Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ios bir işletim sistemi Nokianın değil için rahat olsun :D Bende fazla bi ayrıntısını bilmiyorum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben yapacağım. Ama şimdi değil henüz CFW çalışmalarımız askıda.

hmm. sorunumu anlatmıştım sana belki düzelir diye yazdım...

Olmazsa servise yollıycamda garantiye girermi girmezmi bilmiyorum :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen v51.6'yı mı yüklemiştin?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Neden sorun düzelmiyor anlamış değilim. Phoenix ile geri döndürebilirsin deniliyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Neden sorun düzelmiyor anlamış değilim. Phoenix ile geri döndürebilirsin deniliyor.

bende bilmiyorum soğukta ekran gidiyor renkler salça oluyo. Telefon ısındığında ekran geliyo o.O aslında benim versiyona uygun cfw yapmışssın ama pek geliştirilmemiş.. Hack'lı mı o ? Onu yükledikten sonra geliştirilmiş cfw'yi yükleyebilirmiyim ??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Geliştirilmiş CFW ne demek yahu :D Sanırım telefonun donanımsal olarak arızalanmış. Yazılımsal olsaydı sıcak-soğuk demeden kalıcı olarak dediğin şekilde kalırdı.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Geliştirilmiş CFW ne demek yahu :D Sanırım telefonun donanımsal olarak arızalanmış. Yazılımsal olsaydı sıcak-soğuk demeden kalıcı olarak dediğin şekilde kalırdı.

:/ bilmiyorum artık :pro: Geliştirilmiş derkende yani daha çok uygulama daha çok özellik filan :D

----------Eklendi @ 16:42:01 ---------- Yazıldı @ 16:35:46 ----------

ha bide. ekran geldikten sonra telefonu kilitliyorum kilidi açınca gidiyor ekran.. mesela ısıttın açtın tuş kilidini ekran gelmiş hiç kapamadan kullanarak soğuk biyere(balkon mesela) çıktın ekran gitmiyor . o.O

• Beğen
Tepkiler: kraldost
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dediğim gibi servise gönder orjinal fw yi yükleyip.

kraldost

kraldost

Üye
harika olmuş furkan bu çalışmalarınızı s^3 lerdede bekleriz :tşk:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
*-king-*

*-king-*

Üye
peki neden sadece c6-00. neden başka modellerı olmuyo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
S^5'i bırakmazsın demi senden başka adam gibi cfw yapan yokta :D

Elimdeki telefon kazara parçalanmazsa, su geçirmezse, çökmezse vs. satmadığımdan bırakmak :oke:

peki neden sadece c6-00. neden başka modellerı olmuyo

Anılbaran'ın dediği gibi aynen. Bir de N97 portlanıyor ancak C6 gibi stabil olmuyor. Ayrıca S60v5'in en üstün cihazı C6-00'dır. Diğer cihazlar arasında da portalama oluyor zaten. 5800-5230 gibi.

*-king-*

*-king-*

Üye
Anılbaran'ın dediği gibi aynen. Bir de N97 portlanıyor ancak C6 gibi stabil olmuyor. Ayrıca S60v5'in en üstün cihazı C6-00'dır. Diğer cihazlar arasında da portalama oluyor zaten. 5800-5230 gibi.

mesela n8 veya n9 . nokia yı geçtim ıphone olmaz mı ?

Üst Alt