunlar C6 uyarlamalarına karşı ön yargı yarattı bende. Fakat bir şans daha vermeden geçemedim. Umarım bunu sorunsuz bir şekilde uzun süre kullanabilirim. Kullandıkça gözlemlerimi ekleyeceğim.

bytaazmania

Üye
rows link i gümlemiş bi bakarsan

Üst Alt