Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu
ellerine sağlık arkadaşım süper paylaşım ve anlatım yapmışsın banada yani oyunlar lazımdı burdan yararlanacağız artık tşkkr
capucu
Üye
helal olsun arkadasım oyunların hepsı mukemmel caılısıyorrr
CenOwaR
Üye
bu hellec olayı ile nihayet n93 de oyunları oynamayı başardım herkese çok teşekkür (dirk d hata veriyor ) yardım eden herkezin emeğine sağlık bu arada trial yazısı kalkmıyor ama oyunları full oynanıyor o yazıyı görüpte olmadı zannetmeyin ( n93 de böyle diğer modelleri bilmiyorum)
semihusta
Üye
one oyunu yok mu arkadaşımmm
yusufxxxx
Üye
cok sagol oldu sonunda eline saglik.1 haftadir bununla ugrasiyordum .
timsahxy
Üye
bu app trk yı yüklerken hata veriyor arkadaşlar n95 8 gb telefonum bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim
tr-oscar
Üye
arkadaşım dediğin herşeyi yapıyorum ama rootsign de verdıgın oyunları goremıyorum yanlıs olan bırseymı yaptım acaba butun adımları tek tek yaptım . ama olmuyor .
eRblood__
Üye
arkadaşlar one oyununun fullu cıkmadımı
ramaknisnan
Üye
Reis N96 da bu yöntemle oyunları oynayabiliyor muyuz?
ronlado
Üye
n73 de fifa 08,asphalt 3,system rush evulation,space impact,bide balık oyununu gayet rahat oynuyorum.Ama star wars u yüklemeye kalktıgımda file is corrupted delete now ,? yazısı ile karşılaşıyorum.Yardımcı olurmusunuz..
berkan2007
Üye
arkadaslar Digital Legends One v1.25.4 N-GAGE SymbianOS9.1 *******-BiNPDA cikti su adresten indirebiliriniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tibet53
Üye
Arkadaşlar bu oyunlar 5700 ile oynanabiliyor mu? Ngage destekliyor mu?
mjekvnc
Üye
ya telefona yuklemeye çalısınca sertifika hatası veriyor nasıl düzeltebiliriz
Freddy Krueger
Üye
bişey diicem benim telefonum n958gb. secman prosunu telefona yükledim, sonra restart oldu.sonra secman porgramını açtım.seçeneklerinden ilk iki seçeneği " on " yaptım.fll dosyalarını ngage klasörüne atıp direk yükledim ve hepsi çalıştı sizdemi öyle yaptınız. ben sorunsuz kullanıyorum valla )
feaRneveR
Üye
30.0.018 Versiyonu Yükledim N95 (gb telefonuma. sorun cıkarırmı ? Birde installserver.exe ile signed sorununu kaldırdım ne yapmam lazım ?
voli1
Üye
sorunsuz bi şekilde oyunları full bi şekilde oynuyorum bu büyük paylaşım için ne kadar tşk etsek azdır saygılarımla...
ders62
Üye
Ya arkadaşlar Telefonum N95 bu n-gage modülünü yüklediğim zaman telefonla uyumsuz deyip yüklemior neden acaba daha önceden yükledim ama şimdi olmuyor...
turkiminator
Üye
valla o bu bahane n81 şahane <===== bence taş gibi telefon