Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

ders62

ders62

Üye
Yaav arkadaşlar ben cracklı full n-gage oyunlarını yüklememe rağmen hala üzerlerinde trial yazıyor neden acaba biri bana yardım etsin...

sametk55

Üye
kardeş ben şimdi digital legend oyununu indirdim bunun içinden hangi dosyayı n-gage e yüklicez bi ton dosya var içinde.yardımcı olursan çok sevinirim.eline sağlık reis

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bi yardımcı olsanız bu dosyaların hangisini n-gage klasörünün içine atcaz anlamadım.bi yardım lütfen

bl4ckh4wk

Üye
Arkadaşlar telefonum n73 .
Arkadaşın dediklerini yaptım ve şuan n-gage sorunsuz bi şekilde çalışıyor.Oyunlarda açılıyor.Hiç bir sorun yok .
Teşekkürler arkadaşım .
Emeğine sağlık..

semih tosun

Üye
ben yükleyemedim yaw

mafhackel

Üye
n73 için uygun mu???

Victor_Crane

Üye
Bir Nefeslik Mola Arkadaşlar Yüklenen Oyunlar Son Güncellemeden Sonra Yüklenmez Oldu
V 30.0.015
15-07-08
RM-159
nokia N95 ( 02.01 )
Bunun İçin Bir Çözüm Yolu Varmı

thefirst

Üye
arkadasım ben herseyi yükledim oyun da yüklendi start game yapınca error verio.

fom59

fom59

Üye
benim tel. samsung i450 herşeyi yükledim.oyunuda yükledim,start game diyince "game not found on memory card" yazıyor.Oyunda n-gage klasörü içinde yok oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim...

Victor_Crane

Üye
amaç secmanı kurmak sa eyer buyrun size son nokta hacktool secman 1.1 içinde var fakat çözemedim bununla beraber tüm toolar tek dosyada

Lacoste

Lacoste

Üye
Paylaşım İçin Teşekkürler:yuru

fom59

fom59

Üye
Ya arkadaşlar ben herşeyi yükledim.Oyunu yükledikten sonra "start game" diyorum "game not found on memory card" yazıyor..hafıza kartında ki "n-gage" klasöründende silinmiş oluyor .n-gage uzantılı dosya.Yardım edin lütfen...

anominator

Üye
evet beyler bendede aynı hatayı verio oyunu install edio start game deyince game not found on memorycard dio lütfen yardım telefonum n95 8gb

StoraX

Üye
Arkadaşlar bende şu cracklama olayından sonrasını yapamadım. Şimdi oyunu telefona attıktan sonra n-gage paneline girdiğimde " preparing to install " yazıyor ve ardından da " unable to install game " ( error - 5 ) hatasını alıyorum. Her oyun için böyle ...

aslan_190535

aslan_190535

Üye
ya elımde n 81 var ve ngage oyunlarının tadına varamadım bı turlu cok sınırım bozuluo bu duruma sıs manager kurulmuo pcye care varsa soleyın arklar

mylove__91

Üye
abee yükledimm oluyorr süpermişş yaaa hepsii full heraldeeee tşkkkkkkkkk indirmeyen kalmasınnnnn

azril

Üye
e65 te çalıştırabilen var mı arkadaşlar. ben bi türlü açamdım. herşeyi yükledim oyunu açarkan sürekli kern exe3 hatası veriyor ve oyun kapanıyor.. telefonu kapatıp açtıyorum yine hep aynı hatayıveriyor. paylaşım için teşşekkürler...

TopFury

TopFury

Üye
Cidden çok çok teşekkür ediyorum yardımcı olan ve konuyu açan tüm arkadaşlara...n-gage platformunun kurulumunu böyle güzel anlatan ve birbirine destek çıkan bir yığın insan...teşekkürler maxicep!

azril

Üye
e65 te çalıştırabilen var mı arkadaşlar. ben bi türlü açamdım. herşeyi yükledim oyunu açarkan sürekli kern exe3 hatası veriyor ve oyun kapanıyor.. telefonu kapatıp açtıyorum yine hep aynı hatayıveriyor. paylaşım için teşşekkürler...
arkadaşlar herhelde e65 kullanan kimse yok... neyse yine de teşekkürler..

e51master

Üye
çok saolun

nerotr

Üye
ya nokia 5320 de çalışmıyor :S
fitil etti beni ya.

Üst Alt