ha şimdi o zaman telefonu kapatevet açıldı program şuan açık senin moduda c ye attım klasörleri kendim oluşturup
arkadaşım onları hallettimde bende cnt ışığı yanıyor ama diğer ışıklarda yanıyor normal mi bu ? Ve telefonu kapattığım zaman iletişim kesilecek ona göre uzun yazarsan iyi olur kardeşim

bak maxipower ın 1. sayfasında 1. video var. O videoyu ben hazırladım. Nasıl kuruldugu var o videoda. Onu izlersen 5 dk atarsın flash bence hemen izle![]()
yoksa bende demiştim 
revize ne demek
yardımlarınız için teşekkür ediyorum... Attım cwfyi![]()
anılbaran özelliklede sana çok teşekkür ediyorum çok uğraştırdım seni hakkını helal et... Yazılım güzelmis.. Sen bana link atmıştın oradan bakıp yaptım çok basitmis aslında
![]()
. Güle güle kullan. Anılbaran'ı bir kere daha tebrik ediyorum. Hiç vazgeçmeden sabırla yardım ediyor. Helâl dostum 
yardımlarınız için teşekkür ediyorum... Attım cwfyi![]()
anılbaran özelliklede sana çok teşekkür ediyorum çok uğraştırdım seni hakkını helal et... Yazılım güzelmis.. Sen bana link atmıştın oradan bakıp yaptım çok basitmis aslında
![]()

Yeniden düzenlemek demektir.
Çok şükür diyeyim mi senin yerine. Güle güle kullan. Anılbaran'ı bir kere daha tebrik ediyorum. Hiç vazgeçmeden sabırla yardım ediyor. Helâl dostum
![]()

öyle vallahiartık peşini bırakmam ondan öğreneceğim çok şey var
tabi sizleride unutmuyorum
kendi fw mi yapana kadar çok uğrasacaksınız benimle
![]()
![]()

Haklısın anıl, millet diyo şimdi "bunlar böyle çeşit çeşit CFW çıkarmış, demekki çok kolay". Halbuki biz çok büyük risk alıp çok fazla zaman harcayarak bu CFW leri yaptık. Düşün sadece mod seçmesi 1 ay sürdü. Yapması da 1 ay sürdü ancak neredeyse 5800'a CFW çıkmıyordu. Senin ve diğer modderlerin azmi sayesinde tüm CFW ler tam zamanında çıktı![]()

paylaştığınız bi kaç modu attıktan sonra kamera da ses tuşlarıyla Zoom yapmamaya başladı daha doğrusu mesela + tuşuna basılı tutup - ye bastığında yaklaştırıyor tersini yaptığımda uzaklaştırıyor,3.2 Mp için bi mod vardı onu atmıştım dedim belki ondandır eski yazılımınkini attım yine olmadı bi yardımcı olsanız??Kızmıyoruz uyarıyoruz![]()
paylaştığınız bi kaç modu attıktan sonra kamera da ses tuşlarıyla Zoom yapmamaya başladı daha doğrusu mesela + tuşuna basılı tutup - ye bastığında yaklaştırıyor tersini yaptığımda uzaklaştırıyor,3.2 Mp için bi mod vardı onu atmıştım dedim belki ondandır eski yazılımınkini attım yine olmadı bi yardımcı olsanız??
. Normalde bahsettiğin modun sorun oluşturmaması gerekiyordu. Orjinal fw'ye dönüp hard format at.