Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
hadi bakalım hayırlısı

gkhn321

Üye
bende hayirliyim uzun zamandir girmiorum foruma umitin cfw de kaldim bnde :D 1 ay olcak sorunsuz gidior ha bu demek dil ki anilin cfw kotu hyr c5 kilidi tercih ettigim icin umitin cfw yi sectm yoksa anilinkide gzl neyse uzun lafin kisasi HAYIRLARA VESİLE OLSUN (AMİN) :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Amin diyelim ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K Ekibinin yeni logosu konuya eklenmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.

JRValantin3

JRValantin3

Üye
size daha iyi bir logo şart :) iş başa düştü :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Daha özgün bır calısma olsa daha ıyi olablrdi ;) ama bu da guzel olmuş

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Yeni logolar ekleyebilirim ancak fazla zamanım yok.

berkeren23

Üye
hadi bakalım hayırlısı Allah kolaylık versin.ne zaman çıkar cfw tahmini olarak?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hadi bakalım hayırlısı Allah kolaylık versin.ne zaman çıkar cfw tahmini olarak?

Bir CFW yapmıyoruz ki şimdilik :D O yüzden çıkış tarihi falan da yok.

CFW çalışmalarımız tüm modderler için boş vakit oluştuğunda başlayacak. Şimdilik ben ve Serdar doluyuz. Anıl ve Ümit boştalar. %50 doluluk oranının %100 olması lazım :ehe. Yani benim vaktim olmazsa çalışmalara başlayamıyoruz.

SalihByk

SalihByk

Üye
rambo kardes tck da grafıker olarak benı de aranıza alabılırmısınız ?

ornek olarak kucuk bı calısma

SalihByk

SalihByk

Üye
tek logo olarak degıl grafık calısmalarında elımden gelımden gelenı yaparm benım de bı katkım olsun isterım yani

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo kardes tck da grafıker olarak benı de aranıza alabılırmısınız ?

ornek olarak kucuk bı calısma

Yaptığın resim muhteşem. Yalnız CFW'de grafik editlemek bildiğin fotoşoplamaya benzemiyor. SVG dosyalarını editliyorsun. SVG formatı biraz farklı bir format. Eğer SVG editleyebiliyorsan anna, n8 özel ikon yapımında görev alabilirsin. Neden olmasın.

Edit: Logolar içinde mi bir anket çalışması yapsak :hmmm.

SalihByk

SalihByk

Üye
Rambo uzantı benım ıcın fark etmez herturlu uzantıyı edıtlerım yanı sızın ıcın elımden gelenı yaparım..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SVG ve SVGB'yi biliyor musun?

SalihByk

SalihByk

Üye
o tur uzantıları edıtleyebılecek progaramlarım var sen merak etme..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K Ekibinin yeni ikonları belirlenip konuya eklenmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.

o tur uzantıları edıtleyebılecek progaramlarım var sen merak etme..

Hiç CFW için SVG ikon oluşturup kullandın mı? (mülakatın final sorusu :ehe)

Böyle soruları sormamın sebebine gelirsek. Biliyorsun ki 5800 ve 5230 için modder alımını bitirdik. Diğer telefonlar için modder alıyoruz. Kaliteli ve eksik kaldığımız noktalarda işlerimizi tamamlayacak kişileri bulmaya çalışıyorum.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Yaptığın resim muhteşem. Yalnız CFW'de grafik editlemek bildiğin fotoşoplamaya benzemiyor. SVG dosyalarını editliyorsun. SVG formatı biraz farklı bir format. Eğer SVG editleyebiliyorsan anna, n8 özel ikon yapımında görev alabilirsin. Neden olmasın.

Edit: Logolar içinde mi bir anket çalışması yapsak :hmmm.

Evet kardesim anket olabilır bence ;) arkadasmz bu knuda yeteneklı logodan anlyck olrsak :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zaten logolarını kullandım bile :oke:. Anket düşünüyorum hâlâ. Ama kategoriyi tam seçemedim. Duvar kağıdı, avatar, 468x60 - 120x720 - 720x120, kare, animasyonlu (hareketli) şeklinde bir sürü seçenek var. Acaba serbest mi yapsam :hmmm. Yani isteyen duvar kağıdı yapar isteyen herhangi çözünürlükte isteyen animasyonlu (gif) yapar....

Üst Alt