Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

seyits

Üye
Root Toolbok pro paylaşıma verildi, indirebilirsiniz..
Not: ben çeviri yaptığım sırada yeni sürümü çıkmış, eğer istersen uygun bi zamanda sürümü güncellerim ama yeni bi özellik katılmamış güncellemede..
Olsun.birazdan indirecegim, ellerine sağlık.
Root Toolbox çevirisi %80 bitti
Uc Browser de 9.7.5 versiyonuna baktığımda çevrilmeyecek bi durum yok, yani çoğu çeviri satırları clasess.dex içinde ama çevrilebilir.
Bunuda BURHAN2010 arkadaşımız iddialı konuştuğuna göre ve çeviri takımında olduğuna göre çevirsin diyelim. :)

shake to do something pro v2.1-DTDSP bu uygulamayı da turkcelestirebilir misin iz. çok yönlü ve kullanışlı geniş kapsamlı çok güzel kilit açma kapama uygulaması.
Link:

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Olsun.birazdan indirecegim, ellerine sağlık.

shake to do something pro v2.1-DTDSP bu uygulamayı da turkcelestirebilir misin iz. çok yönlü ve kullanışlı geniş kapsamlı çok güzel kilit açma kapama uygulaması.
Link:
Elimde diğer çeviriler olduğundan şu aşamada bu çeviri isteğiniz biraz bekleyecek, en azından diğer çeviri yapan arkadaşlar ilgilenebilir..

Son düzenleme:

seyits

Üye
Elimde diğer çeviriler olduğundan şu aşamada bu çeviri isteğiniz biraz bekleyecek, en azından diğer çeviri yapan arkadaşlar ilgilenebilir..
bunu da en son Mürteza arkadaşımıza ileterek 3 ay öncesi projesine almıştı,bir hafta gibi sürecekti, sanırım.Lütfen..

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
bunu da en son Mürteza arkadaşımıza ileterek 3 ay öncesi projesine almıştı,bir hafta gibi sürecekti, sanırım.Lütfen..
Kardeş, ben çevrilmicek demiyorum elimdeki çeviriler bittiğinde bakabilirim diye söyledim..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
Hem dosya çok büyük degil sanırım.Çok sağol,çabalarınla birlikte, alaka ilgin için arkadaşım.

y.karagul

y.karagul

Üye
myMail adlı uygulamayı türkçeleştirirmisiniz rica etsem.
Google play linki:

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
myMail adlı uygulamayı türkçeleştirirmisiniz rica etsem.
Google play linki:
Kardeş buradanda mı istekte bulundunuz :)
3/4 forumda gördüm ve bakacağımı söylemiştim yane :) :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: y.karagul
y.karagul

y.karagul

Üye
Kardeşim ne yapayım uygulama lazım .d

y.karagul

y.karagul

Üye
.

hhh666

hhh666

Üye
RocketDial Dialer&Contacts Pro v3.7.0 Türkçe çeviri için eline sağlık, teşekürler.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
RocketDial Dialer&Contacts Pro v3.7.0 Türkçe çeviri için eline sağlık, teşekürler.
Rica ederim, güle güle kullanın...

Son düzenleme:
y.karagul

y.karagul

Üye
myMail ile lütfen bi arkadaş ilgilenebilir mi?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Kardeş %80 Bitti, az sabır lütfen çeviri işi o kadar kolay değil, hem sadece sizin isteğinize bakılmıyor burda çeviri isteğinde bulunan pek çok arkadaşlara da ilgileniliyor.

Son düzenleme:
szqn55

szqn55

Üye
Kardeş %80 Bitti, az sabır lütfen çeviri işi o kadar kolay değil, hem sadece sizin isteğinize bakılmıyor burda çeviri isteğinde bulunan pek çok arkadaşlara da ilgileniliyor.
yardım lazımsa yardımcı olurum uzun zamandır bende çeviri yaptım pc format sonrası bıraktım hiç bir prg flan yok artk

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
yardım lazımsa yardımcı olurum uzun zamandır bende çeviri yaptım pc format sonrası bıraktım hiç bir prg flan yok artk
Kardeş teşekkür ederum ilgin için.
Şu aşamada arkadaşın çeviri isteği %80de eğer istersen diğer çeviri isteğinde bulunan arkadaşlara yardımcı olabilirsin.
Çeviri isteğine BURDAN>> myMail-2.0.1.6077-TÜRKÇE - MaxiCep ulaşabilirsin..

Son düzenleme:
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
ah tşk aygün dostum ilgin için.bekliyoruz.Burhan2010 Taskeri yapsın da görelim, Aygün dostum.Bana üç ay öncesi Tasker için söz verdiğini de,buradan, burhan arkadaşımıza hatırlatırım..

Burda bi duzeltme yapalim taskeri benden once akdelikan dan turcelestirmesini istemissin oda tamam demis daha sonralari bana turkce yapmami istemissin ben biraz turkcelrstirmistim fakat o yazismayi gorunce vazgectim yoksa turkcelestiremeyecegim program yok
Root Toolbox çevirisi %80 bitti
Uc Browser de 9.7.5 versiyonuna baktığımda çevrilmeyecek bi durum yok, yani çoğu çeviri satırları clasess.dex içinde ama çevrilebilir.
Bunuda BURHAN2010 arkadaşımız iddialı konuştuğuna göre ve çeviri takımında olduğuna göre çevirsin diyelim. :)

Daha once ucbrowser 9.5 ve 9.6 yi da turkcelesrirmistim forumda mevcut kolaylik olsun diye linkinide veriyorum

UC Browser 9.6 Türkçe Son Sürüm - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq
phasan

phasan

Üye
İos için turkce uygulama yapıyormusunuz

yunskrgl

yunskrgl

Üye
Arkadaslar rica etsem anlayanlar bu uygulamayi turkcelestirebilirmi. Cok guzel bir muzik player uygulamasidir tavsiye ederim.( Stellio Music Player )
Link:

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Arkadaslar rica etsem anlayanlar bu uygulamayi turkcelestirebilirmi. Cok guzel bir muzik player uygulamasidir tavsiye ederim.( Stellio Music Player )
Link:

Çeviri ekibinde değilim ama, verdiğin dosyayı ben türkçeleştirmeye başlayacam bu akşam. inşallah en kısa ve sağlıklı bir şekilde paylaşırım.
Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: AKDELİKAN
yunskrgl

yunskrgl

Üye
Çeviri ekibinde değilim ama, verdiğin dosyayı ben türkçeleştirmeye başlayacam bu akşam. inşallah en kısa ve sağlıklı bir şekilde paylaşırım.
Kolay gelsin.
Cok tesekkur ederim basarilar dilerim.

Üst Alt