AKDELİKAN
Üye
benmki çeviri isteği değil ancak çeviri sıkıntısı CM browserın son sürümünü çevirdim fakat imzada sıkıntı çıkarıyor testkey ile imzalayınca uygulama korsan lütfen orjinalini indirin diyo programı google play ile imzalamak isteyince hata veriyo kandırmanın bir yolu var mı
birde program isteğim olacak
UC Browser HD
Market Linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürüm Numarası : 3.2.1.441
Program Hakkında : Program UC Browser olarak bilinen internet tarayıcısının biraz daha gelişmiş versiyonu ve tabletler için olanıdır (Ben çeviri dosyalarını valueste bulamadım yapamadım o yüzden sen yaparsan makbule geçer)
1)WhatsApp Plus
2)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3)Sürüm: 5.88D
4)Bildiğimiz Whatsapp uygulamasının modifiye edilmiş hali bilmeyenimiz yoktur sanırımZaten sadece Plus menüsü İngilizce inşallah sizde çevirirseniz tamamen Türkçe olacaktır ve kullanımı ve özelleştirmelerimizi daha güvenli şekilde yapıp keyfini daha güzel çıkartacağız
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Dostum bende inceledim. Sadece plus menüsü ingilizce. Onu çevirmeye çalıştım fakat çeviremedim.Linkini verdiğiniz WhatsApp PLUS v5.88D apk dosyasını indirip yükledim, inceledim. Zaten % 100 türkçedir.
Dostum bende inceledim. Sadece plus menüsü ingilizce. Onu çevirmeye çalıştım fakat çeviremedim.
1- Plus sürümü orjinal ingilizcesine dahilse sıfırdan çevirmek gerekebilir(tabii sıfırdan kastım, Türkçe yapılmış kısmı ApkEditörü açıp monte etmek manasında)Linkini verdiğiniz WhatsApp PLUS v5.88D apk dosyasını indirip yükledim, inceledim. Zaten % 100 türkçedir.
Kolay gelsin kardeşim.1- Plus sürümü orjinal ingilizcesine dahilse sıfırdan çevirmek gerekebilir(tabii sıfırdan kastım, Türkçe yapılmış kısmı ApkEditörü açıp monte etmek manasında)
2- Sonradan Plus yüklenebiliyorsa veya ayrıştırılabiliyorsa(eklenti gibi) onu bulmak gerekir
sanırım TR yapıldıktan sonra çıkmış Plus olan kısmı, haliyle o kısım da ingilizce olarak kalmış,. Daha önce WhatsApp çevirisini yapanla da ya iletişim olmamış yada es geçilmiş..
Aklıma gelen 1 kısımda yazdıklarım. Çeviri yaptıklarımdan bi ara zaman kalırsa, araya sıkıştıraırım ama biraz zaman alır benim açımdan (şu aralar yoğunum)
Başka bir yere upload edersen ilgilenebilirim.
Çeviri isteği
1-Stats Donate 1.6.4 APK
2-Uygulamanın apk linkini
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3-Kotalı mobil internet, sınırlı dakika ve mesaj kotanız varsa bu program tam size göre, ayrıca istediğiniz tarihte verileri sifirliyor
sizin için basit benim için ve görenler için kullanışlı bi program
Bunu kurana kadar bi çok uygulama denedim ama en basit ve doğru çalışan uygulama bu bence.
Uygulamayı indirdim, inceliyorum..Başka bir yere upload edersen ilgilenebilirim.
Tamam Dostum.Uygulamayı indirdim, inceliyorum..
Epic Launcher Prime 1.2.3
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google play:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güzel bir launcher boyutu küçük türkçe dili yarım yamalak türkçeye çevirirseniz sevinirim
Çeviri isteğinize burdan >> https://www.maxicep.com/forum/konu/stats-donate-mobil-veri-trafigi-kontrolu-turkce_1-6-4.906287/ ulaşabilirsiniz..Çeviri isteği
1-Stats Donate 1.6.4 APK
2-Uygulamanın apk linkini
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3-Kotalı mobil internet, sınırlı dakika ve mesaj kotanız varsa bu program tam size göre, ayrıca istediğiniz tarihte verileri sifirliyor
sizin için basit benim için ve görenler için kullanışlı bi program
Bunu kurana kadar bi çok uygulama denedim ama en basit ve doğru çalışan uygulama bu bence.
Uygulamayı indirdim ve çeviri listeme ekledim. çevirisi bittiğinde forumda paylaşılır, sizin de bilginiz olacaktır.
listede çok gerideyse bana bırak ben çevireyim
İyi geceler arkadaşlar cover lockscreen uygulamasini turkçelestirmenizi isteyecektm çok guzel bir uygulama google playde uyumsuz gorunuyor ama ben apk buldum indirdimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızŞimdiden tesekkurler
Edit: Kardeş uygulamaya baktığımda Türkçe dil eklenmiş gözüküyor, siz yüklediğinizde ingilizce mi çıkıyor?Tamam kontrol ediyorum, uygulama çevirisi yapıldığında bilgilendirilirsiniz..
Evet ingilizce çıktıTamam kontrol ediyorum, uygulama çevirisi yapıldığında bilgilendirilirsiniz..
Edit: Kardeş uygulamaya baktığımda Türkçe dil eklenmiş gözüküyor, siz yüklediğinizde ingilizce mi çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?