Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

yuvaci

Üye
kern-exec-3 hatasında telefonu kapatıp açarsan düzelir

speeds

speeds

Üye
ellerine sağlık arkadaşım süper paylaşım ve anlatım yapmışsın banada yani oyunlar lazımdı burdan yararlanacağız artık tşkkr

capucu

Üye
helal olsun arkadasım oyunların hepsı mukemmel caılısıyorrr

CenOwaR

CenOwaR

Üye
bu hellec olayı ile nihayet n93 de oyunları oynamayı başardım herkese çok teşekkür (dirk d hata veriyor :) ) yardım eden herkezin emeğine sağlık bu arada trial yazısı kalkmıyor ama oyunları full oynanıyor o yazıyı görüpte olmadı zannetmeyin ( n93 de böyle diğer modelleri bilmiyorum)

semihusta

Üye
one oyunu yok mu arkadaşımmm

yusufxxxx

Üye
cok sagol oldu sonunda eline saglik.1 haftadir bununla ugrasiyordum .

timsahxy

Üye
bu app trk yı yüklerken hata veriyor arkadaşlar n95 8 gb telefonum bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

tr-oscar

Üye
arkadaşım dediğin herşeyi yapıyorum ama rootsign de verdıgın oyunları goremıyorum yanlıs olan bırseymı yaptım acaba butun adımları tek tek yaptım . ama olmuyor .

eRblood__

eRblood__

Üye
arkadaşlar one oyununun fullu cıkmadımı

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
Reis N96 da bu yöntemle oyunları oynayabiliyor muyuz?

ronlado

Üye
n73 de fifa 08,asphalt 3,system rush evulation,space impact,bide balık oyununu gayet rahat oynuyorum.Ama star wars u yüklemeye kalktıgımda file is corrupted delete now ,? yazısı ile karşılaşıyorum.Yardımcı olurmusunuz..:(

berkan2007

berkan2007

Üye
arkadaslar Digital Legends One v1.25.4 N-GAGE SymbianOS9.1 *******-BiNPDA cikti su adresten indirebiliriniz

tibet53

Üye
Arkadaşlar bu oyunlar 5700 ile oynanabiliyor mu? Ngage destekliyor mu?

mjekvnc

Üye
ya telefona yuklemeye çalısınca sertifika hatası veriyor nasıl düzeltebiliriz

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
bişey diicem benim telefonum n958gb. secman prosunu telefona yükledim, sonra restart oldu.sonra secman porgramını açtım.seçeneklerinden ilk iki seçeneği " on " yaptım.fll dosyalarını ngage klasörüne atıp direk yükledim ve hepsi çalıştı sizdemi öyle yaptınız. ben sorunsuz kullanıyorum valla :))

feaRneveR

feaRneveR

Üye
30.0.018 Versiyonu Yükledim N95 (gb telefonuma. sorun cıkarırmı ? Birde installserver.exe ile signed sorununu kaldırdım ne yapmam lazım ?

voli1

Üye
sorunsuz bi şekilde oyunları full bi şekilde oynuyorum bu büyük paylaşım için ne kadar tşk etsek azdır saygılarımla...

ders62

ders62

Üye
Ya arkadaşlar Telefonum N95 bu n-gage modülünü yüklediğim zaman telefonla uyumsuz deyip yüklemior neden acaba daha önceden yükledim ama şimdi olmuyor...

turkiminator

turkiminator

Üye
valla o bu bahane n81 şahane <===== bence taş gibi telefon :oke:

m.can_10

m.can_10

Üye
arkadaşlar fifa 2009 çıkmış bilen varmı

Üst Alt