Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
ya bnm sorumu cvplıcak biri yokmu elimde N73 var n-gage programını yüklediğimde telefona uygun olmadığını yazıyo ne yapabilirim?
hack işlemini yap telefonuna gayet düzgün yüklüyor arkadaşım

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Beceremedim arkadaşım."Öncelikle imzasız uygulamaları yükleme anlatımını uygulayın. Ve (her ihtimale karşı) SecMan uygulamasından seçeneklerden Install Root Certificate'e tıklayın."kısmını anlatırmısın lütfen
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-secman-security-manager-maxipda-142109.html
Buraya bak anlarsın :oke:

Konunun toparlanması ve tek bir link çok iyi olmuş. Eline sağlık Reis..Sanırım yeni oyunlar eklendikçe sen de buraya eklersin :oke:
evet inşallah elimden geldiğince

Ya arkadaş öncelikle teşekkür ediyorum bu iş için.
ben bu imzasız işlemden anlamadım hangi programlar gerekiyo size zahmet bi açıklama yaparmısınız?
Buyur;
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-secman-security-manager-maxipda-142109.html

abi elimde N73 var ngage in programını yüklerken telefonu desteklemediğini sölüyo ne yapabilirim??
N73 maalesef uyumlu değil :sopa:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
n73 uyumlu olmaz mı ya teli hackledin mi uyumlu ben çatır çatır oynuyorum.

BaDThings

BaDThings

Üye
hack işlemini yaptm ngage modülü yüklendi ama sadece yülendi hiçbiyerde yok oyunlarda yüklenmiyo sen nasıl yaptını anlatsan tam süper olacak

ffatihh23

ffatihh23

Üye
valla hersey super calısıyo ama bu oyunlar tam versıyon değıldır herhalde

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
hack işlemini yaptm ngage modülü yüklendi ama sadece yülendi hiçbiyerde yok oyunlarda yüklenmiyo sen nasıl yaptını anlatsan tam süper olacak
anlatımda belirttiğim üzere karta n-gage diye 1 klasör açıp yüklemek istediklerini oraya yükle ön yükleme bitince tam olarak yükle

myffatihh: Tam sürüm ;)

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye

Sen Onu varsa Dosya Yöneticisinden Kaldır. Sunu İndir : İlk OLarak N-Gage v1.01.1281 - Unoffical.sis daha sonra N-Gage Patch v1.01.1281 BiNPDA.sis ı Telefonuna Kur.Kurma İşlemi Bittiğinde Hafıza Kartına (E) n-gage Diye Klasör Acılaçak Oynu BUraya KOplaya Ve N-gage Programından Oynu KUr

canavar45

Üye
arkadaşlar N73 ile uyumlu olup olmadığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim..

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye
arkadaşlar N73 ile uyumlu olup olmadığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim..

N-Gate Oyunları N73 İle Uyumlu Ama Arkadaşın Verdiği N-Gate Programı N73 e Olmuyor

N73 İçin :
Sunu İndir : İlk OLarak N-Gage v1.01.1281 - Unoffical.sis daha sonra N-Gage Patch v1.01.1281 BiNPDA.sis ı Telefonuna Kur.Kurma İşlemi Bittiğinde Hafıza Kartına (E) n-gage Diye Klasör Acılaçak Oynu BUraya KOplaya Ve N-gage Programından Oynu KUr

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
eyw abi saolasın

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Yeni çıkan starwars'ıda eklicem inşallah ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Paylaşım için sağolun arkadaşlar :good:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmayan varsa lütfen söyleyin tekrar 1 bakayım icabına... ;)

dark77tr

Üye
Reis -i Eagles emeğine sağlık:oke:

dj_ilyo

Üye
saolasın n-gage yi kurdum ama telefonda görünmüyor nasıl bulurum telefonda bu proramı?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
THQ Wireless Star Wars The Force Unleashed v1.00'de Eklendi!!

Black Rain

Black Rain

Üye
5320 ye n-gage uzantılı - Direkt Kurulum olur değilmi galiba 5320 n-gage telefonu ?

Üst Alt