Utk4n*
Üye
Utk4n* v52 5800 Hata Yok ~ Kasma Yok ~ Çok HızLı ~ 21 Ocak 2011.
ArkadaşLar sade , gösterişsiz ; hızLı ve uzun şarj tutacak biR fw iStiyenLer için.
özeLLikLeri ;
- HackLi iStediğinizi kuRun unsigned signed oLan oLmayan kafanıza göRe işte ^^.
- BtSwitch, AccelSwitch, Killme(istiyen ram blow yükLer ama bu daha kullanışlı) ve vazgeçilmezim FileBorwser ^^.
- EfekLeri değiştirdim. Çok akıcı ve hızLı efektLer. HızLı teLefona hızLı efekt (:.
- Telefon hafızası 82mb.
- Ram En düşük oLarak 60 oLuyor. Telefonu çok zorLarSanız tabi.
~ Sadece hız göz önüne aLındığı için ;
- UI hızı artırıLdı ( FPS kazancı).
- AçıLıştaki gerekSiz programLar engeLLendi.
- Kinetik Scrolling iyileştirldi.
- Dokunmatik haSSaSLaştıRıLdı.
- Fota ön bellek kaLdırıLdı. ( 5mb yeR kazancı ).
- İnternet de donma yada atma gibi probLemLer yaşamıyacakSınız. Ön beLLek Hafıza kaRtına taşındı.
- Sadece 2 tane tema var. Light ve Dark. ( foRumdaki adıyLa kotukoylu abinin fw'sindeki temaLar hoşuma gitmişti izin aLdım kuLLanabiLirmiyim diye ve ekLedim.)
- Ev ekranı açıktır iStiyen iStediğini yükLeyebiLir.
- Sensör ayarLarı hızLandırıLdı.( ekran dönüş vs vs.)
~ Link ; indiRecekLer imzamdaki hotfiLe premium iLe indirSinLer dha hızLı indiRiRLer.
Ekran göRüntüSü koyamadım. YükLeyenLer biR zahmet atarSa seviniRim ^^.
KuruLum ;
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html kotukoylu abininkiyLe aynı oRdan kurabiLirsiniz. iyi günLerde kuLLanın Utk4n*.
özeLLikLeri ;
- HackLi iStediğinizi kuRun unsigned signed oLan oLmayan kafanıza göRe işte ^^.
- BtSwitch, AccelSwitch, Killme(istiyen ram blow yükLer ama bu daha kullanışlı) ve vazgeçilmezim FileBorwser ^^.
- EfekLeri değiştirdim. Çok akıcı ve hızLı efektLer. HızLı teLefona hızLı efekt (:.
- Telefon hafızası 82mb.
- Ram En düşük oLarak 60 oLuyor. Telefonu çok zorLarSanız tabi.
~ Sadece hız göz önüne aLındığı için ;
- UI hızı artırıLdı ( FPS kazancı).
- AçıLıştaki gerekSiz programLar engeLLendi.
- Kinetik Scrolling iyileştirldi.
- Dokunmatik haSSaSLaştıRıLdı.
- Fota ön bellek kaLdırıLdı. ( 5mb yeR kazancı ).
- İnternet de donma yada atma gibi probLemLer yaşamıyacakSınız. Ön beLLek Hafıza kaRtına taşındı.
- Sadece 2 tane tema var. Light ve Dark. ( foRumdaki adıyLa kotukoylu abinin fw'sindeki temaLar hoşuma gitmişti izin aLdım kuLLanabiLirmiyim diye ve ekLedim.)
- Ev ekranı açıktır iStiyen iStediğini yükLeyebiLir.
- Sensör ayarLarı hızLandırıLdı.( ekran dönüş vs vs.)
~ Link ; indiRecekLer imzamdaki hotfiLe premium iLe indirSinLer dha hızLı indiRiRLer.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran göRüntüSü koyamadım. YükLeyenLer biR zahmet atarSa seviniRim ^^.
KuruLum ;
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html kotukoylu abininkiyLe aynı oRdan kurabiLirsiniz. iyi günLerde kuLLanın Utk4n*.