["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Emre Çirik

Üye
ukt4n değilim ama olur :D

lasvetorus

lasvetorus

Üye

Cevabını düzgün yaz bence . 25 dakika'n o kadar kıymetliyse orjinal yazılım yükle . Begenmiyorsan kibar bir dille söyle senin o gözünde büyüttüğün 25 dakikayı değil adamlar CFW yaparken günlerini hatta telefonlarını ortaya koyuyorlar beğenmiyorsan deneme usülü hoşuna gitmiyorsa son kez Cfw yükle oda orjinal yazılım olsun. En azından milleti bu kadar rencide etmezsin..Oda uymuyorsa CFW yapmaya başla milletde senin cfw lerine berbat ötesi desin.
Hiç zannetmiyorum o kadar uğraştıklarını cfw işinde bazıları gerçekten uğraşıp yenilikler oluşturuyor ama bazıları yamalama yöntemiylr farklı birşey yapmış olduğunu zannediyor.Ben de hiçbir artı bulamadım bu cfw de.İnsanların görüşlerini dile getirmesine izin vermeniz lazım.Bu cfw öyle uğraşılıp oluşturulmuş bir cfw ye benzemiyor kusura bakmayın.Şiir miir gereksiz...

uribaju

uribaju

Üye
2X UI hız modu cfw yi batırmış k.bakmayında

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
Hiç zannetmiyorum o kadar uğraştıklarını cfw işinde bazıları gerçekten uğraşıp yenilikler oluşturuyor ama bazıları yamalama yöntemiylr farklı birşey yapmış olduğunu zannediyor.Ben de hiçbir artı bulamadım bu cfw de.İnsanların görüşlerini dile getirmesine izin vermeniz lazım.Bu cfw öyle uğraşılıp oluşturulmuş bir cfw ye benzemiyor kusura bakmayın.Şiir miir gereksiz...

Sende o insanın görüşlerine saygı göstermelisin o zaman . Adam yaparken yanında mıydık değildik . Diyorsa inanmalısın . Kimseye inanmıyorsan cfw yi yüklemezdin o zaman . Oturup kendi cfw nizi kendiniz yapın insanları rencide etmeden söyleyin söyleyeceklerinizi..

Üst Alt