Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) CFW ve Mod Duyuruları | Genel Başlık | Güncel (02.03.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

5800_xpress_M

Üye
evet açıldı program şuan açık senin moduda c ye attım klasörleri kendim oluşturup

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Vatan millete hayırlı olsun. İsmimi tercih edenlere teşekkür ederim. Bundan sonra cfw'nin kralı biziz. :D

anılbaran

anılbaran

Üye
evet açıldı program şuan açık senin moduda c ye attım klasörleri kendim oluşturup
ha şimdi o zaman telefonu kapat
daha sonra usb kablosu ıle
telefonu bagla pc ye(tabı hala telefon kapalı olcak )

sonra ustte bb5 E tıkla

buraya kadar bi yap bakalım
bu arada cp ovı suıt kurulumu kuruluysa son surum mu ?

5800_xpress_M

Üye
arkadaşım onları hallettimde bende cnt ışığı yanıyor ama diğer ışıklarda yanıyor normal mi bu ? Ve telefonu kapattığım zaman iletişim kesilecek ona göre uzun yazarsan iyi olur kardeşim

pitbull16

pitbull16

Üye
şimdilik bi deneme olarak telefonu bağlamadan yani jafı aç bb5e geç telefon modu offline seç manuel flash factory settings death usb seç crt308 tiki kaldır ve use iniyi seç bekle listeden rm kodunu bul 5800sa 5800d1 i seç sonra o ışıklar cnt apevariant filan varya o 4üde yanması lazım yanıyosa telefonu kapat bağla flasha bas çıkan sorruyoa evet de telefonun açma tuşuna bas çek her şey biter telefon açılır...

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşım onları hallettimde bende cnt ışığı yanıyor ama diğer ışıklarda yanıyor normal mi bu ? Ve telefonu kapattığım zaman iletişim kesilecek ona göre uzun yazarsan iyi olur kardeşim

bak maxipower ın 1. sayfasında 1. video var. O videoyu ben hazırladım. Nasıl kuruldugu var o videoda. Onu izlersen 5 dk atarsın flash bence hemen izle :)

pitbull16

pitbull16

Üye
bak maxipower ın 1. sayfasında 1. video var. O videoyu ben hazırladım. Nasıl kuruldugu var o videoda. Onu izlersen 5 dk atarsın flash bence hemen izle :)

adam telden girio izleyemiyor galiba :D yoksa bende demiştim :D

anılbaran

anılbaran

Üye
şurdan izle video yu telden youtube danda izler:).

*-king-*

*-king-*

Üye
revize ne demek

5800_xpress_M

Üye
yardımlarınız için teşekkür ediyorum... Attım cwfyi :) :) anılbaran özelliklede sana çok teşekkür ediyorum çok uğraştırdım seni hakkını helal et... Yazılım güzelmis.. Sen bana link atmıştın oradan bakıp yaptım çok basitmis aslında :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Yeniden düzenlemek demektir.

yardımlarınız için teşekkür ediyorum... Attım cwfyi :) :) anılbaran özelliklede sana çok teşekkür ediyorum çok uğraştırdım seni hakkını helal et... Yazılım güzelmis.. Sen bana link atmıştın oradan bakıp yaptım çok basitmis aslında :)

Çok şükür diyeyim mi senin yerine :). Güle güle kullan. Anılbaran'ı bir kere daha tebrik ediyorum. Hiç vazgeçmeden sabırla yardım ediyor. Helâl dostum :oke:

5800_xpress_M

Üye
öyle vallahi :) artık peşini bırakmam ondan öğreneceğim çok şey var :) tabi sizleride unutmuyorum :) kendi fw mi yapana kadar çok uğrasacaksınız benimle :) :)

anılbaran

anılbaran

Üye

ne demek dostum görevımız :oke:

----------Eklendi @ 21:15:11 ---------- Yazıldı @ 21:13:50 ----------

Yeniden düzenlemek demektir.

Çok şükür diyeyim mi senin yerine :). Güle güle kullan. Anılbaran'ı bir kere daha tebrik ediyorum. Hiç vazgeçmeden sabırla yardım ediyor. Helâl dostum :oke:
:oke:

----------Eklendi @ 21:20:57 ---------- Yazıldı @ 21:15:11 ----------

öyle vallahi :) artık peşini bırakmam ondan öğreneceğim çok şey var :) tabi sizleride unutmuyorum :) kendi fw mi yapana kadar çok uğrasacaksınız benimle :) :)

sana tavsıyem.Guzel cfw ler varken cfw yapma işini girme bence.Kolay basıt ne var ki ? dıye duşunebılırsın .Amam öyle degıl zaman istiyor .
fw lerde herkesın ıstemedıgı veya istedigi bişiler olabılır .Bunu maxipower konusun yazarsan orda degerlendiririz.Yazarsın oraya bızde ona göre fw yaparız.Böylelıkle sende fw yapma işleriyle yorulmassın.

Ayrıca benden ögrenecegın bişi yok.Belki senin ögrenecegın şeyler vardır :D

AYrıca bune arkadaş telefona maxipower atan bende cfw yapcem deyıp duruyo.Piyasa karışıyor sonra :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Haklısın anıl, millet diyo şimdi "bunlar böyle çeşit çeşit CFW çıkarmış, demekki çok kolay". Halbuki biz çok büyük risk alıp çok fazla zaman harcayarak bu CFW leri yaptık. Düşün sadece mod seçmesi 1 ay sürdü. Yapması da 1 ay sürdü ancak neredeyse 5800'a CFW çıkmıyordu. Senin ve diğer modderlerin azmi sayesinde tüm CFW ler tam zamanında çıktı :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
Haklısın anıl, millet diyo şimdi "bunlar böyle çeşit çeşit CFW çıkarmış, demekki çok kolay". Halbuki biz çok büyük risk alıp çok fazla zaman harcayarak bu CFW leri yaptık. Düşün sadece mod seçmesi 1 ay sürdü. Yapması da 1 ay sürdü ancak neredeyse 5800'a CFW çıkmıyordu. Senin ve diğer modderlerin azmi sayesinde tüm CFW ler tam zamanında çıktı :oke:

kesinlikle :oke:

5800_xpress_M

Üye
tamam ya bu kadar kızmayın vazgeçtim yapmakdan :) :) isteklerimi ve önerilerimi konuya yazarım şuan yeni yükledim bakalım neler olacak :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kızmıyoruz uyarıyoruz :)

djmatrix

Üye
Kızmıyoruz uyarıyoruz :)
paylaştığınız bi kaç modu attıktan sonra kamera da ses tuşlarıyla Zoom yapmamaya başladı daha doğrusu mesela + tuşuna basılı tutup - ye bastığında yaklaştırıyor tersini yaptığımda uzaklaştırıyor,3.2 Mp için bi mod vardı onu atmıştım dedim belki ondandır eski yazılımınkini attım yine olmadı bi yardımcı olsanız??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
paylaştığınız bi kaç modu attıktan sonra kamera da ses tuşlarıyla Zoom yapmamaya başladı daha doğrusu mesela + tuşuna basılı tutup - ye bastığında yaklaştırıyor tersini yaptığımda uzaklaştırıyor,3.2 Mp için bi mod vardı onu atmıştım dedim belki ondandır eski yazılımınkini attım yine olmadı bi yardımcı olsanız??

:hmmm. Normalde bahsettiğin modun sorun oluşturmaması gerekiyordu. Orjinal fw'ye dönüp hard format at.

agun35

Üye
Hayırlı olsun

Üst Alt