Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T.C.K Özel: İstek Havuzu
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Şimdilik böyle bir çalışmamız yok. Ne zaman olacağını bizde bilmiyoruz. Çok ilerde olabileceğini söylemeliyiz.
facar88
Üye
ovi maps c yerine hafıza kartına yüklensin. c de boş alan artsın ram artsın.
anılbaran
Üye
ovi maps zaten gömülü geliyor
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Ovi maps zaten gömülü. Yazılım güncelleştiriciyi kullanma.
sherpasherpa
Üye
Symbian 3 nokıa x7 temasını hıcbıyerını degıstırmeden s60v5 e uyumlu hale getırılmesı mumkunmudur.lınkıde vereyım yapan bırısı olursa cok sevınırım tesekkurler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Tema düzenlemeyi bilmiyorum . Yapılabilir bence.
sherpasherpa
Üye
Tesekkur ederım x6 kullanıyorum cfw lı evolve nın aynısı ama arka fon farklı umarım bırısı yapabılır.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Sadece menü ve ev ekranının arkaplan resmi mi farklı?
sherpasherpa
Üye
bazı sımgeler s60v5 evolvede tam cıkmıyor bunda sanırım cıkıyor.Sadece ev ekranın arkası farklı bırde bıkac sımge gorunuyor.
anna ıkonlarıyla arka fonu aynı bırakarakda kabulum ben bılsem yapıcam ama aradım bulamadım yapma yontemını
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Simge falan var çözemedim ben Tema düzenlemesini öğrenmek şart ama vakit yok işte.
ogzhnoTr
Üye
x7 teması varki s60v5 e ben kullandım v3te of ye bit süper üstelk evolvede değil
mertko12
Üye
mediabar da bluetooth ve sensör açma kapama olsun da yeter bide ekran c6 gibi olsun yeterli aslında değil ama bence içinde ramblow xpllore r.thunder gömülü olmalı ikonlar orjinal olsun t.c.k v1 deki ikonlar isanı teldedn soğutuyo :d ben şuanlık bu kadar (inşallah çok bilmiş gibi algılanmam
-ikonlar baya güzel olsun
-ram de biraz artış olsun
-menü 3x4 ve 4x4 diye ayrı ayrı olursa daha iyi olur
-n8 tuş kilidi olsun
-tema efektleri de güzel olsun
-telefonu diğer sürümlerinden ayıran özellikler olsun başka yazılım aramaya gerek kalmasın
x-scarface
Üye
rambo soho gothic fontu ve su siyah ici bos gülücüklerle birlikte 6 sayfa sembol iyi olur aslında
o zaman titan nasıl? ama onunda türkçe karakterleri yok. tabi boyutu uyarmı o da var,
leokralbaykal
Üye
5800 cfw'leri için c6 ev ekranı sayısı 3-4 tane yapılabilir eğer imkan varsa her sekmeye farklı kısayollar eklenebilirse iyi olur . şimdiki cfwlerde 2 tane sekme var birisi boş hiç ilgi çekici değil yani.
Birde şu samsung ev ekranı olayını yapmak çok zor direk fw'ye gömülü şekilde olmadığı için çok uğraştırıyor .
Sorunlara çözüm bulunabilecekse şimdiden teşekkürler.
5800 cfw'leri için c6 ev ekranı sayısı 3-4 tane yapılabilir eğer imkan varsa her sekmeye farklı kısayollar eklenebilirse iyi olur . şimdiki cfwlerde 2 tane sekme var birisi boş hiç ilgi çekici değil yani.
Birde şu samsung ev ekranı olayını yapmak çok zor direk fw'ye gömülü şekilde olmadığı için çok uğraştırıyor .
Sorunlara çözüm bulunabilecekse şimdiden teşekkürler.