Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Farkında mısınız bilmiyorum modder arkadaşlar, sitenin yönetim ekibi gibi olmuşuz avatarlar sayesinde :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Bu arada avatar süper olmuş. Hayırlı olsun ;) Türkiye'nin sizden ümidi çok...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: fixana1
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
rambo bir sorum olacak sana; c6 da widgetli 2-3 ev ekranı var. bizde ise ana ekran dışındakilere widget ekleyemiyoruz, neden acaba?

AlpReis

AlpReis

Üye
Felaketsiniz, beyler başarılar..:oke: bu arada Avatar ve isim müthiş

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo bir sorum olacak sana; c6 da widgetli 2-3 ev ekranı var. bizde ise ana ekran dışındakilere widget ekleyemiyoruz, neden acaba?

Sen C6-01'den bahsediyorsun, bizim portlardığımız ise C6-00'dır.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birşey değil. Benim beklediğim ve sıkıldığım bir soru sormadığın için asıl ben teşekkür ederim.

Sıkıldığım mesaj ise şu: "Yaw neden 3 ev ekranı yok bu CFW de, C6'larda var ama" ...

fixana1

fixana1

Üye
Arkadaslar kusura bakmayin konu disina cikiyorum ama, acil olarak Messenger uygulamasi icin, Anna ikonu gerekmekte, benim Bulgar is sahibime bir fw yaptim, ve Turkiyeden bir arkadas yapti diye dedim ki yine benden onun icin fw yapmami istemesin diye, hersey Anna ikonlu oldu, fakat sadece Messenger uygulamasinin ikonu Anna deyil diye, onu da Anna ikonlu yapmami istedi, artik bukadar potansiyeli insanlarda varmis ogrendim, Allah icin bir yardim edin. Simdiden Allah razi olsun.

anılbaran

anılbaran

Üye
Birşey değil. Benim beklediğim ve sıkıldığım bir soru sormadığın için asıl ben teşekkür ederim.

Sıkıldığım mesaj ise şu: "Yaw neden 3 ev ekranı yok bu CFW de, C6'larda var ama" ...

ram kazancı olsun diye 2 ev ekranını kaldırdık. Aslında ben telefona ios 5 yükledim . Aaa pardon agzımdan kaçtı :ehe

• Beğen
Tepkiler: fixana1
*-king-*

*-king-*

Üye
furkan abi sadece c6 mı portlanabiliyo

cilgin tankci

Üye
Moder arkadaşlar,RDS Radyo programını X3 lerde olduğu gibi hopörlere,yani kulaklık takmadan sesi dışarıya vermek için bir uğraşınız final yokmu böyle bişeyi denedinizmi ? varsa paylaşırmısınız.teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
Moder arkadaşlar,RDS Radyo programını X3 lerde olduğu gibi hopörlere,yani kulaklık takmadan sesi dışarıya vermek için bir uğraşınız final yokmu böyle bişeyi denedinizmi ? varsa paylaşırmısınız.teşekkürler

sanırsam o dedigin donanım ile alakalı.Yeni belleli cihazlarda da var o özellik. İçinde dahili radyo anteni var galiba . Bizde o özellik olamaz. Ama şöyl olur. Nokia internet radyosunu yüklersin. Ordab mesala best fm in url sni oraya giriyon. Net üzerinden radyo dınliyosun . Direk ses hapörlerden geliyor. Kulaklıga gerek kalmıyor. Ancak öyle olur.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
En güzel çözüm budur.

Üst Alt