Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan Abim Bugun benim Dogum gunum. Yemin ederim gercekten bu gune kadar bukadar sevincli bir haber almadim Allah gonlunde ne varsa versin Ustam, bu arada da Turk miletinin buyuk bir onurla neler yapabildiyini gostere bilirim Saol Abim.

:dgunu: Doğum günün kutlu olsun! Nice yıllara! :pasta:

Fransızca yerine Bulgarca koymak bizim için hiç zor değil :oke:. Nasıl ki 5230 için tasarlanan CFW'yi 5800 ve diğer telefonlar için de sunabiliyorsak dil seçimide bizim için aynı durumu ifade ediyor.

fixana1

fixana1

Üye
Sagol Ustam Allah sani Cennete azabsiz olarak girenlerden eylesin, ben gereken dil pakedini ve klavye linkini veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arşivime alıyorum.

fixana1

fixana1

Üye
Eyvallah Ustam :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok yararlı bir arşiv oldu. Bulgarca dili için modlamaları uydurmaktan fazla bir uğraş vermeyeceğiz. Bu çok işimize yarayacak. T9 yaması bile var. Sen mi yaptın? Helal olsun.

pitbull16

pitbull16

Üye
bu modu bende aldım arşive :D

• Beğen
Tepkiler: fixana1
fixana1

fixana1

Üye
Sizden iyi deyil ama sadece biraz Editledim artik gulegule kullanin.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Biraz dünyaya açılalım değil mi (h)

Kod:
http://forum.pnht.pl/showthread.php?3833-Maxi-Power-C6-Multi-CFW-C6v41-Port-for-Nokia-5800-√

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve fixana1
fixana1

fixana1

Üye
Eyvallah Vatron kardes gercekten paylasman iyi ilmus, biraz once bir Bulgar arkadas ile konustum, bana dedi ki Ispanca dil ve klavye yayinlanir ise o da Ispan sitesinde paylasirim dedi, ben dedim ki Ispanca dil ve klavye olmayacak, yazik dedi ama eger mumkunse sor dedi sonradan Ispanca dil ve klavye entegre edildiginde FW ye uygun olurmu diye sordu acaba bu mumkun mu. Zaten Bulgar forumunda sabirsizlikla bekliyorlar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biraz dünyaya açılalım değil mi (h)

Kod:
http://forum.pnht.pl/showthread.php?3833-Maxi-Power-C6-Multi-CFW-C6v41-Port-for-Nokia-5800-√

Teşekkürler İngilizce paylaştığın için.

Eyvallah Vatron kardes gercekten paylasman iyi ilmus, biraz once bir Bulgar arkadas ile konustum, bana dedi ki Ispanca dil ve klavye yayinlanir ise o da Ispan sitesinde paylasirim dedi, ben dedim ki Ispanca dil ve klavye olmayacak, yazik dedi ama eger mumkunse sor dedi sonradan Ispanca dil ve klavye entegre edildiginde FW ye uygun olurmu diye sordu acaba bu mumkun mu. Zaten Bulgar forumunda sabirsizlikla bekliyorlar.

Almanlarda Türkiye'ye ters gidiyor öyle değil mi? Almanca yerine İspanyolca koydum.

• Beğen
Tepkiler: fixana1
fixana1

fixana1

Üye
Almancayi degil de Rusca yi kaldirip ta Ispanca yi koysaydin Ustam, cunku Almanyada okadar cok Turk Kardeslerimiz ve Akrabaglarimiz var ki, hem onlarda faydalanirdi.

anılbaran

anılbaran

Üye
anılbaran

anılbaran

Üye
Onu demedim. Yani simge hmmm'a atanan simgenin anlamı "sende var birşeyler kötü anlamda". Yanlış simge atanmış :ehe

:hmmm

----------Eklendi @ 20:20:01 ---------- Yazıldı @ 20:19:27 ----------

:D.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok az program gömeceğiz. O yüzden ekstra program eklemeyeceğiz.

Üst Alt