Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

SalihByk

SalihByk

Üye
=) rambo sen al benı pısman olmassın emın ol bu arada avatar da guzel olmuş =)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
=) rambo sen al benı pısman olmassın emın ol bu arada avatar da guzel olmuş =)

Açık oylama yapalım bari ;)

Diğer modder arkadaşlar ne düşünüyor acaba? Ben diyorum ki: S30'u test sürecine tabi tutalım. Başarılı olursa ekibe alınır. Grafiker olur, modder değil. Bizler ondan grafik isteğinde bulunuruz. Kendiside eşsiz (yani hiç bir CFW de olmayan) grafikler yapar ve bize gönderir.

Yalnız test süreci CFW çalışmalarımızla beraber başlayacağı için, takıma da o zaman alınman uygun olur.

SalihByk

SalihByk

Üye
ben zaten modder olmak ıstemıyorum bu grubun grafıkerı oluyum yanı corbada benımde tuzum olsun ıstıyorum :D

fixana1

fixana1

Üye
Hayirli ugurlu olsun kardslerim, calismamarinizda kolay gelsin diyorum ve sabirsizlikla beklediyimi bilmenizi istiyorum, sizlere bir kac yeni mod linki vermek istiyorum ayrintilari ile birlikte, katkim olsun diye.

berkeren23

Üye
he anladım ben konuyu tam okumadan sordum özür dilerim :) o zaman sömestirda veya sınavlar bittikten sonra başlayacaksiniz anca :)

pitbull16

pitbull16

Üye
rambo bence grafiker olarak alalım :D bize ikon açılış ekranı kapanış ekranı açılış anımasyonu arka plan resmi yapar :D

pitbull16

pitbull16

Üye
Hayirli ugurlu olsun kardslerim, calismamarinizda kolay gelsin diyorum ve sabirsizlikla beklediyimi bilmenizi istiyorum, sizlere bir kac yeni mod linki vermek istiyorum ayrintilari ile birlikte, katkim olsun diye. - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir[/URL]
teşekkürler dostum arşive ekledim :)

lgkg300

lgkg300

Üye
Başarılar arkadaşlar yeni ve güzel çalışmalarınızı bekliyoruz...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo bence grafiker olarak alalım :D bize ikon açılış ekranı kapanış ekranı açılış anımasyonu arka plan resmi yapar :D

Tamamdır, geriye Serdar veya Anılbaran'ın ne düşündüğü kaldı.

Başarılar arkadaşlar yeni ve güzel çalışmalarınızı bekliyoruz...

Teşekkür ederim ekip adına. Şu anda Anıl arkadaşımız symbian uygulamalar yapmaya başlamış. İlerde çok daha güzel günler göreceğiz inşallah.

*-king-*

*-king-*

Üye
kendi uygulama mı yapıcak anıl

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl şuanda symbian .wgz uzantılı C6 ev ekranına widget olarakta eklenebilen CNN Türk benzeri bir uygulama yapmış ve test ediyor. Bunun gibi uygulamalar çoğalınca güzel bir görüntü oluşacaktır. Daha fazla ayrıntı vermiyorum zaten uygulama beta ötesi.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
evet ben yokken ne oldu burda kısaca özet geçseniz ya :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anılbaran

anılbaran

Üye
tamam da Neye oy vercem şimdi ben :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Verdiğim linke tıkla :D

pitbull16

pitbull16

Üye
tamam da Neye oy vercem şimdi ben :ehe

10. sayfadan okumaya başla anlarsın :D şöyle bi kişi grafiker olmak istiyor logo yapımında başarılıda bizim avatarları o yapmış. beni grafiker olarak gruba alın diyo benle rambo onayladık senin kararını bekliyoruz :D

anılbaran

anılbaran

Üye
ya bize yardımı dokunurmu bilemem. normal resim yapmaya benzemiyor bu işler.Rambo nun da dedigi gibi ikonlar falan yapabilir.Bir sürü resim formatını istegimiz şekilde ayarlayabilir.özellikle mif konusunda iyi olmalıdır.Biz ona dicez mesala bize şu şekilde bi şebeke ıkonu hazırla diye. Oda istedigimiz gibi yaparsa işler yolunda gider.Tabi o resimleri yaparken kaliteli yapıcam diye boyutu büyük olmamalı. performansı etkılıyor çünki sonra ben uğraşıyom milletle :ehe

Ben kararsız kaldım. Serdar ne diyor bu işe ?

ya her isteigimizi düzgünce yapması lazım. Yok ben onu yapamıyom durumu olursa yarı yolda kalırız.Yani dürüst olmalı sonradan caymamalı.

:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve pitbull16
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende böyle düşündüm. Zaten arkadaşı direkt takıma almayacağız, bir süre test edeceğiz. Bakalım istediğimiz kişi mi diye :oke:. Seni çekimser olarak düşünürsek Serdar'da henüz işleri olduğundan dolayı meşgul. Sonuç: S30'u test sürecine tabii tutacağız. Bu süreç biz CFW yapımına başladığında işleyecektir.

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen :oke:

Üst Alt